2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
یه برنامه ناباروری بود دکتر داشت در مورد تاثیر همین خراش و یا پی ار پی صحبت میکرد . میگفت هنوز تاثیر ...

ممنون عزيزم من ديگه گفتم تموم كار ها رو انجام بدم متاسفانه همينه براي بار اول انجام نميدن  خب هزينه اي وي اف مثل هزينه ويزيت زنان نيست  هزينه اش زياد ،متاسفانه تمام مراكز تا منفي نشي ازمايشات لازم اقدامات لازم انجام نميدن هربار اي وي اف بدون تعيين جنسيت ١٦ ميليون هزينه داره حالا كسي جنين نداشته باشه بار دوم دوباره بايد اين هزينه رو بده 

سمر جون سلام تا کجا پیش بردی کارتو پیش نصر؟ من برج 2ان شاالله انتقال دارم

سلام گلم من هنوز انتقال ندادم انشالله پریود بشم تا چند روز آینده وارد سیکل انتقال میشم البته من میخوام دکتر علیرضایی برام انتقال بدن

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو ماه که خودم دیگه حالشو ندارم بیشتر فاصله میندازم بدنم استراحت کنه گرید جنینامaبلاست سه تاش رحم عا ...

این وضعیت هربار منه جنین گرید A ضخامت رحمت عالی ولی هربار نمیشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم شکر خوبیم شما خوبید پسر من که شبا بیداره روزا خواب هر ی ساعت برا شیر خوردن بیدار میشه .ا ...

ای جونم دلم غش رفت برای امیرعلی خان. خدا حفظش کنه براتون. امیدوارم زودی زردیش هم برطرف شه. حق داری ماها که انقد منتظر این روزا بودیم طبیعیه که شب تا صبح بشینیم نگاشون کنیم. مراقب خودتون باش. خیلی خوب میکنی قنداق میکنی. منم دوست دارم قنداق کنم اما میترسم دست و پای بچه رو بد بذارم اذیت بشه. به مامان سلام برسون و از قول من هم بهشون تبریک بگو هک خدا قوت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
این وضعیت هربار منه جنین گرید A ضخامت رحمت عالی ولی هربار نمیشه

ثمین جان شما هم خراش یا هچینگ و... رو انجام دادین تا حالا؟ من فقط ی بار دیگه فرصت دارم فقط دو تا جنین دارم و بخاطر هزینه ها دیگه نمیتونم از اول شروع کنم. برا همین دلم میخواد چیزایی ک تاثیر دارن انجام بدم. خواستم ببینم شما اونا رو انجام دادین و اثری ندیدین یا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عاشقتم :)) منم خواهرم بهم میگفت وااای قرمه سبزی از غذاهاییه که بوش به دماغت بخوره حالت بد میشه. من ...

😂😍😍😍😍😍😂😂😂😂

خوبه پس حسابی تپل میشیم دوتایی 😂

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
نه عزیزم هیچ ربطی نداره. شما یه مادر خوش شانس هستی. میدونم باورت نمیشه     البته هنوز زو ...

من به اینجور ادما که ویار ندارن میگم بندگان برگزیده خدا 😄😄

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چیکا دکترت کی بود؟ الهی شکرررررررر بارداری ..چیکار جون من اسفند پانکچر که شدم دقیقا 14مش پریود شدم ا ...

دوفاستون بخور اصلا منع مصرف نداره به منم داده منم احتمالا برج ۲ یا اوایل ۳ انتقالمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اومدم سرچ کردم فهمیدم این همه کاهش ناگهانی طول سرویکس و طول سرویکس کمتر از ۲۵ یعنی فاجعه یعنی اینکه ...

عزیزم خوبی؟ من یه مدته نیومدم سایت الان اتفافی پیامتو دیدم. من که اطلاعی ندارم اما ارامشتو حفظ کن هیچ چیز بدی اتفاق نمیوفته عزیزم مطمئن باش آروم باشی نینی خوشکلتم آزومه همه چی درست میشه . فقط اگه دسترسی به دکتر دیگه نداری ازین سایتای اینترنتی دکتر هستن آنلاین حداقل با چندتا مشورت کن ببین چی میگن

مامانم همیشه می گن: خدا بچه رو نمی ده برای "هوس" ، می ده برای "عوض" هر کسی هر چی به امثال ما می گه، ...

یعنی واقعا میبینه؟

هر کی دلم رو شکوند خدا به بالاترین درجه رسوندش پس اینجا مشکل از منه که باید همیشه دلم سوخته بشه نه از زخم زبون اطرافیان.

چیکا جون اینقدر برات خوشحال شدم که فقط خدا میدونه .. الهی مبارکت باشه عزیزم ❤❤❤ سلامت بیان بغل مامان ...

قربونت برم نرگسي مهربونم فعلا كه اين ترشحات قهوه اي دست از سرم برنميدارن هي كم و زياد ميشن😭

خداياشكرت....❤️ 
خانمها یه سوال دارم من به خاطر نقص ایمنی انعقادی باید سرم ivig می زدم دکتر خودم توی عید نبود رفتم ...

دستیارش بر چه اساسی این حرف رو زده؟والا من ۱۰۵ کیلوام دکتر گفت هر ۲۰کیلو به ازاش یک سرم یعنی من ۵تا نیازمه شما همون ۳تا کافیته