2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044317 بازدید | 684375 پست
سلام عزیزم . مگه دفع پروتئین داری ؟ یا فشارت بالاست ؟

نه عزیزم فشارم ۱۱رو ۶هست ولی دکتر بخاطر ورم دستم ورگ روش که درد داره هم ازمایش خون هم ادرار ۲۴ساعته نوشت بازم گفت براساس نتایج هردو متوجه میشیم اگه دفع پروتئین داشته باشم مجبورمیشم بستری بشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که نیست اما دکتر منم گفته حتی روزای آخرم احتمالش هست. نگران نباش، تحت نظر دکتری بالاخره. انش ...

خیلی ممنونم عزیزم الهی امین ‌..دکترگفت هفته های اخرخیلی مهمه کوچکترین مشکلی پیش بیاد باید مراجعه کنیم بیمارستان چک بشیم 

خانما من ivfکردم باید امروز۱۹هفته میشدم رفتم سونو ۱۶هفته و۵روزمه پاهایه جنینم گفت کوتاه به نظرتون چی ...

عزیزم به تغذیت برس.... 

سمت چپ بیشتر بخواب.... 

مکمل یا تقویت چی دکترت تجویز نکرده؟ 

من الان دقیق یادم نیست اما نگران نباش انشالله حل میشه با تغذیه خوب.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعیتش دانشجوام میترسم بیفته به امتحانام🤦‍♀️میگم قبلش انتقال بدم چون بعدش میفته به تابستون و گرما ...

انشالله هر چی خیره برات اتفاق بیفته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مرسی لیلاجون خوبم عزیزم من رفتم دکتر کلی ازمایش نوشت بخاطر ورم دستم گفت احتمالا مسمومیت باشه .. ...

سلام نازنین جون 

شما ورم دستات چجوریه ؟؟منم خیلی ورم دارم نمیدونم طبیعیه یا نه؟؟

خدایا شکرت 
سلام نازنین جون  شما ورم دستات چجوریه ؟؟منم خیلی ورم دارم نمیدونم طبیعیه یا نه؟؟

سلام عزیزدلم خیلی وقته نبودی خوبی نینی خوبه ...عه تیکرتو مااااشالا شما ازمن جلوتری 😍 عزیزم دست راستم ورمش کمه دست چپم ۵روزه ورمش محسوسه ودرد زیادی داره هرشب هردوتادستم دردمیکنه دکترگفت یا استامینوفن ساده بخورم یاکرم موضعی بزنم دردش کم بشه ...پاهامم یکم ورم داره

برای من ناشتائه 🙄🙄🙄 تا باشه ازاین خرجااا واسه سلامتی خودمون وجوجه ها 

نازنین جون حرکات نی نی شما کمتر نشده تو این هفته ها ؟؟

واسه من کمتر شده قبلا محکم ضربه میزد الان خیلی اروم و‌کم میزنه ؟؟

نمیدونم چرا استرس این هفته های اخر بیشتر شد 😑😑

خدایا شکرت 
سلام نازنین جون  شما ورم دستات چجوریه ؟؟منم خیلی ورم دارم نمیدونم طبیعیه یا نه؟؟

دکتر ازاول به من گفته بود   مچ پاهامو ببینم واگه ورم ناگهانی دست وپا وسردرد وتاری دید داشته باشم حتما برم بیمارستان ..

سلام عزیزدلم خیلی وقته نبودی خوبی نینی خوبه ...عه تیکرتو مااااشالا شما ازمن جلوتری 😍 عزیزم دست راست ...

اره عزیزم دیر به دیر میام 

خداروشکر دیدم همه خانما که با ما بودن دارن فارق میشن 

منم کلا ورم دارم همه جا به یه اندازه ورم کرده ولی درد نداره 

ایشالله واسه شمام چیزی نباشه و‌به سلامتی بگذره برات

دکترت تاریخ سزارین نداده هنوز ؟؟؟

خدایا شکرت 
نازنین جون حرکات نی نی شما کمتر نشده تو این هفته ها ؟؟ واسه من کمتر شده قبلا محکم ضربه میزد الان خی ...

نه راستش بیشتر ازیه هفته هست حرکتاش عین لیزخوردن وضربه ی محکمه بعضی وقتا ناخوداگاه ضربه میزنه جامیخورم ...اگه بعدازهروعده غذایی یا خوراکی ۴تا حرکت بزنه هرچند اروم هم باشه کافیه ...جای دخملی تنگ شده 

اره عزیزم دیر به دیر میام  خداروشکر دیدم همه خانما که با ما بودن دارن فارق میشن  منم کلا ...

اره چون دیرمیای یهو تیکرتو دیدم ذوق کردم😍😍😍انشالله به سلامتی زایمان میکنی عزیزم ...اگه همه جات به یه اندازه ورم کرده وفشارت خوبه حساس نشو طبیعیه ...برای من ۹ اردیبهشت  تاریخ  احتمالی دادن ولی روزای اخر قطعی میشه