2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
نه یه درصدم به جواب مثبت فکر نمیکنم ..اره خیلی روزای بدیه نمیدونم چطور میتونم خودم اروم کنم زندگیم خ ...

عزیزم اشکال نداره ولی خدایش آرامش تو انتقال خیلی تاثیر داره ، دفعه بعد یه جوری برو انتقال که شوهرت سرکار باشه ، فکر کنم اعصابت راحتره 😉😉😉😉 بعد قبل از این که خواهرشوهرت بیاد زنگ بزن مامانت بیاد ، از روز سوم هم که کاراتو خودت انجام میدی نیازی به کسی نداری 🙃🙃🙃🙃 درست میشه  ، این روزها هم میگذره ، بعدا تو خوشی با سوهرت صحبت کن و قانع اش کن که کارش اشتباه بوده 🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون دوست خوبم من تصورم این بود با همه این سختی حتما مثبت میشم وقتی فکر میکنم تا چند سال قراره بدون ...

عزیزم این حجم از ناراحتیت واقعا قابل درکه انشالله که بتا میره بالا و خدا جواب سختیات رو میده ولی حتما اگه زبونم لال منفی شد به همسرت بگو به خانوادش چیزی نگه همسر منم خانوادش خیلی خوبن یه بار گفت میخوام به مامانم بگم که برامون دعا کنه گفتم اصلا نیازی نیست بگی چون اینجوری من استرس میگیرم و بهتره چیزی ندونن چه نیازیه آخه این پیاما رو نشون همسرت بده آقایون بعضی چیزا رو تا کسی بهشون نگه قبول نمیکنن از خانومشون من هزار بار به همسرم گفتم ‌مغزیجات خوبه اما میگفت اینا همش حرفه تا دوستش گفته خوبه رفت خودش خرید شروع کرد به خوردن. شما باید استراحت داشته باشید نه اینکه کسی بیاد خونتون چون ما خودمون همین جوری فشار رومون هست دیگه حوصله کسی رو نداریم. من خودم خیلی پیاما رو میخونم براش یا عکس ازش میگیرم براش توی واتساپ میفرستم بخونه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببین جواب این تستها سه جوره....  هموزیگوت وایلد یا طبیعی یعنی هیچ اللی جهش نیافته هتروز ...

یه دنیا ممنونم عزیزم از توضیحاتتون و راهنماییتون،،، چقدر خوب توضیح دادید هیچ دکتری اینطوری برام توضیح نداده بود،  من دکتر آنکولوژی رویان رفتم ولی جالبه وقتی ازش پرسیدم غلظت خون دارم گفت نه، یعنی درکل چون از اول خودم رفتم پیشش و کلی چک و چونه زدم تا راضی شدش برام آزمایش بنویسه بعد از بردن جواب آزمایش اصلا اینطوری بهم نگفت و من تو کل زمان بارداری همش درمورد مصرف آسپرین و انوکسا تو شک بودم مخصوصا همونطور هم که گفتم نشد دیگه تحت نظر مرکز باشم، 

بازم خیلی ممنونم وقت گذاشتی عزیزم

دوستای گلم اگه کامنتمو دیدید و میدونستید میشه جواب بدید! من منتظرم پری بشم برم برای داروهای پانکچر قبلش تست کرونا میگیرن یا روز قبل پانکچر از همسرمم میگیرن چه روزی چه جوریه 

دوستای گلم اگه کامنتمو دیدید و میدونستید میشه جواب بدید! من منتظرم پری بشم برم برای داروهای پانکچر ق ...

عزیزم بستگی به مرکزتون داره که چند روز قبل بخواد تست بگیره 

یک تماس با مرکزتون بگیر خودشون بهت میگن 

ابن سينا احساس ميكنم ازمايشاتشون كامل تَر چون من  مام بودم عكس رنكي برام ننوشتن ولي يكي اي ...

اره ابن سینا خیلی دقیقه اصلا ازمایش شوهرمو یه سری ازمایش های دیگمون بیرون دادیم قبول نداشتن خیلی ها بیرون شوهرشون ازمایش داد مشکل نداشتن ولی اینجا بهش پی بردن

عزیزم اگر ایمونولوژیست خوب میخوای برو پیش زرنانی انقدر قشنگ وقت میذاره و گوش میکنه، خیلی هم با سواد ...

زرنانی کجا هست ابن سینا یا نیکان؟

ممنونم از راهنماییت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ابن سینا هستم برای شما کی گرفتن 

به من برای انتقال گفتن باید روز انتقال  آزمایش کرونا داشته باشی و هم میتونی اینجا یا جای دیگه  یکی دو روز قبل تست بدی ولی من چون اول همون هفته مرکز بودم پرسیدم میشه همین الان تست بدم گفتند موردی نداره و من همون موقع  تست دادم 

برایه من قبل شروع امپول های تحریک تخمدان ازم گرفتن قبل تخمک کشی ولی چون شوهرم عملی نداشت از اون نگرف ...

مرسی عزیزم. جوابش همون روز آماده میشه. آخه بهم گفت پری شدی زنگ بزنم که بهم بگن کی برم ولی حرفی از تست و اینا نزدن  گفتم شاید یه روزه آماده بشه