2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044807 بازدید | 684411 پست
سلام بانو سینال خوب نیست؟؟؟من نمیدونستم وگرنه به دکترم میگفتم ی چیز بهتر بنویسه منم اصلا ازتعداد راض ...

سلام عزیزم.من زن داداشم ۵ سال که نازایی داره و هنوز باردار نشده تا حالا چند تا دکتر عوض کرده اما مشکلش ذخیره کم تخمدان هست و اینکه آمپولهای که براش تجویز میشه زیاد فولیکولهاشو بزرگ نمیکنه شما میدونی در حال حاضر کدوم آمپول از بقیه قوی تره و آیا راحت میشه پیدا کرد؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روزي دوتا ميخورم گفت تا دوهفته دوتايي هفته سوم يدونه هفته چهارم يك روز درميان

چیکا جون شما آسپرین و آمپول  انوکساپارین هم داری؟ 

راستی دکتر که رفتی آزمایش قند خون ناشتا و تحمل گلوکز ننوشت برات ؟ 

سلام عزیزم.من زن داداشم ۵ سال که نازایی داره و هنوز باردار نشده تا حالا چند تا دکتر عوض کرده اما مشک ...

عزیزم من نمی دونم زینبی جون رو صدا میزنم تا جواب بده بهتون 

عزیزم دوستمون سوال داشتن 

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم.من زن داداشم ۵ سال که نازایی داره و هنوز باردار نشده تا حالا چند تا دکتر عوض کرده اما مشک ...

من عزیز زیاد نمیدونم فقط میدونم داروهای خیلی قوی را برای ذخیره کم نمیدن...خود دکتر براساس ذخیره تخمدانش میده برای من ذخیره ام دو و خرده بود سینال تجویز کرد 

دوستای گلم خراش انداختم امروز به نظرتون برم پیاده روی هوا خیلی بهاریو نازه آخه😄

سلام خوبی منم میخوام روز دوم که رفتم بگم خراش بندازه ببخشید عزیز مگه همون روز دوم پریود نمیندازن خراش؟راستی هزینه اش چقد شد

من عزیز زیاد نمیدونم فقط میدونم داروهای خیلی قوی را برای ذخیره کم نمیدن...خود دکتر براساس ذخیره تخمد ...

آخه میدونی چیه اصلا تخمدانش به سینال جواب نمیده دکترش فقط اینو براش تجویز میکنه من خواستم بدونم چه آمپولهای دیگه ای هست که اسمشو به دکترش بگه اونو واسش بنویسه

سلام خوبی منم میخوام روز دوم که رفتم بگم خراش بندازه ببخشید عزیز مگه همون روز دوم پریود نمیندازن خرا ...

سلام شکر. اره عزیزم روز دوم پریودم بود. 125 فقط خراش سرپایی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آخه میدونی چیه اصلا تخمدانش به سینال جواب نمیده دکترش فقط اینو براش تجویز میکنه من خواستم بدونم چه آ ...

واه عجب دکتریه الان بقیه باید بگن این بنویسه‌. مرکزشو عوض کنه عزیزم اینجوری که نمیشه😐

خودت خواستی یا خودش گفت؟انتقالت دوهفته دیگه اس دیگه درسته؟؟؟

عزیزم من چون شرایط شوهرم حاده و با تسه یک بسته جنین دارم ازش روش کمکی خواستم خودش گفت اینو انجام بده. البته برام هورمون رشد هم نوشت. گرچه اینا همه الکیه فقط خواست خداست که مهمه