2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که به زودی مامان میشی عزیزم فدا سرت دیگه اینقد استرس و نگرانی داریم که همینقد کارای روزمرو ان ...

اره واقعا. انشالله این روزا تموم شه🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من همچنان حالت تهوع دارم حتی نصف شبا که ازخواب بیدارمیشم دلم دردمیکنه 

من که افتادم به لحظه شماری. چقدر دیر میگذره ولی. شبا که اصلا نمیگذره چون کل طول شب رو بیدارم.منم بغیر باقی دردا، هم دلدرد دارم هم تهوع!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم نرگسي مهربونم فعلا كه اين ترشحات قهوه اي دست از سرم برنميدارن هي كم و زياد ميشن😭

عب نداره

نگران نشو .. مهم اینه نی نی حالش خوبه . دکترم گفت به خودت بگو هر چی اضافه داشته رحم نی نی میریزه بیرون جاش تمیز بشه 😉

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
مطب چرا؟مگه ابن سینا نمیری سارا عجم دکتر خوبیه که حسابی مکمل میده

آخه یه بار باهاش ویزیت شدم اصلا انرژی مثبت ازش نگرفتم یه جوری بود خوشم نیومد. بعد من برای داروهای شروع سیکل میخوام برم خیلی برام مهم بود خود دکتر طرازی باشه مکمل چیزیه که حتی خودمونم میتونیم بخریم. من صبح زنگ زدم ابن سینا گفت طرازی از هفته دیگه میاد انشالله که همین جور باشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم ♥️، از من محال تر نیست من هم لوله هام بسته بود هم تخمک بی کیفیت و فولی پوچ. پس هیچ چیزی ...

درسته هر چیزی ممکنه. هیچ حساب و کتابی هم نداره درست مثل شرایط شما😍 هر وقت ناامید میشم خبرای خوش تاپیک رو با خودم مرور میکنم. ممنون از محبتت. قربونه دعای قشنگت. آمین. شما هم بسلامتی زایمان کنی❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من که افتادم به لحظه شماری. چقدر دیر میگذره ولی. شبا که اصلا نمیگذره چون کل طول شب رو بیدارم.منم بغی ...

سلام لیلا جون خوبی؟ بسلامتی ۳ روز دیگه نی نی رو بغل میگیری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم من اعلاناتم قاطی کرده بود پیام قبلیا رو اعلانات اومده بود اینو دوباره دیدم میگم منکه قبلا ابنو ...

سلام نازنین جون بسلامتی دیگه چیزی نمونده حسابی خواباتو بکن که دیگه خبری نیست😁😁

بچه ها فکر کنم خرابکاری کردم   

من سه تا بادی سایز 00 (همون TB) و سه تا سرهمی جورابدار 00 سفارش دادم. الان که رسیده خیلیییی فسقله! به نظرتون با توجه به دوقلویی نگهشون دارم؟

البته قرار بود 4 تا باشه. خودشون اشتباهی یکی رو NB فرستادن دستشون درد نکنه   

@مامان_ماهک10    

بچه ها فکر کنم خرابکاری کردم     من سه تا بادی سایز 00 (همون TB) و سه تا سرهمی جورابدار ...

سلام عزیزم خوبی؟ گل دخترا خوبن 

ببین اصولا دوقلو یکم وزنشوم کمتره نگهدار ولی خیلی سایز کوچیک نگیر  سریع کوچیک میشه 

بقیه رو ۱تا ۳ ماه بگیر اصولا سایز ۰ برای بچه هایی که زود دنیا میان و یا خیلی ریزن ولی پسش نده دیگه ستیز صفر نخر

سلام عزیزم خوبی؟ گل دخترا خوبن  ببین اصولا دوقلو یکم وزنشوم کمتره نگهدار ولی خیلی سایز کوچیک ن ...

سلامم مهربون. مرسی عزیزم. خوبن

گل پسر شما خوبه؟   

ممنون از راهنماییت عزیزم. خوب پس نگه میدارم. یه پک 5 تایی بادی 0-3 ماه هم خریدم. دو تا سرهمی جورابدار 1-3 ماه هم سفارش دادم هنوز نرسیده. پک 5 تایی بادی و شلوارک 3-6 ماه هم قبلا گرفته بودم. به نظرتون دیگه چی لازمه؟ کلا میخوام تا همون 3 ماه کامل باشه فعلا. بقیه رو بعدا میبینم اوضاع چطوره

سلام منم سینه هام فیبروکیسته ولی بعد پری درد نداره تقریبا یه هفته ده روز مونده به پریود درد داره وسن ...

سلام عزیزم کم پیدایی خوبی؟

آره چیزی که میگی درسته، به جز این مورد داخل نت خوندم بعضی وقتا بخاطر تغییرات در کیست ها، درد طولانی تر میشه از یک پری تا پری بعدی ادامه دار میشه. 

نی نی سایتم یه تاپیک درموردش دیدم ک خانوما گفته بودن این درد رو برای اولین بار داشتن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻