2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
توکل بر خدا. من شونزده تا فولیکول داشتم. دیر پانکچر شدن و داروی اشتباه خوردن باعث شد سه تا رو آزاد ک ...

سلام عزیزم، من یه بار دیگه هم دیده بودم که شما گفتید به خاطر اشتباه مرکزتون سه تا تخمک را قبل از پانکچر ازاد کردید. می فهمم که مرکزتون کارشو خوب انجام نمیده و شما ازش راضی نیستید ولی به خاطر اینکه خیالت یه کم اروم بشه می خوام بگم که اگه شما قبل از پانکچر تخمک ازاد کرده بودید، روز پانکچر دوسه تا تخمک بیشتر براتون نمی موند. نه اینکه همچنان ۱۳تا داشته باشید. من خودم واسه پانکچرم ۱۳ تا فولیکول بالغ داشتم ولی ده تا تخمک. این به خاطر اینه که اولا یه سری فولیکولا تخمک داخلشون نیست و بعضیاشونم که تخمک دارند، به مرحله بلوغ نمی رسند و به حساب نمیان. دکتر من خیلی کارش درسته ولی منم هربار که رفتم پانکچر تخمک هام از فولیکولای بالغم سه چهارتا کمتر بودند و دکترم نظرش اینه که این کاملا طبیعیه. من زینب جونم اینجا تک می کنم که حرفمو تایید کنند @زینبی_بابا     ! ایشالا انتقال موفقی داشته باشید.

خداروشکر خوبین ...دکتربه من گفت کاهش حرکت تاری دید وسردرد وسرگیجه داشتم برم بیمارستان ...هفته ی بعد ...

نگران نباش . این دو هفته بدون مشکل میگذره . توکلت به خدا ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروز پسرمو اوردم دکتر ازمایش گرفتن ازش زردیش ۱۸بوذ الانم بیمارستان بستریه به نظرتون با ی شب می ...

سلام عزیزم راستش زردی انواع مختلف داره عزیزم و گاهی تا یک ماه هم طول میکشه بلید علتش بررسی بشه 

ممنون  بدون هيسترو دقت داره أسيب به بافت رحم وارد نميشه؟ اخه من پرسيدم از مركز مام اصلا خراش بد ...

عزیزم من اطلاعی ندارم

ولی اینو میدونم خراش بدون هيسترو تا دو سیکل میمونه 

و خراش با هیسترو تا سه الی 4 سیکل هم اثرش هست

سلام عزیزم، من یه بار دیگه هم دیده بودم که شما گفتید به خاطر اشتباه مرکزتون سه تا تخمک را قبل از پان ...

بله گلم کاملا دقیق و علمی جواب دادین درسته 100 درصد 

حتی گاهی از 40 تا فولیکول ممکنه فقط یک تخمک بالغ و مناسب به دست بیاد 

توکل بر خدا. من شونزده تا فولیکول داشتم. دیر پانکچر شدن و داروی اشتباه خوردن باعث شد سه تا رو آزاد ک ...

خانمی مهشید جان درست گفتن قطعا فولیکول ها هیچ کدوم آزاد نشدن خیالتون راحت

ان شاالله که مامان میشی 😍 😍 😍 😍 

چقدر بی مسئولیته پس اعصابم کلا بهم ریخت  من فقط بخاطر طرازی رفتم مرکز ابن سیناگفتم مطب معطلی ...

اگه ميتوني بيا مطب. معطليش نهايتش ١ ساعته، الان بنظرم مطبش خلوت تر شده. مخصوصا سه شنبه ها

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم معمولا برا انتقال جنین فریز از سیکل بلند استفاده میکنن مگر در مواردی گه دکتر تشخیص بده. مثلا ب ...

سیکل بلند یعنی اینجوره که ازسوم پریود دارومصرف میکنی پریودمیشی و سیکل بعدانتقال میدن؟

یا رب العالمین
قبول دارم بعضی از مراکز آدمو پیر میکنن و خیلی تو دل آدمو خالی میکنن منم یه زمانی روز و شبم گریه بو ...

اره عزیزم مرکزم خیلی اذیتم‌ کرد. گریه که نگو...حالا این یک بسته رو انتقال بدم بیام تهران توکل بر خدا. ممنونم  از محبتت. حتما دعات موثره با این دل مهربونت. خیر ببینی گلم♥️🌷🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
میفهمم الان چه حالی داری منم دارم فقط نفس می کشم چیزی نیست که آدم با نبودنش کنار بیاد خدا بهمون رحم ...

آره عزیزم اینجا همه همدیگه رو میفهمیم و از درون هم دردیدم. من خداروشکر میکنم شماها رو دارم. چیکار میشه کرد باید راضی باشیم به رضای خدا♥️ انشالله شما هم با انتقال دوم مامان میشی نا امید نباش عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سیکل بلند یعنی اینجوره که ازسوم پریود دارومصرف میکنی پریودمیشی و سیکل بعدانتقال میدن؟

اره عزیزم تقریبا. یه سیکل تل دی میخوری و دیفرلین یا بوسرلین داری پریود شدی بعد میری باز سونو و داروی استرادیول میدن و هر وقت ضخامتت خوب شد انتقال میدن برات

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت