2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
عزیزم دختر گل دیگه وقتی بیمارستان که جای معتبری هست خیالت رو راحت میکنه دلت رو قرص کن میخوام بگم هم ...

خیلی ممنون زینب جون عزیزم بیمارستان جواب نداد گفتم اول ازدوستایی که  سن بارداریشون بامن یکی هست بپرسم ببینم اونا هم تحربه دارن یانه ...صد البته که کادر درمان حرفه ای هستن وبه اونا اعتماد میکنیم 😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون تو بارداری گویا خیلی ضرر داره. دکتر من منع اکید کرد

سلام خوبی لیلاجون  @bopo   شماخوبی عزیزم نینی خوبه ...من رفتم سونو خداروشکر جوجه یکم وزن گرفته ۲۳۶۰گرم بود قدشم ۴۳ونیم هست باپریودی ۳۵هفته ام   با ان تی ۳۴و۲روز 

مرسی عزیزم. برام دعا کنید. تو ازمایش انزیم کبدیم یکی از ایتم ها ده تا بالاتر از رنج بود خیلی نگرانم. ...

اصلا نگران نباش عزیزم  دیگه تو آزمایش بالاخره بعضی موارد دیده میشه که اونم دکتر خودش حواسش هست 

ان شاءالله همه چی به خوبی پیش میره و نی نی نازت رو بغل میگیری گلم😍😍😍

سلام انا جون من يه جنين پسر دارم وتعيين جنسيت بودم ، تو اين تاپيك بودن كسايي كه با انتقال يه جن ...

عزیزم با یه جنین دو قلو هم باردار داشتیم چه برسه یه قل..... 

خدا بخواد نشد نداریم عزیزم..... 

انشالله که جواب میگیرین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مررررسی عزیزم که حالمو میپرسی 😍😍😍😘  نه والا خوب نیستم ، خونریزی دارم نمیدونم چکار کنم ، فق ...

عزیزم برا تهوعت دارو ندادن؟ 

چون بهتره بهت فشار نیاد..... 

برا من سیرابی خیلی جواب میداد ببین دکترت صلاح میدونه بخوری..... 

دکتر من تایید کرد بخورم..... 

من یه کم میخوردم تا یه هفته اوکی بودم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم با یه جنین دو قلو هم باردار داشتیم چه برسه یه قل.....  خدا بخواد نشد نداریم عزیزم.....&n ...

ممنون عزيزم پس چرا ميگن دوجنين يا بيشتر شانس كرفتن زياد ؟ يعني هرجي تعداد بيشتر باشه رحم بهتر جوابگو يا رو هم تاثير مثبت ميذارن ؟

https://tumj.tums.ac.ir/browse.php?a_id=6571&sid=1&slc_lang=fa   يه پروتكل كلي دوز مصر ...

والا نمیدونم من خودم بارداری اولم هم پرد هم سرم رو داشتم.... 

پرد تا هفته 17 بود بعد در عرض یه ماه کم و قطع شد.... 

اما تو بارداری دومم که طبیعی بود احتیاطا وقتی فهمیدن باردارم به خاطر سابقه بیماریم دکترم تجویز کرد که چون تو ۹ هفته ذات الریه کردم مجبور شدن برام قطع کنن.... 

برا همین میگم طبق شرایط دکتر بهتر میدونه.... 

بچه ها اگه میدونین میشه راهنماییم کنین؟ دکتر همراه ال دی ویتامین ای و آ اس آ و اپتی وومن هم داده بو ...

عزیزم از دکترت بپرس ولی خوب آسپرین معمولا وقتی تجویز میشه دو ماه قبل انتقال شروع میشه اما خوب میتونه بر اساس شرایط فرد فرق کنه..... 

ویتامینام خوب قبل شروع سیکل استفاده بشه بهتره اما بازم از دکترت بپرس.... 

حالا از فردا تا قبل پانکچرم میخوام برم پیاده روی. البته یه مدت انجام میدادم شام نمیخوردم یا کم میخور ...

عزیزم آمپولهای تحریک تخمدان شروع شدن تو ورزش احتیاط کن.... 

پیاده روی سبک خوبه اما کلا به شکمت نباید فشار بیاد..... 

دخترا من فردا آزمایشمه  بار سومم انتقال دادم ممنون میشم یه صلوات بفرستید خدا برام معجزه کنه🙏 ...

عزیزم خوش خبر میایی..... 

منتظر خبرای خوبتیم عزیزم.... 

خانما کسی بیداره میگم امروز روز ده بود یه دوساعتی هست کمر درد گرفتم به نظرتون واسه چیه

انشالله برا لانه گزینه..... 

+ فکر کن فقط عزیزم.... 

عه من فکر کردم مثل چیکا جون شما هم سونوی ساک رفتی 😁 ان شاءالله که سونوی قلب میری و خیالت راحت میشه ...

اره عزیزم دوباره رفتم آزمایش دادم ، اون موقع بتا افزایش داشت 🥰🥰 برام دعا کن دوستم این لکه بینی هم خوب بشه یکم استرسم کم بشه 🤭 

سونوگرافی هم گفته تا ۴ و ۵ بعداظهر زنگ میزنه تا برم .... 😒😒

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ان شاءالله با خبرای خوب میای😍😍😍 عزیزم جنین چند روزه انتقال دادی؟

جنین ها ۵ روزه بودن ، سه تا جنین بود ، ولی فکر کنم یکیش گرفته باشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم