2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044110 بازدید | 684359 پست
عزیزم الان نشونه ای چیزی داشتی؟امروز روز ۱۰ فقط کف پاهام یخ دل درد پریودی چند روز داشتم دیگه امروز ن ...

نه عزیزم .فقط یه کم سینه هام درد داره و هی لرز میفته به بدنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی‌؟ اگر هایپر شدی هنوز باید صبر کنی  منم مثل شما بعد از شروع سومین پریود ال دی ب ...

سلام عزیزم ....نه من انتقالم فریز بود زینبی جون ..مهر ماه پانکچر کردم ....برای انتقال فریز هم سومین پریودی شروع میشه ال دی؟یا دومین پریودی؟

خوبی لی لا جون؟ ممنون عزیزم، ببخشید دیر جواب دادم درگیر نی نی هستم بستریه بیمارستان بخاطر زردی

نه عزیزم این چه حرفیه. ای جونم فرشته کوچولو انشالله خیلی زود مرخص میشه. خودت بهتری شادن جون؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سللم عزیرم نرسی خداروشکر خوبم شمادیگه درد نداری ؟ ایشالا تا موقع تولد وزنش اضافه میشه  تازه سون ...

سلام خوبی؟ نی نی چطوره؟ @bopo   عزیزم شما چطورین؟ وای خدا جون دکتر بودم الان، بهم نوزدهم تاریخ داد! 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم .فقط یه کم سینه هام درد داره و هی لرز میفته به بدنم

من نوک انگشتام یخ سینه دردم دارم میگیره و ول میکنه ایشالا چهارشنبه میرم ازمایش این ساعتا نمیگذره روزا اول خیلی راحت بودم استرس نداشتم فقط روز ۶بود یه شب شکم درد و معده درد شدیدی گرفتم تا صبح نخوابیدم نمیدونم اون چی بود 

اره میگن ماکارانی بخورین سوپ بخورین بیشتر غدا هم با رب گوجه سرکار داره

من هم سالاد شیرازی درست میکردم هم سوپ درست میکردم که رب داشت و... گوجه درسته حساسیت زاست.ولی برا همه نه.بعضیا رو میبینی تو حالت عادی گوجه خورد تاول زد یاخارش گرفت و... اینا باید مواظب باشن