2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044124 بازدید | 684361 پست
آلوچه جان حالت چطوره خوبی منم هر چه علایم داشتم رفت نمیدونم چراااا

دقیقا منم کمردردم و دل درد پریودیم امروز قطع شد ترشح فقط روز ۴ شدید بوددیگه قطع شد کامل من همیشه ترشح دارم ...الان فقط پا درد دارم و نوک انگشتام یخ ..روز چندمی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم درد که پمپ درد داشتم خوب بود اومدم خونه شیاف گذاشتم خیلی دردم کمتر شد ببخشید دیر جواب ...

مبااارکه شادن جون.انشاله قدم گل پسرت پرازخیر وبرکت باشه براتون😍انشاله همیشه موفق باشه عزیزم

اره عزیزم ...دوتا انتقال دادم منفی شدم....یکی دیگه دارم....شما چی کار کردی؟

چند جنين براتون تشكليل شد كلا؟ من يه جنين پسر دارم فقط ،اخر ارديبهشت انتقالمه  اون دوتا كه منفي شدي گريدشون چند بود؟ ايشاله اين بار مثبت ميشي  مكمل واينا خوردي واسه انتقال اولت؟

منم فقط دهنم تلخ وگرنه هیچ علایمی ندارم امروز ۱۱ روز 

علایم همش الکی تو این چند سال هر ماه یجور علایم داشتم ولی هیچی ...بی بی چکم اولش منفی بود بزور خودم یه هاله دیدم خشک که شد هالش مشخص شد ولی خیلی زود زدم روز ۸ بود 

عزیزم میگم شما سرکلاژ شدی یا نه؟ اولین بار تو چند هفتگی طول سرویکس و برات اندازه گرفتن و چند بود؟ ...

من دوهفته پیش که رفتم سونو پیش دکترم، یه خانمی دوقلو باردار بود سرکلاژم شده بود یعنی چی که گفتن بی فایدس عجیبه

البته من از شرایطشون و طول سرویکسش خبر ندارم