2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلامم مهربون. مرسی عزیزم. خوبن گل پسر شما خوبه؟     ممنون از راهنماییت عزیزم. خوب پس نگ ...

قوریونت اونم خوبه

خوب می کنی کلاه و جوراب و دستکش حتما بخر بعدا بیاد خودت میری می خری

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ارههههه دیگه خداروشکر رسیدیم به روزشماری 😍😍والا اگه بذارن میخوابم 😬شبا تاصبح توراه دست ...

وایی راس میگی من که کاری ندارم به مدرسه دخترم خودش حساسه بیدار میشه ولی نی نی شب بیداره 😁

واقعا احتیاجه به خواب ولی کاریش نمیشه کرد اون بچم بلاخره کارای خودشو داره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون عزیز دلم ❤❤ خدا رو شکر منم ایندفعه انتقالم مثبت شد الان ۶ هفته و ۶ روز هستم  دیروز هم ر ...

ای جونم نی نی رو قربون. خدارو شکر عزیزم. انشالله به موقع به سلامتی بیاد بغلت و صدای قهقهه خنده هاش تو خونتون بپیچه عزیز دلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ساک بود که داخلش فقط کیسه زرده بود . جنین نداشت 😔

عزیزم همین که کیسه زرده بود یعنی داره رشد میکنه.بعد کیسه زرده جنین تشکیل میشه.ناراحتی نداره که.بعد مثبت شدن همه میرن سونو ساک.شما هم سونوی ساک رفتی از الان زوده.منم ۱۰روز بعدش رفتم سونوی قلب.انشاله بعد ۱۰قلبشم میبینین.این سونو واسه اینه که ببین داخل رحمی هست یا نه.که خداروشکر واسه شما داخل رحمی بوده.

سلام دارچین جون  به نظرم عجله نکن . همه خریدهاتو انجام بده لباس هارو بزار هفته های آخر که وزن ...

عزیزم همسایه ما نینیش ۲۹۰۰بدنیا اومد همه ی لباسای سایز صفر براش بزرگه رفته دوصفر خریده الان ۱۲روزشه ... عیب نداره اوناییکه شستی رو استفاده کن یکی دوبارتنش کن یادگاری نگه دار 😍😍من ۳دست صفرخریدم 

وایی راس میگی من که کاری ندارم به مدرسه دخترم خودش حساسه بیدار میشه ولی نی نی شب بیداره 😁 واقعا اح ...

اوف پسرمن یه تنبلی شده که نگو مثلا جهشی میخونه ولی پدرم دراومد کلاس زبانش هم شروع شده ازدیروز  تازه فوتبالم میخواد بره یعنی من ازبس جیغ ودادمیکنم دلم برای خودم میسوزه ...حالا خداکنه  امتحاناتشونو بدن یه دوسه ماهی نفس بکشیم 

سلام عزیزم ارههههه دیگه خداروشکر رسیدیم به روزشماری 😍😍والا اگه بذارن میخوابم 😬شبا تاصبح توراه دست ...

آخ آخ قشنگ حالت رو میفهمم. یعنی خدا نکنه آدم بخواد یه ساعت بخوابه. یه کسای عجیب غریب زنگ میزنن، بعضی ها شماره ادمو اشتباهی میگیرن، زنگ در رو میزنن، هر چی وانتی و سبزی فروش و آهن پاره خریداره، همشون دم خونه ادم جمع میشن! قشنگ دیوونه میکنن آدمو.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخ آخ قشنگ حالت رو میفهمم. یعنی خدا نکنه آدم بخواد یه ساعت بخوابه. یه کسای عجیب غریب زنگ میزنن، بعضی ...

افرین دقیقا همینه روزا وقت نمیکنم بخوابم حالا امروز پسرم خوابیده بود منم رو کاناپه خوابم برد دیگه امون ندادن گیج شدم کلا ☹☹☹☹😟😟😟😟

عزیزم همین که کیسه زرده بود یعنی داره رشد میکنه.بعد کیسه زرده جنین تشکیل میشه.ناراحتی نداره که.بعد م ...

مرسی گلم ❤ اینقدر تا خونه گریه کردم که بچم کووو 😔 الان آرومتر شدم 

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
عزیزم همسایه ما نینیش ۲۹۰۰بدنیا اومد همه ی لباسای سایز صفر براش بزرگه رفته دوصفر خریده الان ۱۲روزشه ...

سلام نازنین جون خوبی ؟ نی نی در چه حاله ؟ آره همه رو شستم و اتو کردم . ببینم چقدر میتونم استفاده کنم . نرفتی دکتر دیگه ؟ تاریخت قطعی نشده ؟ مال من شده ۲۲ ام . هرکاری کردم دکترم قبول نکرد زودتر بهم وقت عمل بده