2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044124 بازدید | 684361 پست
ممنون گلم . تحرک صفر . مورفروژی 2 بود آزمایش آخر .. سه بار نمونه گرفتن تا از 24 تخمک 9 تاش بارور شد

عزیزم خیلی امیدوارم کردی، همسر منم مشکلش حاد هست

خدارو هزاران بار شکر که باردار شدی 😘😘🥳🥳🥳

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره بابا فقطو فقط خواست خدا مهمه به نظرم اینا برایه ارامش خودکونه

سلام پروانه جون جنين شما هم  قبل انتقال بلاست شد يا  قبل از فريز بلاست كردن ، اخه مال من يادمه زنگ زدن كفتن چهار روزه فريز كردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@لی_لا1     @nazaniin۷۴     @bopo     بچه ها ببخشید نمیتونم جو ...

مبارک باشه عزیزم

نامدار بشه انشالله❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

من از وقتی دکتر ویتامین بهم داده اصلا دیگه ترشحات تخمک گذاری ندارم به نظرتون چرا تا قبلش داشتم و خیلی تابلو بود الان اصلا حتی یکمم ندارم. اگه میدونید بگید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون گلم . تحرک صفر . مورفروژی 2 بود آزمایش آخر .. سه بار نمونه گرفتن تا از 24 تخمک 9 تاش بارور شد

نرگس جان دکتر همسرت کیه ؟ من یه دختر ۶ ساله دارم برا تعیین جنسیت رفتم مرکز ابن سینا . دکتر آراسته آزمایش براهمسرم نوشت مورفولوژی و تحرکش صفره . الان داره دارو استفاده میکنه. ببینیم چی میشه ‌ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم یه سوال؟  کاریوتایپ دادین هر دوتون؟

نه ندادیم یعنی دکترم گفت لازم نیست

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه هیچی اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم تازه ماه پیش ۸ روز زودتر پریود شدم برای اولین بار توی ۹ سال زند ...

من سیتریزین خورده بودم چون آلرژی دارم . ۴ روز دیرتر پریود شدم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم یه سوال؟  کاریوتایپ دادین هر دوتون؟

اون اگر سالم بود باید چیکار کنم و اگر مشکل داشت راه حلش چیه آنا جون؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مرسی عزیزم😙 بخدا با اولین گریه ی پسرم برای تمام منتظرا دعا کردم انشااالله که لایق باشمو به زودی ما ...

مبارک باشه عزیزم 😍😍😍😍خوش قدم باشه خدا حفظش کنه برات

ممنون دوست خوبم😙😙😙 خوبی خودت؟ نی نیت خوبه؟😍

شکر خدا ما هم خوبیم . امروز نوبت ویزیت دارم فکر کنم دیگه تاریخ زایمانم مشخص میشه . نگران زردی نباش چند شب بستری باشه و تحت کنترل باشه زودی خوب میشه اکثر بچه ها هم دارن . امیدوارم حال خودت رو به راه باشه و سرحال شده باشی