2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من دیروز ازمایش دادم بتا ۵ بود دکتر گفت اشتباه کردی ازمایش دادی دیشب عصبی شدم رو شکمم خوابیدم ...

عزیزم تو این هفته ها نگران رو شکن خوابیدن نباش هیچی نشده..... 

لک رو قرار بود ببینی حالا به این ربطش دادی..... 

مگه ماها رو شکم خوابیده بودیم که لک بینی و خونریزی داشتیم؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوست جونیا

میخوام یه راهکار بهتون بگم واسه کم شدن اضطراب واسترس

حل جدول 😚بسیییییار میتونه بهتون کمک کنه البته نه بازیهای جدولی موبایلی

مجله جدول چون موقع حلش فکرتون درگیر پاسخها میشه و وقتی جواب درست یکی رو میدونید هورمون شادی در بدن ترشح میشه همین نوشتن و پاک کردنها کلللی حال آدمو خوب میکنه واسه من که خیلی مفید بوده

امیدوارم بدردتون بخوره

التماس دعا❤

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی  آره واقعا بهترین حس دنیاست 😍😍😍😍 من که الان در حسرتش هستم ولی دیگه تلاشم رو کردم تا ...

زینبی جون یه سوال البته یه مدت بود از ذهنم خارج شده بود.... 

من چون مادرم کلا بیشتر از دو ماه نتونسته بود شیر بده (یعنی شیرش زود خشک شده بوده) و عملا همه مون شیرخشکی بودیم من کلا از اول بارداریم یکی از دغدغه هام همین بود که آیا میتونم خودم شیر بدم یا چیکار بکنم که مشکل تو شیردهی پیش نیاد و شیرم زیاد باشه و..... 

که متاسفانه با همه تلاشم نهایت تونستم ۶ ماه شیر بدم بعدش دیگه خشک شد..... 

الان میگم کاش منم شیردوش برقی گرفته بودم شاید زیاد کرده بود.... 

میخوام بدونم این قضیه میتونه ژنتیکی باشه یا اگه بیشتر تلاش میکردم میتونستم بیشتر شیر بدم؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شیاف پروژسترون چطور استفاده کنم لکه بینی دارم دکتر گفت هر ۸ساعت یکی بذار با دو تا امپول پروژست ...

عزیزم آمپولاتو دو تا شو با هم میزنی درسته؟ 

خوب اون سه تا شیافم هر ۶ ساعت بعد آمپولا بزن..... 

مثلا اگه آمپولت رو ده شب میزنی مثلا شیافارو ۴ صبح، ۱۰ صبح و ۴ عصر بذار..... 

شیاف پروژسترون چطور استفاده کنم واژینال؟

من واژینال استفاده می‌کردم.... 

ببین دکترت چه طوری تجویز کرده معمولا واژینال تجویز میشه.....

بعضیا موقع لک بینی میگن رکتال اما من حتی موقع لک بینی و خونریزی هم طبق تجویز دکترم واژینال استفاده می‌کردم..... 

عزیزم بله متوجه شدم....  راستشو نمیدونم لوله هیدرو رو کیفیت تخمک اثر داره یا نه اما به نظر خود ...

خدا خیرت بده .مرسی که کامل توضیح دادی .بعد تعطیلات میرم دکتر .دعا کن برام 

عزیزم عدد بتا ۵/۰>زده همون ۵؟

عزیزم اگه ۵ چپ هست و صفر راست یعنی پنجه..... 

چرا بتای بعضیا دیر میره بالا؟ ؟نگران کننده نیست؟ بتا رو باید چند دفعه تکرار کنیم؟ ؟با چه فاصله زمان ...

عزیزم اصلا ربطی نداره.... 

مهم ریتم منظم بتاست..... 

عد بالا یا پایین بتا ربطی به سلامت بارداری و این حرفها نداره..... 

مثلا یه دوستی بتاش ۵۰ بود من ۶۰۰ هر دومون بارداریمون ختم به خیر شد..... 

حتی من به لک بینی و خونریزی هم افتادم اما دوستمون لاله جان تو بارداری سر کارم رفت..... 

یعنی اصلا بتاهارو با هم مقایسه نکنین..... 

والا اگه دوست داشته باشین تکرار کنین بهترین حالت سه تا بتا مثلا دو روز یه بار یا سه روز یه بار انجام بدین اما لزومی نداره حتما تکرار کنین.... 

من خودم سه تا بتا دادم.... 

روز 14، 16 و 18 چون دلم میخواست ببینم ریتم افزایش بتام چطوره اما انجام نمی دادم هم میشد.... 

شیاف استفاده کردم استراحت کردم لکه بینیم قطع شد اگه باردار نیستم این لکه بینی چیه؟

عزیزم پس منم بپرسم از خودم که اگه باردار نبودم اون همه خونریزی و لک بینی برا چی بود؟؟؟؟ 

عزیز دلم اینا هیچ کدوم بارداری رو رد نمیکنه!!!!! 

خانما میشه کمکم کنید این سونو روانجام دادم دکترم نیست به نظرتون خیلی خطرناکه

عزیزم ببین خودتو نگران نکن حالا از زینبی جون بپرس بیان جواب میدن..... 

اما فقط تا شنبه تا میتونی آب زیاد بود..... 

استراحتت بیشتر باشه..... 

انشالله که چیزی نیست.... 

سلام دوست جونیا میخوام یه راهکار بهتون بگم واسه کم شدن اضطراب واسترس حل جدول 😚بسیییییار میتونه به ...

منم خیلی موافقم برا منم خیلی خوب بود.... 

من کلی سودوکو جمع کرده بودم که حل کنم..... 

عزیزم اصلا ربطی نداره....  مهم ریتم منظم بتاست.....  عد بالا یا پایین بتا ربطی به سلامت ...

آنا جون این سه روز یادت هست بتات چقدر بود؟من فقط یه بار دادم روز ۱۳ انتقال ۱۳۴۶ بود .به گفته مرکز دیگه نرفتم بتا بدم الان همش استرس دارم میگم کاش داده بودم