2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
انشالله     بله عزیزم. الان داشتم تو سایت ها براشون لباس سفارش میدادم. انشالله این حال ...

سلام دارچین جان خوبی عزیزم ؟ 

دوقلوهات خوبن؟ 

جنسیت نی نی ها دختر بود؟

خداجونم شکرت       
منم ندارم اینقدر اشتهامم زیاد شده نگو . برعکس بو غذا بهم میخوره گشنم میشه 😂 بدن هر کسی متفاوته .. ...

عاشقتم :))

منم خواهرم بهم میگفت وااای قرمه سبزی از غذاهاییه که بوش به دماغت بخوره حالت بد میشه. من اما تو اون چند ماه اول هر بار قرمه سبزی میذاشتم از همون لحظه اول میگفتم خداااا کی حاضر میشه بخورم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم رو درجریان کامل قرار ندادم . بنده خدا چند روز پیش جای آمپول انوکسپارین که کبود شده تموم شکمم ...

عزیزم برند آمپول آنوکساتو عوض کن دیگه کبود نمیشی 

الان من از ابان ماهه میزنم ولی یکی دوبار کبود شده اونم آمپول انوکسام جعبش زرد بود اینا منو کبود میکرد 

ولی از این بنفشا میزنم بدون درده و اصلا کبود نمیشه 

منم مادرم نمیدونه آمپول میزنم یه سری اتفاقی بود الکی گفتم خود به خود کبود شده 

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک  نتیجش خوب بود شکر ولی خیلی عوارض برام‌آورد کاملا افسرده شدم خ ...

عیب نداره عزیزم.خودتو حسابی تقویت کن :از این قرص های b6 سیستسن ، زینک ، آهن و...از این قبیل ویتامینا بخور درست میشه.اینا عوارض موقت داروهاست نگران نباش.ایشالا بزودی مادر شدنت همه اینارو از یادت میبره و تنها دغدغت میشه فندق (های) توی دلت.

سلااام عزیزممم. کجا بودی این همه وقت؟؟ خوبی؟؟     چیکار میکنی؟ ممنونم. بله عزیزم. هر دو ...

فداتشم بسلامتی دوقلوهای یک جنس خیلی بهتره بنظرم ای جونم خداحفظشون کنه 

ببخش عزیزم اگه یادت باشه من از اول ویار نداشتم تا 12 هفته همش استرس داشتم که چرا من تهوع ندارم چرا ویار ندارم 

به خاطر همین کمتر اومدم اینجا که استرس نگیرم 

😂😂😂😂😂 واسم عجیب بود آخه اکثرا تهوع داشتن جز من 

نی نی منم دختره 😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩

خداجونم شکرت       
فداتشم بسلامتی دوقلوهای یک جنس خیلی بهتره بنظرم ای جونم خداحفظشون کنه  ببخش عزیزم اگه یادت باش ...

ای جااانم، به سلامتیییی   الان چند هفته ای؟ یه تیکر بذار اگه دوست داری.

قدیم ها از بس جامعه مردسالار همه خوبی ها رو به بارداری پسر تعبیر میکردن میگفتن هر کی تهوع نداره بچه اش پسره. من خودمم با دوقلو دختر تهوع نداشتم   

ای جااانم، به سلامتیییی     الان چند هفته ای؟ یه تیکر بذار اگه دوست داری. قدیم ها از بس ج ...

از تیکر خاطره خوبی ندارم 😅

الان 22 هفتمه شما چی ؟ 

دقیقا همه فکر میکردن نی نیم پسره 

ولی من از همون اول میدونستم دختر دارم حسم بهم میگف 😃😍

خداجونم شکرت       
خانما من به شددددت حالم بده و نا امید و نگرانم  نمیدونم کیا اینجا منو یادشونه من ابان ماه انتق ...

عزیزم من شما رو یادمه خدا رو شکر حالا که با اون سختی یکی از جوجه ها موندن انشالا تا آخر هم میمونن

اینکه دهانه رحم بسته اس خوبه فکر بد نکن و استرس نداشته باش گلم ولی بنظرم خوبه مدارکت رو بفرستی یکی دو تا دکتر دیگه هم ببینن خودت نرو مدارکت و سونو آخری رو بفرست فکر کنم دکتر علیرضایی و دکتر امیری تو اینستا هم جواب میدن

ای جونم چقدر قشنگ😍😍 فکرشو بکن کوهنوردی و دوییدن هیچ تاثیری نذاشته👶❤ بوس به نی نیه قویت😘 من این ...

سلام منم سینه هام فیبروکیسته ولی بعد پری درد نداره تقریبا یه هفته ده روز مونده به پریود درد داره وسنگین میشه وتوپریودی تموم میشه درحالت عادی دردش کمه.شما شاید فیبروکیست نباشی

یا رب العالمین
منم هنگم والا. از این سارا عجم که بدم میاد ولی تعریف این محمدزاده رو از یکی دو نفر شنیدم. اگه مطبش ب ...

مطب چرا؟مگه ابن سینا نمیری

سارا عجم دکتر خوبیه که

حسابی مکمل میده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اومدم سرچ کردم فهمیدم این همه کاهش ناگهانی طول سرویکس و طول سرویکس کمتر از ۲۵ یعنی فاجعه یعنی اینکه ...

توکل بر خدا کن خواهری انشالله چیزی نمیشه .آروم باش

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان عزیزم تست بتا دوم منفی بود خیلی افسردم دیگه تحمل حرف ندارم نمیدونم چکار کنم‌ چطور میخوام دوبا ...

متاسفم عزیزم