2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی شدید شده داغون شدم حالت طبیعی پریودیم خیلی کمه .عزیزم انتقال چندم باردار شدی؟

برای منم پریودیم معمولیه ولی بعد انتقال وحشتناک لخته وخونریزی ودرد شدید داشتم...انتقال اول و اخرم بود ماه بعدش طبیعی باردارشدم ...اخه من تعیین جنسیت بودم که نگرفت خودم باردارشدم ...ایشالا شماهم مثل من سورپرایز میشی 

برای منم پریودیم معمولیه ولی بعد انتقال وحشتناک لخته وخونریزی ودرد شدید داشتم...انتقال اول و اخرم بو ...

خدا رو هزار مرتبه شکر .منم سه روز درد شدید دارم با لخته و خونریزی با هیچ مسکنی اروم نمیشم ..خودمم افسرده شدم از این انتقال منفی حسابی داغونم 

خدا رو هزار مرتبه شکر .منم سه روز درد شدید دارم با لخته و خونریزی با هیچ مسکنی اروم نمیشم ..خودمم اف ...

اره عزیزم دیدم منفی شدی الهی که خدا دل همه روشادمیکنه ومعجزشو تودل همه ی منتظرا میذاره نوبت شماهم میرسه به زودی زود توکل بخدااا غصه بخوری داغون میشی سعی کن بلندشی وازاول با امید شروع  کنی ...برای  منکه یه بچه داشتم وتعیین جنسیت بودم وقتی منفی شدم انگاردنیاروسرم خراب شد اصلا باورم نمیشد ...الهی که هیچ کس همچین حالی تجربه نکنه 

اره عزیزم دیدم منفی شدی الهی که خدا دل همه روشادمیکنه ومعجزشو تودل همه ی منتظرا میذاره نوبت شماهم می ...

فداتشم دعام کن خدا معجزش بمن نشون بده واقعا روزای سختی دارم میگذرونم خدا خودش از حالم خبر داره ..ایشالا بچه هات سلامت باشن 

فداتشم دعام کن خدا معجزش بمن نشون بده واقعا روزای سختی دارم میگذرونم خدا خودش از حالم خبر داره ..ایش ...

چشم عزیزم بخدا همیشه وهمیشه یادتک تک بچه های تاپیک ودوستای تاپیک خودم هستم امیدوارم تا اخرامسال همه مامان نینیای نازبشید و وقت نکنید بیاد سایت ...سلامت باشی عزیزم فداتشم 😚

سلام دوستان.من دیروز رفتم پیش دکتر احمقم.میگم واسم ازمایش ایمنی انعقادی چیزی بنویسین شاید ایمنیم بال ...

عزیزم اصلا لازم نبود بری پیش همچیم دکتری برا ازمایشات. برو پیش متخصص خون یا متخصص ایمونولوژی شرتیطت رو توصیح بده مطمئن باش برات مینویسه ازمایشات رو. دکتر افلاطونیان و همکاراس این آزمایشات رو اصلا قبول ندارن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خیلی شدید شده داغون شدم حالت طبیعی پریودیم خیلی کمه .عزیزم انتقال چندم باردار شدی؟

من نشستم حساب کردم بعد از پریودی انتقال چند روز میتونم روزه بگیرم. پس پریودمم سنگینه😂😂 انقدر دکترا منو ناامید کردن اصلا امید ندارم. بارداری برای من از معجزه بالاتره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم مام  خوبه؟.....من میخواستم بیام مرکز  مام ولی شنیدم از وقتی دکتر نصر از ایران رفته ن ...

سلام بله اصلا پیشنهاد نمیکنم میگن درصد موفقیتش خوبه ولی سقطاشم زیاده بعنی اول مثبت میشی بعدش افت بتا 

هزینه هاشم زیاد اصلا خوب نیست اونجوری که من شنیدم

ولی تمیزه محیطش حالا شاید چون من منفی شد اینجوری میگم 

ولی واقعا این همه هزینه کردیم کلی بعد انتقال راه بردنمون از این اتاق به اون اتاق بعد 1 ساعت گفتن دراز بکشید در حالی که نیم ساعت بعد انتقال مهمه استراحت کنیم اصلا نزاشتن استراحت کنیم به علت کمبود تخت 

اولش میگن وای تخمک عالی استپرم عالی تخمک تپل فلان فلان ولی اخرش با تخمک بی کیفیت روبه رو میشیم باید از اولش تقویتی میدادن هر چی گفتم تقویتی مصرف کنیم برای کیفیت تخمک و اسپرم گفتن نه عالیه لازم نیست اخرشم 17 تا تخمک 5 تا گرید ب که دوتاش انتقال دادن دوتا دیگش خراب کردن چون همشو باهم فریز کردن

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج