2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
عزیزم منظورتون داروهای پانکچر حین شیردهی درسته؟  احتمالا نشه....  باید از دکتر بپرسین... ...

حرفتون رو درک میکنم و منطقی هم هست . اما سه سال برا ما خیلی زیاده . میدونی میترسم ذخیرم بیاد پایین خیلی ک اونوقت کترمون سخت تر بشه. تا الان مشکلمون فقط اسپرم همسرم بوده اگه ذخیره منم بیاد پایین دیگه کارمون خیلی سخت تر میشه.یعنی بنظر شما یک سالگیش برم تو سیکل هم زوده؟با خودم میگم حداقل جنین فریز کنم که برا بعدا مشکلی نداشته باشم . حداقل خیالم راحت باشه که جنین دارم . برا انتقالش میتونم صبر کنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میشه بتا ۵بپره رو هزار البته رنج زده ۱۰

روز چند بودی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حرفتون رو درک میکنم و منطقی هم هست . اما سه سال برا ما خیلی زیاده . میدونی میترسم ذخیرم بیاد پایین خ ...

خوب میتونین فریز کنین انتقال رو خواستین عقب بندازین.... 

فقط باید ببینین حین شیردهی میشه یا باید از شیر بگیرین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بسلامتی عزیزم ان شالله زایمان راحتی داشته باشی و پسرکوچولوتو با شادی بغل بگیری،،   الان خیلی و ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم . منم کارمندم اگه مرخصی زایمان نه ماهه باشه تا اسفند مرخصی دارم بعدش باید برم‌سر کار اگه نتونم باز مرخصی بگیرم. پس فکر کنم منم بهتره بذارم همون بعد از زایمان اگه دیدم خیلی لازمه و شیر ندارم بخرم 

به نظرم روز ۱۲ بودن

پس احتمالش هست بره بالا مگه لاله جون بتاش ۵۰ نبود؟ 

اگه رشد بتاش جوری باشه با شیب زیاد بره بالا مثلا هر ۲۵ ساعت دو برابر بشه روز 14 میتونه ۲۰ بشه و روز ۱۶ به ۸۰ برسه حتی فکر کنم شیب رشد بتای لاله جون بیشتر بود و بعد دو سه روز از ۶ برابر شده بود اگه اشتباه نکنم.... 

خلاصه به نظرم من جاش بودم تکرار میکردم..... 

۱۲

پس احتمالش هست بره بالا مگه لاله جون بتاش ۵۰ نبود؟ 

اگه رشد بتاش جوری باشه با شیب زیاد بره بالا مثلا هر ۲۴ ساعت دو برابر بشه روز 14 میتونه ۲۰ بشه و روز ۱۶ به ۸۰ برسه حتی فکر کنم شیب رشد بتای لاله جون بیشتر بود و بعد دو سه روز از ۶ برابر شده بود اگه اشتباه نکنم.... 

خلاصه به نظرم من جات بودم تکرار میکردم.....

خوب میتونین فریز کنین انتقال رو خواستین عقب بندازین....  فقط باید ببینین حین شیردهی میشه یا با ...

اره همین کار رو میکنم ان شاالله نزدیک یک سالگیش دکترم رو انتخاب میکنم و ازش میپرسم‌ببینم چطوریه

اره همین کار رو میکنم ان شاالله نزدیک یک سالگیش دکترم رو انتخاب میکنم و ازش میپرسم‌ببینم چطوریه

یه چیزیم بهتون بگم بی خیالی خودش معجزه میکنه..... 

شما آنقدر درگیر اولی خواهی بود شاید مثل من یهویی دیدین دومی خودش بی دعوت اومد..... 

من یه جورایی به نظرم میاد دومی ثمره آرامش و بی استرسی بوده..... 

چون یعنی حتی یه درصدم بهش فکر نمی‌کردیم من حتی فولیک اسید ساده هم نخورده بودم..... 

یعنی کلا تو باغ نبودم..... 

این تو باغ نبودن خودش مهمترین عامل بوده تو بارداری دومم.... 

یه چیزیم بهتون بگم بی خیالی خودش معجزه میکنه.....  شما آنقدر درگیر اولی خواهی بود شاید مثل من ...

منم خیلی به این اتفاق امیدوارم گرچه تعداد اسپرم خبلی کمه ولی باز امید دارم. باور کن بعد از انتقال منفی اولم به همین خاطر که میخواستم بیخیال باشم دیگه نیومدم تاپیک ولی نشد که نشد . دکتر شوهرم تو رویان هم گفته با این تعداد اصلا به طبیعی فکر نکنین مگر اینکه معجزه بشه که اونم خیلی کم اتفاق میفته. ولی خب من به اون احتمال خیلی کم هم امیدوارم 

تا ببینیم خدا برامون چی میخواد تا یکسال آینده. فعلا باید فکرم رو بذارم رو‌سالم بدنیا اوردن این فسقلی بعدم خدا کریمه . همش با خودم میگم کی میشه من ۳۶ هفته رو رد کنم دیگه خیالم راحت باشه جهت کامل بودنش و اینکه اگه بدنیا بیاد دیگه زایمان زود رس حساب نمیشه حالا که با این سختی بدستش اوردم دلم نمیخواد اذیت بشه.

فقط میخواستم بدونم میشه یکسالگیش اقدام کنم برا میکرو یا نه. امیدوارم تو اون یک سال خدا هم مارو غالفلگیر کنه

عزیزم خوب mthfr و PAI1 هر دو جهش دارن....  اولی هترو و دومی هموزیگوت موتانه.....  پس انع ...

چقدر تخصصی گفتید  اطلاعات بیشتری درمورد این فاکتورها دارید؟؟  چی هستن؟؟  آخه چون دکتر رضایت نداشت برام آزمایش بنویسه ومیگفت این آزمایشات بعد سه بار منفی شدن و سن بالای ۳۵ مینویسیم و من اصرار کردم وقتی هم جوابشو بردم خیلی سربالا جواب داد بدون هیچ توضیحی فقط گفت درصورت بارداری احتمال کم سقط داری حالا نگی خواهرم یا مادرم چندتا زاییدن و هیچی نشده، دقیقا با این لحن بهم گفت 

مرکز که بعد انتقال دارو انعقادی ننوشت وقتی گفتم دکتر آنکولوژی اینطوری گفته پرستار گفت اگه مطمئنی باشه برات مینویسم چون پروندتو فرستادیم بایگانی ، برام انوکسا ۴۰۰۰ و آسپرین ۸۰ نوشتن بعدشم که مثبت شدم بخاطر عید و کرونا مرکز تا چند ماه تعطیل بود منم دیگه نرفتم مرکز،،  یعنی بعد زایمان که خونریزی کردم اصلا نمیتونستن تو بیمارستان بند بیارن همزمان پلاکت اومد خیلی پایین و آنزیم های کبدی بالا و بعد چند روز که منتقل شدم بیمارستان شریعتی گفتن مسمومیت شدید بارداری داری و تا دم کما و مرگ رفتی،،،  بنظرتون تو بارداری بعدی هم میتونه اتفاق بیفته؟ اونجا ازشون پرسیدم بهم خندیدن گفتن واقعا با این شرایطی که داری به دومی فکر میکنی،  همش تو شک هستم که شاید این دوتا دارو باعث این قضیه شده