2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045095 بازدید | 684427 پست
عزیزم اگر ایمونولوژیست خوب میخوای برو پیش زرنانی انقدر قشنگ وقت میذاره و گوش میکنه، خیلی هم با سواد ...

میشه ادرس و شماره بدین منم میخوام ازمایش ایمنی بدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که ساک رو میبینی و صدای قلب نی نی خوشگلتون هم می شنوی راستی مشکل شما چی بود؟؟

ممنون عزیزم ❤

من و همسرم مشکلی نداشتیم ، جزء موارد ناشناخته بودیم 

ان شاءالله شما هم به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری عزیزم😍😍

عزیزم درست متوجه شدم؟  دخیره تون اول ۲۱ بود تو تست بعدی شده ۲۲؟ اگه فقط یه واحد بالا فته میتو ...

اره عزیزم ذخیره تخمدانم ۲۱ بود و بار دوم ۲۲ شد کلا خیلی بالاس تا حالا تواین ۶سال فقط دوبار محرک خوردم هیچ ایو ای و ای وی افی هم انجام ندادم فقط عکس رنگی دادم که سالم بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم درست متوجه شدم؟  دخیره تون اول ۲۱ بود تو تست بعدی شده ۲۲؟ اگه فقط یه واحد بالا فته میتو ...

من تا حالا حتی ایو ای هم نکردم 😓

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اخه عزیزم چرا اینقد خودتو ناراحت میکنی دنیا به اخر نرسیده، نمیگم ناراحت نباش چون نمیشه ناراحت نبود م ...

ممنون دوست خوبم من تصورم این بود با همه این سختی حتما مثبت میشم وقتی فکر میکنم تا چند سال قراره بدون بچه میشم خیلی میترسم ..میخوام اروم بشم بقیه نمیذارن من به کسی نگفتم از خانوادم و نگفتمم شوهرم مشکل داره شوهرمم گفتم بکسی نگو رفت به خانوادش گفت گفتم اشکال نداره بذار خانوادش بدونن دست از سر من بردارن مادر شوهرم زنگ زد چی شده گفتم منفی شده گفتم خدا بزرگه بعد برداشته زنگ زده به شوهرم گریه ....شوهرم به من میپره چرا به مامانم گفتی منفی شده گفتم پس بگم مثبت شدم ؟من دارم هورمون تزریق میکنم درد میکشم اقا بمن میپره دل مامانش شکوندم خودم نکشم ؟خیلی حالم بده هیچکس ازم خبر نداره حتی دوستم فقط شماها رو دارم

ممنون دوست خوبم من تصورم این بود با همه این سختی حتما مثبت میشم وقتی فکر میکنم تا چند سال قراره بدون ...

عزیزم.اشکال نداره.ولی به نظر من به همون مادر شوهرت هم نباید میگفتی ما ای وی اف کردیم.اینجوری آدم بیشتر استرس میگیره.البته این نظر من هست.چون باید علاوه بر اینکه درد خودت رو داری جواب اینو اون رو هم بدی

اره حتما ادامه بده ، مخصوصا این که وقتی استفاده کردی لک قطع شده ، ولی خیلی هم امید نبند که اگه خدایی ...

نه یه درصدم به جواب مثبت فکر نمیکنم ..اره خیلی روزای بدیه نمیدونم چطور میتونم خودم اروم کنم زندگیم خیلی بد شد با این منفی شدن ..میدونی خواهرش اینجا بود بعد انتقال ۲۳سالشه میخوابیدن تا ۲ من فقط یه وعده غذا میخوردم ساعت ۶نهار میخوردم باور میکنی؟الانم که منفی شدم اونا رو مقصر میدونم خیلی رو اعصابم بودن خیلی روزای بدیه 

عزیزم.اشکال نداره.ولی به نظر من به همون مادر شوهرت هم نباید میگفتی ما ای وی اف کردیم.اینجوری آدم بیش ...

به شوهرم گفتم نگو هزار بار گفتم گوش نداد الان نگران حال من نیس نگران دل مامانش که شکسته 

ممنون دوست خوبم من تصورم این بود با همه این سختی حتما مثبت میشم وقتی فکر میکنم تا چند سال قراره بدون ...

عزیزم انقدر خودتو عذاب نده. درست میشه. من دلم روشنه مادر میشی. تازه اولین بارت بود انتقال دادی. بازم جنین داری. کلی راه داری. تازه اگه الان مثبت نشی خدا رو چه دیدی شاید بتات اومد بالا. منم خانواده ی شوهرم میدونن. خواهرشوهرام خونمو کردن تو شیشه خدا شاهده ولی همش میگم هرچی خدا بخواد. دارم تلاشمو میکنم ولی خودمو سپردم دست تقدیر. میدونم اگه خدا بخواد تحت هر شرایطی میشه. حتما به صلاحمون نیست. شک نکن. کافیه آیه های اول سوره ی ضحی رو بخونی. خداوند سوگند خورده که من تو رو فراموش نکرده ام و با بنده ام دشمنی ندارم. یا سوره ی حضرت مریم که به زکریا در پیری و فرسودگی یحیی رو داد و به حضرت مریم بدون همسر حضرت عیسی. پس شک نکن نه فراموش شدی و نه خدا باهات دشمنی داره و نه اینکه خداوند توانشو نداره بهت بده. فقط باید بپذیریم یک سری چیز ها نه وقتشه نه صلاح هست. گریه هاتو بکن حق داری خودتو تخلیه کنی ولی جا نزن. قوی باش عزیزم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به شوهرم گفتم نگو هزار بار گفتم گوش نداد الان نگران حال من نیس نگران دل مامانش که شکسته 

عزيزم انشاالله كه مثبتي، اگر هم نشد خداي نكرده، انشاالله انتقال بعدي با آرامش بيشتر و تجربه بيشتر و قوي تر قدم توي اين راه ميزاري. ولي قبلش با همسرت بشينيد برنامه ريزي كنيد و بهش بگو نياز داري به آرامش و سر وقت خوردن وعده هاي غذايي، يعني چي كه خواهرش مزاحمت بوده. توي آي وي اف همه چيز مهمه. مثلا بهش بگو يكي اينجا نوشته وقتي آرامش داشته مثبت شده. اون كه نمياد بخونه. ولي تو خيلي حرفاتو ميتوني از زبون بچه هاي اينجا بگي. 

اميدوارم زندگيت پر از آرامش باشه عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️