2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
عزیزم اگه پرولاتین بالا داری یا سابقه آندو اصلا استفاده نکن.... 

نه ندارم عزیزم ولی نخورم بهتره خودمم فک کردم. آخه چند نفر توصیه کردن گفتم اگه کسی تجربه داره یه پرس و جو کنم. ممنون از محبتت که جواب دادی♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی میدونه این جواب مثبته یامنفی؟

عزیزم مبارکه مامان خانومی...... 

گوارای وجودت.... 

به سلامتی بغل کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
براي كيفيت مكمل ها تاثير ندارن مثل اوابوست؟

چرا قطعا دارن. 

برای پانکچر اووابوست خیلی خوبه برای انتقال هم فرتیل سی ام. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه ندارم عزیزم ولی نخورم بهتره خودمم فک کردم. آخه چند نفر توصیه کردن گفتم اگه کسی تجربه داره یه پرس ...

ببین عزیزم من یه توصیه دارم به همه سعی کنین تغذیه عادی خودتون رو داشته باشین نهایت با کمی ادیت همون روال چون به نظرم تو سیکل نباید چیزای جدید رو امتحان کرد چون ممکنه بزنه همه کار رو خراب کنه..... 

چون رفلکس بدنها میتونه متفاوت باشه..... 

همه بدنها که مثل هم نیستن..... 

من از تغذیه کسی تقلید نکردم..... 

خودم برا خودم طبق شرایط و طبعم یه برنامه غذایی تنظیم کردم و اصلا کار عجیب غریب نکردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین عزیزم من یه توصیه دارم به همه سعی کنین تغذیه عادی خودتون رو داشته باشین نهایت با کمی ادیت همون ...

راست میگی بخدا درسته من سردی دارم اما اینقد گرمی خوردم رفلاکس معده گرفتم،الانم خلط پشت حلق دارم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا اگه میشه جواب بدین

اگه کسی تا حالا خلط پشت گلو داشته تونسته درمانش کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
يادمه ازمايشش روز ١٤ منفي شده بود خدا چه حالي بهش داده كه الان مثبت شده😍😍😍😍😍انشالله قسمت خودت ع ...

همون بود كه ازمايشش منفي شده بود  داروهاشو قطع كرده بود بعد ديشب بي بي چك گذلشته بود مثبت شد ؟

سلام

میگم من آزمایش اولم روز 13 انتقالم 1070 بود

امروز دوباره آزمایش دادم روز 16 انتقال 2670

به نظرتون کم نیست ؟

باید بیشتر بالا میرفت ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤