2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044109 بازدید | 684359 پست
ممنون زینبی جون❤❤❤   فعلا منتظرم ۱۸ فروردین بشه برم سونوی ساک و قلب جنین  ۱۶ اسفند انتقا ...

توکل به خدا عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 آره یادمه گفتی مثبت شدی 

ان شاالله که همه چی عالی هست عزیزم🤲🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند جنين براتون تشكليل شد كلا؟ من يه جنين پسر دارم فقط ،اخر ارديبهشت انتقالمه  اون دوتا كه منفي ...

۸ تا جنین داشتم سه تاش پسر بود ...فرتیل سی ام و فولیک اسید و ویتامین د میخوردم ....ایشالا با همین یه دونه مثبت میشی عزیزم

۸ تا جنین داشتم سه تاش پسر بود ...فرتیل سی ام و فولیک اسید و ویتامین د میخوردم ....ایشالا با همین یه ...

ايشاله  شما هم  اين بار حتما مثبت بشي، نگفتن دليل منفي شدن جيه؟ كريدشون aبود؟

توکلت به خدا حتما مرکز خوب و دکتر خوب برو تا بعدا پشیمون نشی . ابن سینا خیلی خوبه . دکتر عارفی و دک ...

مرسی عزیزم. بله درسته وقتی شماها رو میبینم، میفهمم هر چی خدا بخاد همون میشه.

من از اصفهان، دارم رویان میرم. اگه خدایی نکرده نتیجه نگرفتم مرکزای دیگه رو امتحان میکنم.

شما دفه های قبل هم نتیجه ی پانکچرتون همین می شد؟ همیشه جنینات بلاست میشدن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم پس حتما با دکتر نصر یا یکی از دکترهای ایران مجازی مشورت کن گلم بعید میدونم الان سزارین کنن شم ...

مرسی عزیزم فردا حتما باز دکتر میرم امروز که تعطیل هستش. با دکتر ایران هم تماس میگیرم اصلا یادش نبودم مرسی که گفتی. بازم ممنون 😘 البته جمعه nst  دادم خوب بودن بچه ها باز پنجشنبه گفتن بیا برای nst. 

ايشاله  شما هم  اين بار حتما مثبت بشي، نگفتن دليل منفي شدن جيه؟ كريدشون aبود؟

والا من هیستروسکوپی و خراش هم انجام داده بودم گرید جنینم هم یکیش aبود یکیشab....نه والا نگفتن دلیلش چی بوده ...هیچ ملوم نیس که چرا منفی شد

به سلامتی عزیزم. تاریخت مشخص شد بهم خبر بده؟ راستی سونو هم میکنی؟

سلام عزیزم . من یکشنبه باید برم سونو دوشنبه برم ان اس تی و ویزیت . دکترم گفت چون هم بریچ و هم عرضی زودتر میگیریمش که مشکلی پیش نیاد . فکر میکنم نظرش رو ۱۸ ام اینا بود ولی بازم باید برم سونو ببینم چی میگه