2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وااای مگه بیکار بودی خواهر ؟ چرا دنبال لک میگشتی آخه ؟ من که احتمال بارداری پوچ دارم انقدر استرس تور ...

خداروشكر كه قطع شده من از ترس زياد بلند نميشم تا دوباره لكم شروع نشه تا برم پيش دكترم فردا. كلا من ادم استرسي هستم دكترم هميشه بهم ميگفت بزرگترين مشكل تو توي ناباروريتون اين استرس بيش از اندازته😞😞😞انشاالله همه چي به خيرو خوشي بگذره سپردم به خودش، خودش داده صلاح بدونه برام حفظش ميكنه❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جان رفتی ان اس تی ؟  امروز حرکت بچه کم شد رفتم بیمارستان . سه بار ان اس تی گرفتن خوب نبو ...

عزیزم چیزی نیست..... 

نگران نباش..... 

من رفتم.... 

فقط زمان‌بره..... 

نگران نباش اصلا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی فدات شم آره خودشم گفت نیازی نیست ولی خیلی مهربونه تا من گفتم کاش مینوشتید یهو گفت خب باشه. دعا ...

ببین عزیزم چیزای مهم رو بررسی کرده برای اولین آرای به نظرم خیلی جلویی..... 

انشالله که انتقال موفقیت آمیز میشه......

به نظرم تو این شرایط فقط با دید + برو جلو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم شکرخدا بهترم فقط خیلی استرس گرفتم و نگرانم . حالا شنبه باید بگردم جایی رو پیدا کنم تا سونو رو ...

عزیزم یه جایی بود من اون زمان دکترم فرستاده بود الان دقیق اسم دکتر یادم نمیاد ولی حدودای تقاطع شریعتی صدر بود..... 

هر چی فکر میکنم اسم دکتر یادم نمیاد..... 

حالا شاید دوستان یادشون بیاد.....

خداروشكر كه قطع شده من از ترس زياد بلند نميشم تا دوباره لكم شروع نشه تا برم پيش دكترم فردا. كلا من ا ...

انرژی مثبت بده به خودت 

همیشه به خودت بگو خدایا شکرت که منم مادر شدم 

خدایا ممنونم ازت که گذاشتی منم طعم مادر بودن رو بچشم 

خدایا شکرت که بچم سالمه 

اگه همینجوری مثبت فکر کنی همینجوری میشه 

مامانا یکم از علائم بارداریتون بگید

عزیز دلم اصلا دنبال علائم نباش چون واقعا نمیشه با علائم در مورد بارداری قضاوت کرد خصوصا ماهایی که کلی داروی هورمونی داریم..... 

پس از تک تک لحاظاتت لذت ببر چون دنبال علائم باشی جز استرس بهت چیزی نمیده..... 

فقط اینو بگم هر روز این وروجکها یه ادا دارن..... 

یه روز انگاری از نردبون بالا رفتن کاملا حرکتش و حضورش تو شکم تابلوئه فردا میبینی معلوم نیست کجا قایم شده و شکمته همچین کوچیک میشه میمیری و زنده میشی..... 

دیگه این اوضاع مال وقتیه که تابلوئه بارداری قبل اونوشو دیگه خودت تخمین بزن پس اصلا دنبال علائم نباش چون بی علامترین حالت هم مامان داشتیم و برعکسش پر علامتترین مامانم داشتیم یا یکی بوده کلی علامت داشته اما + نبوده و برعکش..... 

پس خواهشا اصلا دنبال علامت نگردین.... 

انرژی مثبت بده به خودت  همیشه به خودت بگو خدایا شکرت که منم مادر شدم  خدایا ممنونم ازت ک ...

باورت ميشه هرروز دو ركعت نماز شكر ميخونمو بخاطر همين حس خوب هرچند پراسترسي كه بهم عطا كرده شكر ميكنم.اميدوارم همه چي خوب پيش بره برام دعا كنيد

خداياشكرت....❤️ 
باورت ميشه هرروز دو ركعت نماز شكر ميخونمو بخاطر همين حس خوب هرچند پراسترسي كه بهم عطا كرده شكر ميكنم ...

ان شاءالله همه چی به خوبی میگذره

توهم واسه من دعا کن ۲ روز دیگه موعد پریودیمه 

دعا کن پریود نشم دیگه

ببین عزیزم چیزای مهم رو بررسی کرده برای اولین آرای به نظرم خیلی جلویی.....  انشالله که انتقال ...

انشالله توکل به خدا و دید مثبت میرم جلو خدا کمکمون کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من اندو و هیدوسالپکس داشتم لاپاراسکوپی شدم ، لوله سمت چپ که هیدرو بود برام برداشتن ، و اندو از ...

خداروشکر عزیزم انشاالله بارداریت با موفقیت و سلامتی باشه..مال من هردو لوله هیدروهست گفتم شاید نیاز نباشه بردارم چون مسدود شده براثر مایع