2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره نظرمنم همینه منم ده روز بعدش پریود میشم ده روز اول رو می گیرم بعد از دکترم می پرسم انشالله جفتمو ...

ممنون عزیزم، انشاءالله  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
احتمال زیاد برا منم میفته بعد ماه رمضان. اتفاقا من خوشحالم چون یه تزکیه روحی هس برامون و ان شاالله ب ...

درسته گلم، اره میخام با دکتر مشورت کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سه روزه منظورت اینه فریز نمیکنن یعنی همون فرش یا نه فریزه ولی بلاست نمیکنن و انتقال میدن

سه روزه فریز شده و همون روز بعد از ذوب انتقال میدن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله اینبار بعد این همه تلاش بگیره برات و مثبت بشی به حق همین ماه عزیز. من که یک بسته است جنین ها ...

قربونت برم ممنونم

این چه حرفیه آخه که دکتت زده. قبلنم بهت گفتم جنینای منم دو روزه میخاستن فریز کنن خودم همون روز گفتم داخل پروندم دستور جنین شناس هست که گفته ۷۲ساعته فریز بشه و لطفا یه روزه دیگه برام بزارید و فردا فریز کنید. همون موقع جنین شناسی بهم گفت بخاطر اینکه خیالت راحت بشه فردا فریز میکنیم ولی دو روز و سه روز هیچ فرقی نداره.

من تا اینجای راه متوجه شدم دکتر زنان هیچی از کیفیت تخمک و جنین نمی دونه اصلا در تخصصش نیست. هر کاری که صلاح میدونی انجام بده توی این موارد ب حرف دکتر زنان اهمیت نده.

انشالله این روزهای پراسترس برای هممون تموم میشه بهت قول میدم تموم میشه. فقط باید آرامش داشته باشیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام

من امروز سه شنبه پری شدم باید برای شروع سیکل بلند انتقال برم تهران. بنظرتون حتما باید فردا صبح دکتر باشم یا تا پس فردا صبح زمان دارم؟

@زینبی_بابا     @تورک_آنا    

چ خوب نوشتی    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه فک نکنم ربط داشته باشه، من cd 56 و cd16 بالا بود خیلی ک گفت ایمنی بدنت خیلی بالاس پرندیزولون داد

ممنون گلم ...راستی شما مرکز مام میری ؟....اونجا شنیدم بهم ریخته شده از وقتی دکتر نصر رفته

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره همونه . والا من هنوز نتونستم دکتر برم . بعد عید انشالله . داروش پردنیزیونه

ممنون گلم ....من یه ازمایش قدیمی پیدا گردم tpo زده ۵۵۰   فک کنم بالاست ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام خانما من دو تا دختر دارم و میخواستم برای بعدی جنسیتشو تعیین کنم، خانواده ی شوهرم خیلی اذیت میکن ...

تعیین جنسیت با ای وی اف دقتش خیلی بالاتر از ای یو ای هست. البته هزینه بیشتر، دوره درمان طولانی تر و داروهای قوی تری هم میطلبه 

درصد موفقیت ای وی اف کلا ۴۰ درصده. اگه انشالله تو این ۴۰٪ قرار بگیرید و باردار شید به احتمال ۹۸٪ (اگه اشتباه نکنم) جنسیت درست درمیاد. 

درصد موفقیت ای یو ای حدود ۲۰٪ هست. تعیین جنسیتش رو نمیدونم!

اما عزیزم ببین حالا. دنیا دار مکافاته، آدم از هر دست بده از همون دست پس میگیره. فدااات عزیز دلم. انش ...

سلام عزیزم خوبی من رفتم دکترخداروشکر دفع پروتیین وعفونت نداشتم دکتر تاریخ زایمانمو برای دوهفته دیگه داد ...هم ذوق کردم هم استرس دارم ، ، میشم  ۳۸هفته و۳روز ...درچه حاااالی فک کنم کلا دیگه این دو روزه یه دیقه هم نخوابی 🤭 @bopo   شماچطوری عزیزم 

سلام من امروز سه شنبه پری شدم باید برای شروع سیکل بلند انتقال برم تهران. بنظرتون حتما باید فردا صبح ...

نمیدونی علت انتخاب سیکل بلند چیه؟دکترای اصفهان انگاری فقط با سیکل کوتاه انتقال میدن.میدونی احتمال موفقیت تو کدوم بیشتره؟

یا رب العالمین