2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام

من 20اسفند انتقال داشتم ک متاسفانه منفی شد.. دیگه نمیخام با دکتر قبلی ادامه بدم، آزمایشامو بردم ب یه دکتر خوبی م تو شهر خودمونه نشون دادم و ب پیشنهاد خودم قراره آی یو آی کنم. آخه من اصن انجام ندادم و میخام اینم تست کنم،.. ایشون ب من اوابوست و ویتامین ای و فولیک اسد دادن برا همسرمم فرتیل اید و ال کارنیتین نوشتن ک ماه دیگه ان شاء الله بریم تو پروسه آی یو آی.. بنظرتون چ کارایی کنم ک موفق باشه؟ اسپرم همسر ضعیفه و خودمم تنبلی تخمدان و تیروئید کم کار دارم. 

@تورک_آنا  

@زینبی_بابا    

لباس نی نی دیدیم منم یکی خریدم بذارین عکسشو بذارم که وقتی مامان شدم پاش کنم

خدایا زودتر مامانم و به نوه های سیدش برسون😊

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
مرسی عزیزدلممم 😍😍😍😍 ایشالله زودی خریدهای فسقلی شما ❤️❤️❤️

من جلو جلو براش جوراب خریدم عکسشو الان گذاشتم

برام دعا کن

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
سلامم مهربون. مرسی عزیزم. خوبن گل پسر شما خوبه؟     ممنون از راهنماییت عزیزم. خوب پس نگ ...

سلام دارچین جون 

به نظرم عجله نکن . همه خریدهاتو انجام بده لباس هارو بزار هفته های آخر که وزن بچه دستت بیاد . من اشتباه کردم هفت دست سایز صفر خریدم ولی اصلا نمیدونم اندازه اش میشه یا نه چون خداروشکر خوب وزن گرفته . برای همین طبق تجربه میگم بزار هفته های آخر اما مابقی موارد رو بخر . انقدر خورده ریز دارن هرچی میگیری باز میبینی یه چیزی جا مونده 

عوضش من همش فکر این افزایش وزن لعنتی ام. به همه کسانی که تا آخر بارداری زیر 10 کیلو اضافه کردن عمیقا ...

واقعا تو تصور منم زیر ده کیلو نمیگنجه . من که ۲۱ کیلو اضافه کردم و تا هفته بعد هم حتما یک تا دو کیلو دیگه میرم بالا

من که افتادم به لحظه شماری. چقدر دیر میگذره ولی. شبا که اصلا نمیگذره چون کل طول شب رو بیدارم.منم بغی ...

عزیزدلم چقد حس خوبی داره این روزا الهی که قسمت تک تک دوستای منتظرمون بشه ...خدایی شماخیلی بیشتر اذیت شدی همون بیخوابی شبا خودش درد بدیه کلافه میشه ادم ....ولی ایشالا گل پسرت بیادبغلت شب بیداریاشم لذت داره 

سلام نازنین جون بسلامتی دیگه چیزی نمونده حسابی خواباتو بکن که دیگه خبری نیست😁😁

سلام عزیزم ارههههه دیگه خداروشکر رسیدیم به روزشماری 😍😍والا اگه بذارن میخوابم 😬شبا تاصبح توراه دستشویی ام از ۵ نیمم شوهرم بیدارمیشه منم بیخواب میشم دوباره ۸کلاس پسرمه الانم خواب بودم نگم برات، کسایی که حتی ماهی یبار زنگ نمیزنن هم زنگ زدن به گوشیم 😁😁😁فک کنم ستاد بیدار نگهداریه واسه من عادت کنم به شب بیداریای چندوقت دیگه 😄

عزیزم کدوم آزمایش مشکل داره ؟  جنینات در چند هفته از دست میرن؟

عدد apca=10

Cd16

Cd56 بالاتر از حد نرماله

انعقاد خونم خیلی زیاده

ایمنی هم مشکل داره

.

شش هفته بیشتر پیش نمی ره

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
مبارک عزیزم قدمش پراز خیر برکت و شادی باشه براتون...،،،🥰🥰🥰🥰😍😍میتونم بپرسم بیمارستان خصوصی بودی ...

ممنون عزیزم.بیمارستان دولتی شهر خودم تو شهرما خصوصی نیست.من مامای همراه گرفتم 

انشالله ایندفعه بسلامتی بدنیا میاد. سرمی که گفتی همونا نیس که یخچالیه؟ من دفعه قبلی مشتاق میکرو کر ...

ممنونم عزیزم

نه به من نگفتن توی یخچال نگه دارم

البته فاصله گرفتن از داروخانه تا تزریقم نیم ساعت طول کشید

همون سرمی هست که به بیمارهای بدحال کرونایی می زنن

پلاسما داره

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@