2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره برا ی دوره فقط میشه استفاده کرد  عزیزم ایشالا باهاش نتیجه بگیری 🙏کی میری انتقال ؟

مرسی عزیزم 

هنوز مشخص نیست کی برم ،شاید چند ماه دیگه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانما من بعد ای وی افم که منفی شد کلی دارو پروژسترون و شیاف مونده چون نمیخوام دیگه ای وی اف کنم حیفه دارو ها دارو خونه م پس نمیگیره کسی خواست بهم پیام بده 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم قدم گل پسرت مبارک‌عزیزم انشالله بزودی سرپا شی

سلام ثمین جان من سرم ای وی ای جی میخوام گیرم نمیاد حایی سراغ دارین شما؟؟

بازم انتقال دادی چیکار کردی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزيزم شما چرا دوتا دوتا فريز نكردين ؟ يه سه تايي ويه دوتايي الان جنين ندارين ديكه؟

نمیشه که ایران همشو یجا فریز میکنن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
شما با كدوم دكتر ويزيت ميشدي؟ منم بهم مكمل ندادن ولي الان متوجه شدم خيلي ها خودشون مكمل خوردن منم &n ...

بله باید مکمل بخورین اصلا به حرف دکتر توجه نکن اونا از خداشونه 10 بارم بریم ای وی اف منم دفعه دوم ای وی اف م بود 

عزیزم پس کجا رو پیشنهاد میکنی؟

نمیدونم عزیزم اگه جای خوب بلد بودم میرفتم ولی تمام امیدم مام بود ولی به درد نمیخوره درصد موفقیتش میگن بالاس ولی سقطاشم بالاس البته اوایل بارداری 

نمیدونم عزیزم اگه جای خوب بلد بودم میرفتم ولی تمام امیدم مام بود ولی به درد نمیخوره درصد موفقیتش میگ ...

اولین بار بود میکرو کردی گلم؟ مشکل از شوهرته؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اولین بار بود میکرو کردی گلم؟ مشکل از شوهرته؟

نه بار دومم بود مشکل لوله های رحمم بود 

که برداشتن گفتن اسپرم همسرم خوبه خودمم تنبلی داشتم ولی تو سونو گفتن عالیه جون میده برا ای وی اف ولی الکی بود همش گرید ب شد

رحمم مشکلی نداشت اصلا حتی نگفتن علتش چی بوده همه چی اکی بود 

خانما من بعد ای وی افم که منفی شد کلی دارو پروژسترون و شیاف مونده چون نمیخوام دیگه ای وی اف کنم حیفه ...

کلا بی خیال شدی عزیزم؟😔

نمیدونم عزیزم اگه جای خوب بلد بودم میرفتم ولی تمام امیدم مام بود ولی به درد نمیخوره درصد موفقیتش میگ ...

من مام نبودم اما از بچه های اینجا و یه گروه دیگه تو نی نی پلاس من فقط یه نفر رو دیدم که بتاش افت کرده و سقط شد بقیه بارداریشون تا الان به خوبی پیش رفته

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
کلا بی خیال شدی عزیزم؟😔

بله دیگه بریدم دیگه نمیخوام 

اصلا کلی هورمون زدم تو این چند سال که کلیم عوارض داره دیگه هزینه اش به کنار 

بله دیگه بریدم دیگه نمیخوام  اصلا کلی هورمون زدم تو این چند سال که کلیم عوارض داره دیگه هزینه ...

انشالله که طبیعی میشی گلم. میدونم الان افسرده ای حقم داری و قابل درکه یه مدت به خودت و همسری استراحت بده