2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044080 بازدید | 684359 پست
سلام عزیزم من تازه اومدم این تاپیک نمیدونم الان شما چند وقتته؟؟ولی خواهرم پسر اولشو که باردار بود تق ...

سلام عزیز دلم. ممنون. خدا حفظ کنه خواهرزاده ت رو. من الان 37 هفته ام. از اول آذر اینجوری شدم. تا حالا چندبار آزمایش دادم خدارو شکر نرمال بوده. اما چند روزه دوباره خارش هام زیاد شده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اوناییکه مثبت شدن روز۱۶انتقالتون بتاتون چند بوده؟

عزیزم بناها میتونن خیلی متفاوت باشن اصلا با بتای کسی مقایسه نکن..... 

فقط میتونی بتاهای خودتو با هم مقایسه کنی.... 

یعنی مثلا بتای روز 14 و 16ت رو با هم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آب پرتقال رو نمیدونم ولی شیر واسه نفخش گفته، به خاطر بخیه هات  لیدی میل هم از یک هفته بعد از س ...

زینب جون موارد مربوط به شیردهی رو بگو لطفا🙃 چه غذاهایی بخوریم که بیشتر شه

قربونت برم . ایشالا شما هم به خیر و خوشی زایمان کنی . منم دیگه دوشنبه هفته بعد مشخص میشه . از این یه ...

عزیز دلم نترس. به قول همسرم بالاخره که باید دنیا بیان. من شنبه وقت دارم دوباره. گفت اون موقع بهت نامه واسه عمل میدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عززززیزم مرررسی واقعا به خاطر امیدواری که بهم دادی 😍😍😍 انشالله که هرچی خیره پیش میاد ، راضی ام به ...

عزیزم به نظرم یه هفته دیر و زود فرقی نداره اگه میتونی منتظر بمونی و خودتو اذیت نکنی دیرتر بری بهتره.... 

اما زودتر رفتی به خودت بگو نبینم هفته دیگه میرم و دیگه حتما میبینم.... 

خلاصه ببین حال دلت چی میگه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نرگسی جون سه بار نمونه رو توی یه روز از همسرتون گرفتن؟ تعدادش چقد بود ؟

آز همسر منم دو بار روز پانکچر نمونه گرفتن.... 

به خاطر دی اف آیش دکتر اورولوژش توصیه کرده بود دوبار نمونه بگیرن.... 

سلام عزیز دلم. ممنون. خدا حفظ کنه خواهرزاده ت رو. من الان 37 هفته ام. از اول آذر اینجوری شدم. تا حال ...

عزززیزم خب خداروشکر چیزی نیس حتما موهای نی نی داره درمیاد😚😚😚😚

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
آلوچه جان و مهربانو جان ما اینجا منتظر هستیم بیایین و جواب مثبت بتا رو اعلام کنین‌.از خدا بخواهین فق ...

ممنون عزیزم بخدا توکل کردم خودش دلمون  شاد کنه .عزیزم پاهام از بس یخ شده جوراب میپوشم دقیقا شوهرم پاهام باید ماساژ بده شبا زانوهام  خیلی درد میکنه 

انشالا عزیزم امشب تولد امام خوبی هاست شما پیشش وساطت کنید بگین دعاهای ما رو قبول کنه هر کس داره ای م ...

عزیزم توسل کردیم به امام زمان خودش کمکمون میکنه ما هم تو این ایام مبارک عیدی میگیریم دلمون شاد بشه کی میری ازمایش؟

اون اگر سالم بود باید چیکار کنم و اگر مشکل داشت راه حلش چیه آنا جون؟

عزیزم میخوام بدونم مشکل از جنینات میتونه باشه یا نه.... 

یکی از دوستان یادمه طفلک چندین بار انتقال داد همه چیم بررسی شده بود فقط کاریوتایپ نداده بودن.... 

جنیناشم گرید آ و بلاست میشدن... 

اما بعدا فهمیدن کاریوتایپ مشکل نشون داد..... 

عزیزم بستگی به شدت مشکل داره معمولا اگه کاریوتایپ مشکلی رو نشون بده تست تعیین سلامت جنین روش انجام میشه که جنین سالم رو پیدا کنن بعد انتقال بدن.... 

انشالله که همچین مشکلی نباشه اما لااقل اگه بود میدونین که حتما باید پی جی اس انجام بدین بعد انتقال.... 

آب پرتقال رو نمیدونم ولی شیر واسه نفخش گفته، به خاطر بخیه هات  لیدی میل هم از یک هفته بعد از س ...

اتفاقا عزیزم شیر نداشتنم خیلی معضل بزرگی برام شده، نمیدونم باید چیکار کنم زیر دوش آبگرم سینه هامو ماساژ دادم کیسه آبگرم گذاشتم اما اصلا فایده نداره، لیدی میلم دو هفته ی آخر تا زایمانم 3قوطی خوردم الانم یه قوطی گرفتم ولی شروع نکردم، با شیردوش دستی ام امتحان کردم خیلی کم میاد در حد یکی دو سی سی

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم اگه دیدی جواب منو هم میدی بیهوشی بودی یابیحسی؟ اگه بیحسی بودی بعداز عمل ۹ساعت شرایط بعدازبیحسی ...

بی حسی بودم عزیزم، داخل اتاق عمل بله سعی کردم سرمو ثابت نگهدارم ولی از ریکاوری به بعد راستش مراعات نکردم، صحبتم که هم اتاق عمل با دکترم حرف زدم هم رفتم تو بخش با همراهم ولی خداروشکر اصلا سردرد نگرفتم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آز همسر منم دو بار روز پانکچر نمونه گرفتن....  به خاطر دی اف آیش دکتر اورولوژش توصیه کرده بود ...

دی اف آی همسر من خدا رو شکر خیلی خوبه. تعدادش ۲۸ میلیون تحرک و مورفو صفر. نمیدونم حالا که با این همه دارو تغییر نکرده باید پیوبسی بشه یا همون نمونع کافی ولی نگرانشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دقیقا باهاتون موافقم...  من نمیدونم چرا دوستان برای تغذیه قانون میذارن....  قبل انتقا ...

تورک جان من مزاج شناسی آنلاین که میزنم مینویسه طبعم گرم و خشکه ولی نمیدونم درسته یا نه! عزیزم از کجا بفهمیم حدودی طبعمون چیه؟ 

من به شدت گرمم میشه توی تابستون حتی توی زمستون هم همینطور عرق میکنم. پوستم سفیده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم میخوام بدونم مشکل از جنینات میتونه باشه یا نه....  یکی از دوستان یادمه طفلک چندین بار ان ...

من از اول گفتم طرازی پی جی اس کن من ۲۰تا جنین داشتم گفت نه بعد ۶ ۷ بار منفی شدن اونکار باید کرد ولی میرم پیشش بعد تعطیلات میگم حتما بنویسه

آنا جون بهش گفتم دومرحله ای انتقال بده گعت من اعتقادی ندارم به نظرت برم ذنوبی بگم انجام بده چندتا از دوستام پیش ذنوبی تو همون آبان جواب گرفتن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
2810