2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044360 بازدید | 684381 پست
نه عزیزم سونو شکمی بود ، والا تو سونو که کل ساک گشت چیزی پیدا نکرد ، دیگه منتظر میمونم تا بعد تعطیلا ...

عزيزم اصلا ناراحتي نكن، فقط صبر كن تا بري سونو. به دختردايي منم گفتن قلب نداره برو سريع براي كورتاژ، اونم داغون شد. ولي صبر كرد دوباره رفت سونو، الان دخترش ماشاالله ٨ سالشه.

به خواهر خودمم براي بچه اولش گفتن برو كورتاژ، ماهم همه بي تجربه، رفت كورتاژ، براي اين بچش ولي صبر كرد، الان بچش ٣ سالشه. 

بخدا ناراحتي نكن، انشاالله خوش خبر مياي🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ربطی نداره....  منم بعد سونو ی قلب خونریزی داشتم....  احتمالا هماتوم داری.....&nbs ...

انشاالله که جنینم سالم باشه برام دعا کنید

دکترم گفت داروهای قبلی ادامه بده یه آمپول پورلوتونم بزن فردا دوباره برو سونو 

تقریبا یه دوساعتی خونریزی قطع شد باز الان چند تا قطره داشتم

نوشته دوهفته بعد به صورت واژینال تکرار بشه

صبر کن عزیزم

انشالله که خیره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خانمها قبل از میکرو چه چیزهایی باید خورد؟ چه چیزهایی رو نباید خورد؟

سلام عزيزم شما پانكچر شدي؟ قبلش بهتره سرديجات و ترشيجات نخوري و گرمي بيشتر بخوري

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
جدی اصلا نمیدونستم اتفاقا شکم خیلی دارم وگرنه جاهای دیگم لاغره. تازه من ناهار زیاد میخوردم میگفتم شا ...

عزیزم هیچ وعده رو حذف نباید کنی . فقط شام رو سعی کن زود بخوری ترجیحا سعی کن قبل از ساعت ۹ شامتو حتما بخوری. بیشتر از ساعت ۹ طول کشید دیگه سعی کن با شیرو چند دونه خرما و یا سالاد میوه سر کنی. من خودم تو یه دوره ای که ۲۰ کیلو کم گردم هیچی رو حدف نکردم حتی ساندوبچ و نوشابه و بستنی هم میخوردم اما کم و اصولی و کالری شماری هم میکردم به علاوه ورزش روزانه. حجم  وعده های غذاییت رو هم کمتر کن. بخوای کالری شماری کنی خود بخود حجمش کم میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دخترا بتام 1070 بود روز 13 انتقال جنین بلاست اینقدر با همسرم دوتایی تو ماشین گریه کردیم که نگوو خ ...

عزیزم مبارک باشه این حس خوب. ان شاالله بقیه دوستان هم خیلی زود این حس رو تجربه کنن

خواهر جان اصلا جنین نبود که بخواد قلبش تشکیل بشه ، تو واتساپ سونو فرستادم برای دکتر خودم منتظرم جواب ...

عزیزم خب خیلی ها تو هفته شما رفتن و فقط ساک رو دیدن دو هفته بعد رفتن هم جنین بوده هم قلبش. چرا اینقد منفی نگری. امید داشته باش مامان خانم

عزیزم هیچ وعده رو حذف نباید کنی . فقط شام رو سعی کن زود بخوری ترجیحا سعی کن قبل از ساعت ۹ شامتو حتما ...

باشه عزیزم مرسی که راهنمایی کردی حتما انجام میدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نازیلا جون میتونی بگی داروهات چیا هستن؟شیاف و آمپول پروژسترون چجوری استفاده میکنی

عزیزم دل درد پریودی نداشتی ؟من امروز روز نهم چند روز دل درد پریودی دارم ولی یه دقیقه طول نمیکشه در طی روز چند بار اینجوری میشم