2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
به به لیلا جون دیگه اخراشه بسلامتی

فدااات عزیزم. این روزای اخر چقدر پر استرس میگذره ولی. دعا کن آخرشم بخیر بگذره. فرشته هات خوبن؟ خودت روبراهی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من واژینال استفاده می‌کردم....  ببین دکترت چه طوری تجویز کرده معمولا واژینال تجویز میشه..... ...

عزیزم من از اول درمان دو تا شیاف و ی امپول داشتم بعد سونو ان تی گفتن میتونی پروژسترون و کم کنی ،منم امپول و قطع کردم بعد سه روز خونریزی داشتم شب در حد چند تا قطره پر رنگ،همون موقع شیاف گذاشتم و صبح بعدش مرکز گف دوباره امپول و شروع کن،ک بعد دو روز لکه بینی قط شد،ولی دکتر خودم اینجا میگه یه هفته استفاده کنم بعد روزی سه تا شیاف بزارم و امپول و قط کنم

نگرانم دوباره اتفاق نیوفته،نمیدونم چرا اخه خیلیا پروژسترون و از سه ماه کم میکنن دیگه،چ کنممم😥 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. بد نیستم شکر. نه عزیزم فردا میرم. به دکار پیام دادم قرار شد فردا برم. شما چطوزی؟ نی نی خ ...

خداروشکر که بهتری . ما هم هستیم . یکم حرکت هاش کم میشه دوباره زیاد میشه کلا گذاشته مارو سرکار😄

سلام عزیزم ببخشید من تنبلی دار۶سالع نازایی دارم هرچند درمانه چندانی نکردم ذخیره تخمدانم ۲۱ بوده بعد ...

عزیزم درست متوجه شدم؟ 

دخیره تون اول ۲۱ بود تو تست بعدی شده ۲۲؟

اگه فقط یه واحد بالا فته میتونی خطای آزمایشگاه باشه.... 

اما مساله اصلی اینه که کلا ۲۱ عدد بالاییه..... 

معمولا این اندازه ذخیره بالا دیدم کوتر تخمدان انجام میدن یه کاری میکنن برا بهتر شدن وضعیت تخمدان..... 

تا حالا پانکچر داشتین؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام‌آناجان ممنون‌میشم‌‌منم‌راهنمایی‌کنی من‌یه‌‌پسر۱۳‌ساله‌دارم‌‌..۵سال‌اقدام‌کردم‌برادومی چون‌تن ...

عزیزم اولا وضعیت ایمنی میتونه تغییر کنه..... 

این اصلا ربطی به بارداری اولتون نداره..... 

من جای شما بودن حتما ایمنی انعقادی رو بعد دو تا منفی بررسی میکردم..... 

چون مورد زیاد دیدمکه بچه اول طبیعی بوده اما دومی چون نمی‌شده بررسی شدن مشکل داشته..... 

نمیگم قطعا مشکل دارین منظورم اینه نمیشه وجود مشکل رو هم رد کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من از اول درمان دو تا شیاف و ی امپول داشتم بعد سونو ان تی گفتن میتونی پروژسترون و کم کنی ،منم ...

عزیزم چرا بعد یه ماه پرولوتون جایگزین نکردن؟ 

اون که بهتره دردسرش کمتره..... 

بعد ۱۲ هفته به جای آمپولهای روزانه پرولوتون تجویز میشه معمولا من ندیدم کسی لااقل تو ایران بعد ۱۲ هفته پرولوتون روزانه بزنه.... 

عزیزم اولا وضعیت ایمنی میتونه تغییر کنه.....  این اصلا ربطی به بارداری اولتون نداره.....  ...

منم‌بعدانتقال‌منفی‌خیلی‌به‌دکترم‌گفتم‌اما‌متاسفانه‌گوش‌نداد

گفت‌به‌خاطریه‌انتقال‌‌نمیخاداینقدرهزینه‌کنی..

من‌چندسالی‌هست‌اصلا‌سرمانمیخورم‌‌‌نمیدونم‌اصلا‌ربطی‌‌داره

یانه..به‌‌نظرتون‌هنوزممکن‌‌عفونت‌رحمم‌هنوزهم‌باشه؟

متاسفانه‌قزوین‌دکترخوبی‌نداره..فقط‌این‌دکتر‌فوق‌تخصص‌

هست..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم شیاف پروژسترون چطور استفاده کنم لکه بینی دارم دکتر گفت هر ۸ساعت یکی بذار با دو تا امپول پروژست ...

عزیزم شیاف بای واژینال استفاده کنی ، ۳ تا در روز میشه ، من ساعت ۸ صبح و ۳ ظهر و ۱۱ شب میزارم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم‌بعدانتقال‌منفی‌خیلی‌به‌دکترم‌گفتم‌اما‌متاسفانه‌گوش‌نداد گفت‌به‌خاطریه‌انتقال‌‌نمیخاداینقدرهزینه ...

میگفتین بله دکتر حق با شماست هزینه آزها بیشتر از هزینه پانکچر و انتقال جنینه.....

اگه بگن لازم نیست بهتر از این توجیه به خدا..... 

من خودم دو تا منفی تجربه کردم ۱۵ میلیون هزینش شد..... 

هزینه آزاد آزهای ایمنی انعقادی اون زمان میشد ۲ میلیون..... 

خیلی لطف کردن ۲ میلیون کمتر خرج کردم عوضش دو تا منفیم ۱۵ میلیون خرج گذاشت رو دستم اونم بی نتیجه..... 

ضرر روحی و جسمی هم که اصلا نمیشه براش قیمت گذاشت رو اصلا حساب نمیکنم.... 

ممنون استفاده کردم لکم قطع شد دکتر گفت هر ۸ساعت بذار ممکنه جنین دفع شده باشه ؟

نه بابا خواهر با یه دونه دوتا لک چیزی دفع نمیشه ، من خونریزی کردم ، بازم ساک بارداری سرجاش بود ، اگه خدا بخواد و حامله باشی با دوتا لک سقط نمیشه 😉

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من سه تا از سی دی مارکرام بالا بودن.....  عزیزم برای بارداری طبیعی (من ۶ هفته ۳ روز تازه ...

مرسی عزیزم از جواب کاملت

من سه بار انتقال داشتم که یکی منفی شد، یکی پوچ شد و یکی هم بتا اومد پایین سقط شد

با اینکه پردنیزولون میخوردم ...

آزمایش دادم تیروئید نرماله ولی anti tpo خیلی بالا هست ۱۰۸۸

دو تا فاکتور انعقادی هم بالاست PAI-I 675 و PAI-I 844 رو نوشته mutated- homozygous 

بعد از عید باید دکتر ایمنی رو ببینم شما دیدی کسی این مشکلات رو داشته باشه

دکتر ناباروری گفت لووتیروکسین شروع کنم اما دکتر ایمنی رو ندیدم هنوز

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه بابا خواهر با یه دونه دوتا لک چیزی دفع نمیشه ، من خونریزی کردم ، بازم ساک بارداری سرجاش بود ، اگه ...

عزیزم اگه باردار نیستم پس این لکه چی میگع این وسط؟😢خدا منو بکشه چم بود رفتم ازمایش یبار منفی میشد راحت میشدم 

مرسی عزیزم از جواب کاملت من سه بار انتقال داشتم که یکی منفی شد، یکی پوچ شد و یکی هم بتا اومد پایین ...

عزیزم‌هزینه‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادیتون‌‌‌چقدرشد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻