2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
درمانشو نمیدونی چیه خیلی عذابم میده

من شنبه و یکشنبه میرم دکتر .ببینم چی میگه چون واقعا دارم کچل میشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من شنبه و یکشنبه میرم دکتر .ببینم چی میگه چون واقعا دارم کچل میشم

خدا خیرت بده خبرشو به منم بده چون برایه منم همه میگن چرا اینجوری کم پشت شده میخوامم دوباره وارد سیکل بشم کمی نگرانم نکنه بیشتر بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرت بده خبرشو به منم بده چون برایه منم همه میگن چرا اینجوری کم پشت شده میخوامم دوباره وارد سیکل ...

باشه عزیزم چشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم نیست اصولا محمدزاده یا سارا عجم . یادم نیست محمدپور بود یا زاده  الان مغزم هنگه خخخخ

منم هنگم والا. از این سارا عجم که بدم میاد ولی تعریف این محمدزاده رو از یکی دو نفر شنیدم. اگه مطبش باشه میرم اونجا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پسر جاریم پانزده سالشع تقریبا درک نداره زیاد...بهم گفت زنعمو ده ساله عروسی کردی؟؟؟؟؟پس چرا بچه نداری ...

ای خواهر بچه خواهرشوهر منم ۸ سالشه همش بهم میگه چرا زن دایی همه بچه دارن شما نداری. یعنی هر دفعه ما رو میبینه میگه خواهرشوهرمم اینقد عذر خواهی میکنه میگه به خدا ما هیچی نمیگیم ولی توی خونه هم همش میپرسه. تازه پری روز بهش همسرم گفت این کارو نکن گفت دایی هر وقت خودت بچه آوردی به اون بگو.منم خیلی حالم بد میشه با اینکه میدونم بچس ولی خب چه کنم دیگه ۹ ساله میکشم😭😭😭 انشالله شما و همه دوستان و خودم زود زود مامان میشیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله عزيزدلم اره گلم اولين بود والله دكترم مكملي نداد بهم فقط قبلش فوليك و ويتامين دي و پردنيزولو ...

چيكا خودت به دكترت كفتي خراش انجام بده يا خودش انجام داد يعني طبق چي تصميم ميكيرن كه خراش انجام بدن؟

آخه رفتم بهداشت محلمون گفت بهتره که سز کنم چون سابقه نازایی داشتم اما چون شهر خودمون بیمارستان خصوصی ...

آهان نه از اون جهت نگران نباش، قدیما میگفتن گلدن بی بی حتما سزارین باشه الان رفرنس ها تغییر کرده

اما در کل یه دکتر خوب و بیمارستان مجهز و خوب انتخاب کن حتی برای طبیعی

خانما من به شددددت حالم بده و نا امید و نگرانم 

نمیدونم کیا اینجا منو یادشونه من ابان ماه انتقال دادم مثبت شدم بعدش تو شش هفته فهمیدم یکی خارج رحمی یکی داخل رحمی باردار شدم ( قبلا یه سقط داشتم و یه خارج رحمی) این میشد سومین بارداری من 

خدا معجزه شو نشونم داد با لاپراسکوپی خارج رحمیو خارج کردن و جنین داخل رحمیم قلبش تشکیل شده بود برام موند

من دوسال قبل لاپرا و هیسترو شدم اومدم تهران عمل کردم سپتوم رحم و اندومتریوز پیشرفته داشتم

با توجه به اینکه سپتوم عمل کرده بودم و طول سرویکسم ۳۲ بود تو سونو ان تی دکترم پیشنهاد پساری داد و برام گذاشت

خدایا خودت مواظبش باش

بهش گفتم سرکلاژم نمیکنی گفت نه پساری میذارم منم به حرفش گوش دادم 

از همون روز اول انتقال اومدم خونه مامانم استراحت ، هیچ کاری نمیکردم هیچی ، سونو انومالی رفتم طول سرویکسم هیچ تغییری نکرده بود کمی دلم اروم شد که همه چی داره خوب پیش میره تا هفته ی ۲۴ چند باری زیر دلم درد داشتم که با استراحت مطلق بهتر میشدم اما کامل خوب نه، رفتم مطب دکترم ، دکترم کلینیک نازایی داره تو مرکز استان خودش دستگاه سونو داره مثلا زمان تخمک کشی خودش سونو میکنه و اعلام میکنه ، سونوم کرد گفت طول سرویکس ۱۶ میلیمتر و دهانه رحم بسته اس همه چیز خوبه ، بهم امپول پرولوتون داد 

خدایا خودت مواظبش باش

اومدم سرچ کردم فهمیدم این همه کاهش ناگهانی طول سرویکس و طول سرویکس کمتر از ۲۵ یعنی فاجعه یعنی اینکه بارداری پنجاه پنجاه ختم به خیر میشه 

دلم اروم و قرار نداره الان ۲۵ هفته و چهار روزمه نمیدونم چیکار کنم دارم دق میکنم 😭😭😭😭😭😭 چند روزه کارم شده فقط گریه بچه ام لگد میزنه بدتر دلم آتیش میگیره 

خدایا خودت مواظبش باش
چيكا خودت به دكترت كفتي خراش انجام بده يا خودش انجام داد يعني طبق چي تصميم ميكيرن كه خراش انجام بدن؟

خودم خواستم عزيزم دكترم گفت معمولا تو انتقال اول انجام نميديم اگر منفي شد براي بار دوم انجام ميديم ولي خودم گفتم كه نه من ميخوام اونم قبول كرد

خداياشكرت....❤️