2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044144 بازدید | 684362 پست
دکتر جنتی همون مرکز ابن سینا . گفت تحرک صفر درمان نداره فقط میکرو

من تحرک و مورفو شوهرم صفر بود بعد از خوردن فولیک اسید و اورتومول فرتیل پلاس و رعایت یسری شرایط بعد دو یا سه سال رفت بالا البته نه در اون حد که طبیعی باردار بشم مشکل اصلی ما تعداد بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
فدات بشم خدا از زبونت بشنوه دل درد پریودی داری ؟من ۴ روزه دردشم به دقیقه نمیکشه خوب میشه دعا کن دلم ...

منم درد پریودی داشتم که فقط تیر کشیدن زیر دلم بود نه کمر درد . نگرانی و استرس همه چی رو خراب میکنه . امشب به امام زمان متوسل بشو انشاءالله حاجت روا بشی گلم

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درد پریودی داشتم که فقط تیر کشیدن زیر دلم بود نه کمر درد . نگرانی و استرس همه چی رو خراب میکنه . ...

اره منم اینجوریه دردام ایشالا عیدیم از امام زمان میگیرم محتاجم به دعاتون 

منم درد پریودی داشتم که فقط تیر کشیدن زیر دلم بود نه کمر درد . نگرانی و استرس همه چی رو خراب میکنه . ...

سلان نرگسی جون مبارکا باشه عزیزم شما آزمایش بتا دادی یا bhcg???مگه باهم فرق دارن؟؟؟

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄
سلام عزیزم . من یکشنبه باید برم سونو دوشنبه برم ان اس تی و ویزیت . دکترم گفت چون هم بریچ و هم عرضی ز ...

ای جانم پس نفر بعدی شما هستی‌. به سلامتی و دلخوشی انشالله عزیزم. افتادی رو شمارش معکوس. من به دکتر گفتم تورو خدا میشه این پنجشنبه باشه؟ گفت گناه داره، اگه کیسه آب پاره بشه یا رو لکه بینی اینا بیوفتی، عذاب وجدان نمیگیریم میگیم مجبور بودیم. اما خودمون نباید زودتر اینکار رو بکنیم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا من هیستروسکوپی و خراش هم انجام داده بودم گرید جنینم هم یکیش aبود یکیشab....نه والا نگفتن دلیلش ...

همسرت هم  ازمايشش خوب بود؟اره ديكه ميگن ٤٠ درصد امكان بارداري هست ايشاله اين دفعه حتما مثبت ميشي چون واقعا هزينه، وقت ،فكر ادم درگيرشه، اولين انتقالت بود؟

ای جانم پس نفر بعدی شما هستی‌. به سلامتی و دلخوشی انشالله عزیزم. افتادی رو شمارش معکوس. من به دکتر گ ...

آره شاید من بعدی باشم😖 منم شرایط بچه طوریه که میگه صلاحه بگیریم هم بریچ هم عرضی . لامصب از اول خاصه🤣🤣🤣

سلام عزيزم جنين شما  چند روزه فريز كردن ؟يعني  موقع انتقال ميذارن بلاست بشه؟

نمی دونم ولی فک کنم پنج روزه باشه چون من تلفنی با دکتر حرف زدم بهم گفت کیفیتش خوبه برات امروز فریز می کنم که ۵ روز بعد از پانکچر بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷