2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
لیلا جون حالت خوبه؟ شما وقتی طبیعی باردار شدی علائمت چی بود؟ پریودت عقب افتاده بود یا زودتر متوجه ش ...

فدااات بد نیستم شکر. ببین من معمولا دو سه روز قبل پریود لکه بینی داشتم، بعد اون سری فقط حالت های پریودی بود اما لکه بینی نه. دیگه منم کوه میرفتم یه مسیر سرازیری میدوییدم با همسرم که زودتر پریود شم برمدتو سیکل. بعد 25 مرداد باید پری  میومد، نیومد دیگه منم همینحوری شانسی 27 مرداد بی بی گذاشتم سریع دوتا خطش پررنگ شد. اما همسرم نذاشت برم ازمایش تا ششم هفتم شهریور. که وقتی رفتم بتام 27000 شده بود. حدود سه روز بعدم از دادم شده بود 56000

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مررررسی سحر جونم 😍😍 خدا از زبونت بشنوه عزیزم 🥰🥰 تا ۶ بعداظهر ۶ ساعت مونده ولی انگار داره یه عمر ...

ای جونم ،بشین پیج های سیسمونی رو نگاه کن و چیز میز انتخاب کن تا زمان زودتر بگذره. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مادرشوهرم اصلا خبر نداره من و همسرم دنبال درمان هستیم ولی مطمئن هستم اخلاقش دقیقا همینجوریه ، هر ...

چرا اینجورین آخه؟ ماها به قدر کافی خودمون زخم خورده هستیم. خدایی خوب جوابی دادی دمت گرم. هرچند اون پرروتر بود 😄😄

من که خانواده همسرم اصلا خبر نداشتن ما مشکل داریم. سعی کردن زیر زبون کشی کنن اما ما به روی خودمون نیاوردیم. اگه میدونستن من مشکل دارم صدباره زندگیم رو نابود کرده بودن. دیشب سر شام همسرم تمام سختی های چندساله که تو مسیر بچه دار شدن کشیدیم رو یادآوری کرد، بعدش گفت ببین حتی خانواده من اینقدر محرم نبودن که ما مشکلمون رو با هزار ترفند قایم کردیم. خودش گفت اگه میدونستن هزارتا مشکل بهمون اضافه میکردن. ما خیلی سختی کشیدیم، فکر کن من 42 سالمه و حداقل 10 سال دنبال درمان بودیم. 

سلام ببخشید من یه سوال دارم میشه جواب بدین من ال دی میخورم کیست بزرگ داشتم درکنارش قرص کیوتن ۱۰۰و پودر فرتو لید الان این ماه زیر شکمم گاهی درذمیکنه دستشویی میرم موقع ادرار کمی لکه قهوه ای دارم اونم گاهی کسی اینجور بوده دکترم زنگ زدم گفت مشکلی نیست ولی باز میترسم کیستم طوری نشده باشه 

الهی بگردم. غصه نخور دختر. همین که حالشون خوب باشه به همه چی میارزه. من یه روز تو خونه فشارمو گرفتم ...

قربونت گلم ان شاءالله حال همه تو دلی ها خوب باشه وهمه مامانای منتظر امسال سال مادر شدنشون باشه😍😍😘😘شما هم دوقلو داری؟

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
فدااات بد نیستم شکر. ببین من معمولا دو سه روز قبل پریود لکه بینی داشتم، بعد اون سری فقط حالت های پری ...

ای جونم چقدر قشنگ😍😍 فکرشو بکن کوهنوردی و دوییدن هیچ تاثیری نذاشته👶❤ بوس به نی نیه قویت😘

من این ماه خیلی سرگیجه و سردرد دارم از ماه قبل ک پری تموم شد سینه درد شدیدی دارم که اصلا تاالان سابقه نداشته. ولی اینجوری که سرچ کردم ممکنه فیبروکیستیک باشم و علت دردم این باشه.

فکر کنم علایم پیش از پری رو با بارداری اشتباه گرفتم😬 واسه من طبیعی محاله چون تعداد اسپرم خیلی کمه با این حال بهش فکرمیکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

خانما تورو خدا نظر بدین.من الان تو ۶ هفته ام دیگه میدونید آی وی اف هم هستم .نمیدونم چرا ویار ندارم.فقط دیروز یه عق زدم و از دیروز صبح حالم خوبه خوبه.میگن ویار داشتن نشونه اینکه نی نی سالمه.پس چرا من ندارم .یعنی مشکلی هست؟

من مادرشوهرم اصلا خبر نداره من و همسرم دنبال درمان هستیم ولی مطمئن هستم اخلاقش دقیقا همینجوریه ، هر ...

مادرشوهر منم همینه. پس همه جاییه😂😂😂 کلا اسمشونو گذاشتم خانواده ی ماستمالی کن. انقدر همه چیو به نفع خودشون ماست مالی میکنن. در عوض ما کلا خانوادگی همه چیو میکوبونیم تو سر خودمون😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ای جونم چقدر قشنگ😍😍 فکرشو بکن کوهنوردی و دوییدن هیچ تاثیری نذاشته👶❤ بوس به نی نیه قویت😘 من این ...

ممنون عزیزم ♥️، از من محال تر نیست من هم لوله هام بسته بود هم تخمک بی کیفیت و فولی پوچ. پس هیچ چیزی محال نیست. بعدم واسه تشکیل جنین چند میلیون اسپرم نمیخوای که. کافیه یه دونه اش زرنگ و شیطون باشه خودشو برسونه به تخمک. برات آرزو میکنم طبیعی مامان بشی خیلی زودتر از چیزی که فکرش رو میکنی خانومی