2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من تصمیم گرفتم همون ماه روزه برم برای انتقال دیگه طاقت ندارم    البته شاید هم پریود دومم ط ...

من اگه مثل دفعه قبل عقب بیفته میشه اواخر ماه رمضون ولی میزارم بعدش بدنم هم به استراحتی کنه.اخه من هم پانکچر داشتم هم انتقال.بعدماه رمضون راحت ترم

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا بخواد مثبت میشه من فقط رعایت کردم ک اگه منفی هم نشد خیالم راحت باشه ک رعایت کردم از وقتی م ...

عزیزم چندتا جنین و چند روزه برات انتقال دادن؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام گلم بله بازه 

اره گلم زنگ زدم الان ابن سینا باز بودن 

قبلنا دکتر طرازی بیشتر کلینیک بودن اما امروز گفت یکشنبه ها فقط هستن 

دکتر امیر جنتی یک شنبه وسه شنبه ها هستن قبلا شنبه ها بودن انگار 

شما نمیدونید دکتر جنتی و طرازی چه روزایی هستن؟

اره گلم زنگ زدم الان ابن سینا باز بودن  قبلنا دکتر طرازی بیشتر کلینیک بودن اما امروز گفت یکشنب ...

دکتر جنتی رو که نمیدونم اما طرازی یکشنبه و سه شنبه بودن حالا تغییر کرده نمیدونم. بار اولم گفتم عزیزم خودتون نمیتونید دکترتون رو انتخاب کنید اگه هم انتخاب کنی با پزشک جایگزینش ویزیت میشید ولی واسه آقایون میتونید انتخاب کنید  

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی چخبرا چیکار کردی

سلام عزیز دلم. خوبم شکر. خودت خوبی گلم؟ اگه خدا بخواد این ماه انتقال دارم برام دعا کن مهربان❤️🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ال دی قطع کردی باید پریود باشه بنظرم.کیست نداشتی که تیره است؟

نه عزیزم نداشتم. بعد پانکچر مرکز گفت بخور. الان یه مقدار باز تر شده. کلا بعد ال دی یه مقدار پریودم قاطی میکنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دوتا جنین پنج روزه البته فریز شده بودن دوتا پریودی بعد تخمک کشی انتقال دادن چون هایپرشده بودم 

عزیزم انشاءالله انتقال بعدی بحق این ماه عزیز صاحب یه فرزند سالم و صالح شی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست