2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
دکترت کیه عزیزم کدوم مرکز

دکترم طرازیه من بیمارستان آبان میرم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم پیاممو دیدید جواب بدید. ماه رمضون نزدیکه آیا روزه گرفتن واسه اسپرم ضرر داره چون دقیقا پان ...

سلام عزیزم من تا جایی که شنیدم میگن تو ماه رمضون وقتی روزه هستی احتمال بارداری خیلی بیشتره مخصوصا که این ماه رمضون تو بهار افتاده این واسه یه بارداری طبیعیه ولی واسه شرایط خاص ما نمیدونم خوبه یا نه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام بچه‌ها

سال نوتون مبارک ❤️

من دیروز یه مسیر ۱۵۰ متری که یه مقدار سربالایی بود رو پیاده اومدم و پدرم درومد. رنگم شد مثل گچ و داشتم از حال میرفتم. شدیدا نفسم گرفت. به نظرتون برم پیش متخصص قلب؟؟ تا سه هفته پیش کلی پیاده روی میکردم مشکلی نداشتم. 

یه مورد دیگه اینکه الان حدود دو ماهه همه مکملها رو دوبرابر میخورم و وزنم خیلی رفته بالا. ممکنه تنگی نفسم بابت این باشه؟ 

ايشاله اين بار حتما  مثبت ميشي راستي پروانه جان  سري قبل امپول هات چيا بودن ؟ بعد دكت ...

سری قبل النوا بودو سینال من تلفنی میگیرم نمیدونم اینترنتیم میدن یا نه ولی هر وقتم زنگ زدم فورا دادن نوبت

سری قبل النوا بودو سینال من تلفنی میگیرم نمیدونم اینترنتیم میدن یا نه ولی هر وقتم زنگ زدم فورا دادن ...

إيشاله مثبت بشي  ديكه بايد از روز دوم پريودي امپول هاتو شروع كني اين ماه؟

إيشاله مثبت بشي  ديكه بايد از روز دوم پريودي امپول هاتو شروع كني اين ماه؟

مرسی گلم همچنین برایه شما وهمه ی منتظرهااره زنگ زدم برایه فردا بهم نوبت داده ببینم اگه مشکلی نباشه انشالله برام شروع کنن

دوستای گلم پیاممو دیدید جواب بدید. ماه رمضون نزدیکه آیا روزه گرفتن واسه اسپرم ضرر داره چون دقیقا پان ...

عزیزم ما پارسال که همسرم تو رژیم بود برنامشو اینطور کرده بودیم سحری براش غذاهایی که ناهار روزای عادیش بود درست میکردم. افطار مثل صبحانه که خیلی مفصل میخورد چون میان وعده ی روزهاش هم تو افطار بود. معجون براش درست میکردم پر مغز و خرما در کنارش ارده شیره و سمنو و عسل و... بعد میوه میخورد و در نهایت شامش رو میخورد.یعنی با فاصله هم شام داشت و هم افطار. داروهاش هم که همه ویتامینه و همراه غذاست. حالا بازم خودتون بهتر میدونین. ما اینجور کرده بودیم. روز پانکچر ولی روزه نباشه بهتره فک کنم صبحانه مفصل بخوره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰