2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست
خوبه که ساک بارداری به سن بارداریت میخوره نکته مثبتی هست... من سقط کردم ، پانکچر پنجم و انتقال سوم ...

ااای جااانم خیلی خیلی سخته اینجوری مثبت بشیم و بعد منفی بشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ انشالله خدا قسمتمون کنه به بچه سالم 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا ساک 20 میلیمتر فرصت برای ضربان قلب و دیدن جنین هست  من انتقال اولم 22 روز بعد انتقال رفتم س ...

برای من ۲۸ روز شده از روز انتقالم 

خیلی امیدی ندارم ، خودم میدونم خبری نمیشه ولی دلم برای اطرافیانم بیشتر میسوزه ، شوهرم با کلی ذوق به مادرش گفته بود داره بابا میشه ، ولی حالا اگه سقط بشه خیلی بد میشه ، چون تاحالا گفته بودیم بچه نمیخوایم ، از حالا به بعد یه جور دیگه میشه برخوردشون 😑😑

راستی نرگسی کل هزینت چقد شد پانکچر و انتقال 

با هتل و رفتو آمد و دارو هام کلا نزدیک 20 تومن

مرکز میگه کلا 12 میشه اما دارو و هزینه های جانبی رو محاسبه نمیکنه

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
با هتل و رفتو آمد و دارو هام کلا نزدیک 20 تومن مرکز میگه کلا 12 میشه اما دارو و هزینه های جانبی رو ...

مرسی عزیزم دکتر آراستع به ما گفت ۷ تا ۱۰ تومن میشه ولی همون موقعه فهمیدم بدونه هزینه های جانبیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
برای من ۲۸ روز شده از روز انتقالم  خیلی امیدی ندارم ، خودم میدونم خبری نمیشه ولی دلم برای اطرا ...

خودتو بسپار به خدا باور کن اون بهترین رو برای بنده هاش میخاد و فراموش نکن که ما بچه سالم میخایم دنبال دردسر نمیگردیم سقط هم موهبت الهیه هر جنینی که مشکل داشته باشه سقط میشه 

مصیبت روزیه که یک جنین ناسالم رو تشخیص ندند و بدنیا بیاد 

بارداری رو هم تا سه ماه تموم نشده به هیچکس نباید اطلاع داد 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خودتو بسپار به خدا باور کن اون بهترین رو برای بنده هاش میخاد و فراموش نکن که ما بچه سالم میخایم دنبا ...

من ۱۰ ساله ازدواج کردم ، ۴ ساله اقدام کردم 

دیگه وقتی مثبت شد شوهرم از خوشحالیش گفت 

کاریش نمیتونستم بکنم 

یه جیز جالب که برام اتفاق افتاده این که از دیروز که رفتم سونوگرافی ، لکه بینیم به طرز شگفت آوری تبدیل به ترشح شده 😂😂 فکر کنم نیاز به یه شک داشت 🤦‍♀️

سلااااممم وای تبریک میگم بهت عزیزم چه خبر خوشحال کننده ویهویی قربونش برم فسقلی رو, ازته دلم گریم گرف ...

قربونت عزیزم

درد که پمپ درد داشتم خوب بود اومدم خونه شیاف گذاشتم خیلی دردم کمتر شد

ببخشید دیر جواب دادم آخه نی نیم بخاطر زردی بستریه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من هرموقع تورومیدیدم امیدتودلم روشنترمیشدچون دیده بودم هربارنگرفتنا رو, خیلی خوشحالم خلله بقربونش بر ...

عزیزم، انشاالله قسمت خودت😙😙😙

موقع اولین گریه ی پسرم تو اتاق عمل برای همه ی منتظرا دعا کردم انشاالله که لایق باشم ...

اسمشم تو خصوصی میگم بهت نکنه آشنا باشه اینجا😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جونم شادن جون مبارک باشه😘❤👶 اووووخی زود بزرگ میشه  چه حس زیبایی مادر شدنت مبارک عزیزم🥳🥳 ...

ممنون عزیزم، انشاالله خودتم تجربه میکنی به زودی😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم، انشاالله خودتم تجربه میکنی به زودی😍😍😍

تبریک میگم شادن جان 

خداروشکر همه قدیمیهای تاپیک مادر شدند

انشالله این لحظه رو همه کسانی که آرزوی مادر شدن دارند تجربه کنند  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزدلم ایییی جونم خداروهزارمرتبه شکر به سلامتی زایمان کردی قدمش مبارک باشه عیب نداره ایشالا شی ...

خوبی نازنین جون؟ آره دیگه نی نیم عجله داشت😍😍😍 فعلا بخاطر زردی بستریه دعا کن زودی خوب بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعیتش دانشجوام میترسم بیفته به امتحانام🤦‍♀️میگم قبلش انتقال بدم چون بعدش میفته به تابستون و گرما ...

منم شرایطم مث شماس تقریبا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارک باشه عزیزم خدا حفظش کنه برای ما هم دعا کن گلم ❤

زنده باشی عزیزم، چشم اگه لایق باشم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40