2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044122 بازدید | 684361 پست
خوبی نازنین جون؟ آره دیگه نی نیم عجله داشت😍😍😍 فعلا بخاطر زردی بستریه دعا کن زودی خوب بشه

عزیزم خداحفظش کنه زودتر روی ماه نینی رو دیدی ...کاش دستگاه میاوردید خونه اذیت نمیشدید 

سلام خوبی؟ نی نی چطوره؟ @bopo   عزیزم شما چطورین؟ وای خدا جون دکتر بودم الان، بهم نوزدهم تار ...

سلام مرسی لیلاجون خوبم عزیزم من رفتم دکتر کلی ازمایش نوشت بخاطر ورم دستم گفت احتمالا مسمومیت باشه ...چرا اینقد دیر🙄🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آلوچه جان و مهربانو جان ما اینجا منتظر هستیم بیایین و جواب مثبت بتا رو اعلام کنین‌.از خدا بخواهین فقط و فقط .ببینید چطور براتون معجزه میکنه.در ضمن یه سری از علائم آلوچه جان رو من داشتم اینکه پاهام درد میکرد و یخ بودن .اینقدر درد میکردن که به آقام میگفتم ماساژ بده تا ماساژ نمیداد خواب نمی رفتم.انگار بعد از ماساژ دادن خون توش جریان پیدا میکرد.و از هفته دوم هم که گفتم صبح زود دهنم تلخ و خشک بود و یه چیزی که میخوردم‌خوب میشد هنوز هم همینطورم

مبارکت باشه عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍  الان حال خودت و نی نی خوبه؟

ممنون زینبی جون😙😙😙

خوبیم عزیزم ولی خب پسرم بخاطر زردی بستری شده

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم خداحفظش کنه زودتر روی ماه نینی رو دیدی ...کاش دستگاه میاوردید خونه اذیت نمیشدید 

قربانت

نه آخه یه مقدار افت قند و اکسیژنم داشت روز اول

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون زینبی جون😙😙😙 خوبیم عزیزم ولی خب پسرم بخاطر زردی بستری شده

خدا رو شکر عزیزم 😍 😍 😍 

الهی بگردم، ان شاء الله زود خوب میشه گلم، خوب کردین بساری کردین و به حرفهای سنتی و شیرخشت و عرقیات دادن و حجامت و... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️گوش نکردی گلم 

ان شاالله زود زود میاد خونه

در ضمن خودت هم اصلا گوش نده به حرفهایی که میگن کاسنی بخوری و این چیزا چون هیچ ربطی نداره، با خیال راحت چیزای گرم و کاچی و شیره انگور و... بخور جون بگیری 😉 😉 😉 😉 

خدا رو شکر عزیزم 😍 😍 😍  الهی بگردم، ان شاء الله زود خوب میشه گلم، خوب کردین بساری کردین و ب ...

قربونت، توکل به خدا❤

چشم عزیزم، اتفاقا اصلا کاسنی نخوردم کلا، فقط پرستار تو بیمارستان بهم گفت شیر و آب پرتقال نخور نمیدونم چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره شاید من بعدی باشم😖 منم شرایط بچه طوریه که میگه صلاحه بگیریم هم بریچ هم عرضی . لامصب از اول خاصه ...

ای جونم. انشالله که هر دوتون در پناه خدا سلامت باشین. احتمالا کوچولوت دیگه طاقتش تموم شده. میگه برم تو این دنیا ببینم چه خبره 😅😅😉😉

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مرسی لیلاجون خوبم عزیزم من رفتم دکتر کلی ازمایش نوشت بخاطر ورم دستم گفت احتمالا مسمومیت باشه .. ...

انشالله که نیست اما دکتر منم گفته حتی روزای آخرم احتمالش هست. نگران نباش، تحت نظر دکتری بالاخره. انشالله کوچولوت به شادی قدم به این دنیا میذاره

سلام مرسی لیلاجون خوبم عزیزم من رفتم دکتر کلی ازمایش نوشت بخاطر ورم دستم گفت احتمالا مسمومیت باشه .. ...

اتفاقا منم امروز دکتر بودم برام کلی ازمایشای کبدی نوشت بخاطر خارش هام

قربونت، توکل به خدا❤ چشم عزیزم، اتفاقا اصلا کاسنی نخوردم کلا، فقط پرستار تو بیمارستان بهم گفت شیر و ...

آب پرتقال رو نمیدونم ولی شیر واسه نفخش گفته، به خاطر بخیه هات 

لیدی میل هم از یک هفته بعد از سزارین بخور عالیه واسه شیرت، البته اگر دوست داری شیر بدی 

باز هم سوالی واسه شیردهی و زیاد شدن شیر داشتی درخدمتم

مررررسی عزیز دلم ، نون جو گذاشتم بالای سرم ، من اصلا صبح حالت تهوع ندارم ، شبا شروع میشه ، ولی اینای ...

پس عزیزم شبها آبکی نخور.... 

قبل خواب آب نخور زیاد.... 

انشالله بهتر میشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها قبل از میکرو چه چیزهایی باید خورد؟ چه چیزهایی رو نباید خورد؟

عزیزم تغذیه باید مناسب طبع باشه.... 

از کسی تقلید نکنین.... 

مثلا اگه طبع سرده گرمی بخوره.... 

من حتی بعد انتقالم گرمی خوردم البته به جز قاعده آورها.... 

اما اگه طبعتون گرمه سرد و گرم رو با رعایت اعتدال بخورین.... 

خلاصه تغذیه مقوی و سر شار از پروتئین البته با در نظر گرفتن مزاج هر کس.... 

آبم زیاد بخورین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com