2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
واي انشالله🥺😍ديروز منو سحر باهم بوديم فقط ازش بپرس من تو چه حالي بودم 😭😭يعني بدترين روز عمرم بود ...

چیکا جون اینقدر برات خوشحال شدم که فقط خدا میدونه .. الهی مبارکت باشه عزیزم ❤❤❤ سلامت بیان بغل مامانشون  😍😍😍😍

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
لی لا جون سلام مریض نصری؟ کی قراره ای وی اف بشی؟

سلام عزیزم. با دکتر نصر بودم. باردارم عزیزم الان. اگه یادت باشه برام تعیین جنسیت هم کرده بودی 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دیروز منتظر جوابت بودم عزیزم . همه ما زخم خورده ایم . متم 7 ساله از دواج کردم همه حتی بعد از من ب ...

متاسفم عزیزم فقط میتونم برای مادر همسرت و امثالهم آرزوی شعور بکنم. میگفتی اگه فقط به من مربوطه که پس میشه با یه تخمک‌ تنها بدون لقاح هم باردار شد. یعنی یه چیزایی میگن که آدم دلش میخواد سرش رو به دیوار بکوبه

من تو سايت مام پرسيدم دكتر لاهوتي جواب داد كه اصلا إثبات نشده وهيسترو با خراش و هزينه بيهوشي دا ...

یه برنامه ناباروری بود دکتر داشت در مورد تاثیر همین خراش و یا پی ار پی صحبت میکرد . میگفت هنوز تاثیرش اثبات نشده یعنی نمیشه گفت همه اونایی که انجام میدن مثبت میشن. و اینکه معمولا برا انتقال اول انجام داده نمیشه. بیشتر برا اونایی انجام میشه که سابقه چند بار منفی شدن رو دارن اونم چون رحم به طور طبیعی جنین ها رو قبول نکرده این بار این کار رو میکنن تا شاید بهش شوک وارد بشه و جنین ها بتونن لانه گزینی کنن.

یه دوستی پارسال تو یه گروهی تو  نی نی پلاس ۵ تا جنین داشت که فقط یکیش پسر بود همون بار اول مثبت شد ان شاالله برا شما صرف نظر از اینکه این کارا رو انجام بدن یا نه هم بار اول مثبت بشین و صحیح و سالم بغلش بگیرین

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نازیلا جون من مطمعنم که امروز با خبر های خوب میای. من دلم روشنه. دیروز برای چیکا جون هم دلم خیل ...

مررررسی سحر جونم 😍😍 خدا از زبونت بشنوه عزیزم 🥰🥰 تا ۶ بعداظهر ۶ ساعت مونده ولی انگار داره یه عمر میگذره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مامانم رو درجریان کامل قرار ندادم . بنده خدا چند روز پیش جای آمپول انوکسپارین که کبود شده تموم شکمم ...

درک میکنم چی میگی 

من وقتی دیدم خواهرم امپول آنوکسا زد شکمش گریه کردم 

مادرمم مرد وزنده شد

مامانم رو درجریان کامل قرار ندادم . بنده خدا چند روز پیش جای آمپول انوکسپارین که کبود شده تموم شکمم ...

چقدر بعضی ها پرو و سنگدل هستن ، وقعا خدا ازشون نگذره 😑 واقعا به خاطر این که یه وقتی تو چیزی نگی بهشون پیش پیش داره اینارو میگه ...

چقدر بعضی ها پرو و سنگدل هستن ، وقعا خدا ازشون نگذره 😑 واقعا به خاطر این که یه وقتی تو چیزی نگی بهش ...

آفرین خیلی درست گفتی. به قول معروف فرار به جلو میکنن. اما نمیدونن که از دل شکسته چه آه و حسرت هایی ممکنه دامن گیرشون بشه.

متاسفم عزیزم فقط میتونم برای مادر همسرت و امثالهم آرزوی شعور بکنم. میگفتی اگه فقط به من مربوطه که پس ...

لیلا جون حالت خوبه؟

شما وقتی طبیعی باردار شدی علائمت چی بود؟ پریودت عقب افتاده بود یا زودتر متوجه شدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آفرین خیلی درست گفتی. به قول معروف فرار به جلو میکنن. اما نمیدونن که از دل شکسته چه آه و حسرت هایی م ...

من مادرشوهرم اصلا خبر نداره من و همسرم دنبال درمان هستیم ولی مطمئن هستم اخلاقش دقیقا همینجوریه ، هر کمبودی که تو زندگی پسرش میبینه از ترس این که من هیچی نگم ، جلو جلو یه برنامه برای سرکوب کردن من داره 🤦‍♀️🤦‍♀️ من که میسپرم به خدا ، کاری از دستم برنمیاد 

یه بار دختر خاله و خاله شوهرم گفت خب پس انداز کن خونه بخر 😐😐 گفتم خاله جان پسر خواهرت ۲۸۰۰ حقوق میگیره که ما کرایه خونه و .... با این حقوق میدیم ... هیچ کمک مالی هم نمیشیم ، من این ۲۸۰۰ میدم به شما شما بیا برای ما خونه بخر 

برگشته میگه آدم ولخرجی نکنه و توقعش بالا نباشه میشه 😅😅😅 منم گفتم باشه تو خوبی 🥴