2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
قبل از پریودی، روز 21 سیکل قبل از انتقال 

ممنون  بدون هيسترو دقت داره أسيب به بافت رحم وارد نميشه؟ اخه من پرسيدم از مركز مام اصلا خراش بدون هيستروسكوبي رو قبول نداشتن دكترم گفت اكه ميخواي برات انجام بدم ولي دكتر هاي ديگه ميگفتن نه فقط با هيستروسكوبي

بچه ها خيلي نگرانم كه چرا دكترم اينقدر زود بهم امپول رگام داد نكنه مشكلي هستش😞😞

عزیزم بخاطر لک بینی داده اصلا نگران نباش جای نگرانی نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب. نمیدونستم تو زایمان هر مهمه.  عزیزم من امروز سونو داپلر بودم. ۲۴ هفته ام. اختلاف وزن ...

وقتی بری هفته های بالاتر خیلی کمتر میشه برای من هم اوایل اختلاف داشتن اما الان خیلی کمتر شده من آخر هفته ۳۳ هستم و دکتر گفت جای نگرانی نیست همیشه یه قل کوچیکتر و لاغرتر از اون یکی هستش و اگه دقت کنی هیچ دوقلویی با یه وزن به دنیا نمیان. نگران نباش مهم اینه که سالمن وزن به دنیا بیان درست میشه

یک بار میکرو کردم . همسرم راضی نمیشد میگفت خداوند بخواد خودش میده . این آخرا خودش پیشنهاد داد که بیا ...

چقدر عالی

کار درستی کردید بسلامتی عزیزم😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت‌برم‌خواهری انشالله‌زایمان‌خوبی‌داشته‌باشی‌‌‌.گل‌پسری‌توصحیح‌‌وسالم‌بغل کنی‌..یه‌عده‌هستن‌‌ا ...

اتفاقا اونی که خدا کاریش نداره خییییییییلی باید بترسه. واقعا دل شکستن و ظلم چیزیه ک خدا نمیگذره ازش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر طرازی بودن؟عجب  آخه مرکز به من گفت تا ته ماه ایران نیستن با دکتر جایگزین بهم وقت داد.

آره عزيزم من رفتم مطب، خودشون بودن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها کسی میدونه جنین سه روزه و پنج روزه رو باهم انتقال میدن یانه؟؟؟من دوتا سه روزه دارم توی یک نی ...

عزیزم تا جایی که اطلاع دارم جواب میدم. یا میذارن اون سه روزه ها هم بلاست شن و با هم انتقال میدن یا فقط یک نی رو انتقال میدن. یا هم ممکنه انتقال دو مرحله ای انجام بدن البته در صورتی که بخوان هر دو نی رو انتقال بدن. مثلا یک نی امروز، اون یکی هم دوروز دیگه. اول سه روزه ها بعدم بلاست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وقتی بری هفته های بالاتر خیلی کمتر میشه برای من هم اوایل اختلاف داشتن اما الان خیلی کمتر شده من آخر ...

واقعا ممکنه کمتر شه؟ خداروشکر. آخه تو آنومالی درصد اختلافشون کمتر بود. ترسیدم نکنه فقط درصده بره بالا

انشالله به سلامت به دنیا بیاریشون😍 کلی امیدوار شدم ❤️❤️