2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خیلی خوب بوده  صدرصد خداباید بخواد وگرنه با c جواب گرفتن من باaجواب نگرفتم

من ایندفعه انتقال فرش ۳تا انتقال دادن روز۱۲ انتقال با روزی ۳تاشیاف و۱دوفاستون پریود شدم شانسم هردفعه باید یه شوکی بهم وارد بشه

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ایندفعه انتقال فرش ۳تا انتقال دادن روز۱۲ انتقال با روزی ۳تاشیاف و۱دوفاستون پریود شدم شانسم هردفعه ...

چطور درپریود شدی با اونهمه دارو 

واقعا بدنمون دستکاری شده 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
دفعه اول aوabبودن تعداد سلول رو نمیدونم  این دفعه ۵a,2ab,بقیه b۸و۶سلولی

خوبه خداراشکر من دفعه اول جوری بودن که جنین شناس گفته بود باید بلاست بشن توکارت زده بودن تقسیم سلولی نامساوی همش فکر میکردم نکنه نشکل ژنتیکی داریم

یا رب العالمین
چطور درپریود شدی با اونهمه دارو  واقعا بدنمون دستکاری شده

نمیدونم والا لکه هم نبود ازاول پریود بود طولانی تروبیشتر از دفعات قبل هم بود.یه بچه هادیگه هم میگفت یبار اینجورشده

یا رب العالمین
خوبه خداراشکر من دفعه اول جوری بودن که جنین شناس گفته بود باید بلاست بشن توکارت زده بودن تقسیم سلولی ...

خداروشکرایندفعه جنین هاتون خوبه انشالله اینبارنتیجه بگیری عزیزم 

خدا بهمون رحم کنه دیگه واقعا خسته کننده وسخت شده

نمیدونم والا لکه هم نبود ازاول پریود بود طولانی تروبیشتر از دفعات قبل هم بود.یه بچه هادیگه هم میگفت ...

منم الان یادم افتاد دفعه اول که فرش انتقال دادم از۱۰اتتقال پریود شدم بعد که رفتم دکترباهاش صحبت کردم گفت برااینکه هایپرشده بودی 

نمیشه اسپرم فریز بشه برای دفعات دیگه داشته باشی؟تهرانی؟

نه دکترمیگفت کیفیتش خیلی میاد پایین بعد فریز😔

همدانم اما همه ی کارهای میکرو روتهران انجام میدم

منم الان یادم افتاد دفعه اول که فرش انتقال دادم از۱۰اتتقال پریود شدم بعد که رفتم دکترباهاش صحبت کردم ...

اره منم ۱۵ تا تخمک داشتم هایپر خفیف بودم دکترم گفت اکثرا اینجور مواقع انتقال نمیدن ولی انتقال داد برام من درد داشتم ولی خیلی شدید نبود 

یا رب العالمین
اره منم ۱۵ تا تخمک داشتم هایپر خفیف بودم دکترم گفت اکثرا اینجور مواقع انتقال نمیدن ولی انتقال داد بر ...

پس پریودی به خاطراون بوده منم چندروزپیش رفته بودم پیش دکترایمونولوژی میگفت توحالت هایپری اگه انتقال بدن جنین روهدرمیره چون درصد موفقیت خیلی میاد پایین بهتره فریز بشه بدن به حالت طبیعی برگرده 

انشالله اینبارمثبتی بدنت استراحت کرده

خانمها من 36 هفته اورژانسی زایمان کردم.

16 تا امپول انوکسا اضافه اومد.اگر کسی خواست بیاد هدیه ببره.

من نازی اباد هستم

خواستید ریپلای کنید ببینم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
چندسالته؟ منم کلی موی سفید لابه لای موهام داره هروقت میبینم میکنمشون که نداشته باشم    

وای مال من از کندن رد شده سمته راسته سرم که کلا سفید شده چپ هم خیلی داره ولی تنها شانسی که آوردم روش موهای تیره دارم همش مجبورم فرق باز کنم کج بزنم افتضاحه ۳۲ سالمه. هممون موهامون سفید شدها😁😁

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤