2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044575 بازدید | 684400 پست
[QUOTE=182471823]نزدیک پریودی کلا حالت پریودی میاد سراغت نگران نباش ، مهم اینه که اگه باردار باشی در ...

مثلا من الان بیشت از یه ساله دوفاستون میخورم یکسره..... 

اصولا باید تا وقتی که بدون قطع کردن میخورم پریود نشم.... 

اما هر ماه به وقتش پریود میشم..... 

البته دکترم میگه جای نگرانی نیست و عملا این پریود اون پریودی نیست که فکرشو میکنیم و باعث نمیشه آندومتریوزم برگرده..... 

اما خوب مثلا وی آن که میخوردم پریود نمی‌شدم تا وقتی که قطع نکرده بودم..... 

واکنش بدنها به داروها متفاوته نمیشه مقایسه کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه جفت ش هم توبازاره هم ریور هم ویور دوتا شم استفاده کردم ولی تنها ویور نشون میده شما روز چندم استف ...

عزیزم من روز ۱۱ انتقال جنین ۵ روزه مدیکور بزور هاله انداخت همون روز هم برام آزمایش نوشته بودن. بتام ۶۰۰ شد بعد از آزمایش با ویور زدم کامل دو خط شد. ولی مدیکور که اول زدم هنوز هالش بزور دیده میشد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روند درمانی تورک آنا: طبق درخواست دوستای گلم برای شرح روند درمانم گفتم یه خلاصه ای از کارایی که ک ...

واااااای دستت درد نکنه. الهی خیر دنیا و اخرت نصیب تون بشه چقد خوب توضیح دادین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آنا جون خوبی گلم؟سال نو مبارک جانم ❤️❤️❤️ آنا جون همسر شما دی اف ای چند بود؟نمونه گرفتن ازش با ...

عزیزم دی اف آی همسرم ۳۲ بود..... 

به نام اهدایی گفتن اما ما ناامید نشدیم...... 

به تغذیش رسید و مناسب طبعش تغذیه کرد خنک نگهداشتن بیض ه ها و..... 

خلاصه مورفولوژیش از صفر به یک رسید اما دی اف آی رو دیگه تکرار نکردیم قبل آخرین میکرو..... 

ذخیره خودمم قبل اولین پانکچر 1/4 بود بعد دو تا پانکچر تازه شده بود 1/18. ذخیره شما که خوبه.... 

من تازه بعد سه تا پانکچر با ذخیره اولیه 1/4 تونستم دو بار باردار بشم.... 

+ فکر کنین..... 

به نظر وضعیتتون اصلا ناامید کننده نیست..... 

با ذخیره یک درصد بارداری طبیعی هم داشتیم..... 

با دی اف آی بالاتر میدونم از دوستان جواب گرفتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون خوبی گلم؟سال نو مبارک جانم ❤️❤️❤️ آنا جون همسر شما دی اف ای چند بود؟نمونه گرفتن ازش با ...

همسر من نمونشون نرمال گرفته شد فقط یادمه گفتن موقع پانکر دوبار نمونه ازشون گرفته بشه به فاصله دو ساعت.... 

یعنی و بار نمونه داد..... 

واااااای دستت درد نکنه. الهی خیر دنیا و اخرت نصیب تون بشه چقد خوب توضیح دادین

فدات عزیزم کمترین کاریه که میتونم انجام بدم. کاری نکردم فقط اطلاعاتی که ذخیره کردمو کوپی کردم..... 

عزیزم یه خبر از خودت و نی نی بده. امیدوارم حال هر دوتون عالی باشه

سلام عزیزم. خوبی مامانی؟ 

زایمان کردی عزیزم؟ 

یا یه هفته ای مونده؟ 

قربونت انشالله همین ماه انتقال میدی دکتر من گفته اخر فروردین برای داروهای انتقال بیا که آخر اردیبه ...

اره منم سیکل لانگه دارم جلوگیری میخورم بنظرم10-12ام پریودمیشم تابرم دکتر. دیگه این بار اصلا است رادیو نمیخورم گفته کلومیفن اینهامیدم مثل ای یوای پیش بریم. شماچندتاجنین داری عزیزم؟ 

دیگه امیدم رو از دست دادم بخدا 

هیچ وقت ناامید نباش عزیزم. تو همین تاپیک بودن کسایی روز ۱۲ بی بی منفی بوده اما روز ۱۴ آزمایششون مثبت شده. بعدش هم قرار نیست که برا همه روز ۹ بتاشون مثبت بشه. یکی از قدیمی های تاپیک اسمشون لاله سرخ بود روز ۱۵ بتاشون ۵۰ بوده. یعنی روز ۹ عملا بتا صفر بوده براشون.الان گل پسرش فکر کنم دو سالش شده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم. خوبی مامانی؟  زایمان کردی عزیزم؟  یا یه هفته ای مونده؟

سلام آنا جون. خوبی؟ فرشته های نازت، همسرت، خوبین همه؟ نه عزیزم یه ده روزی مونده هنوز.  خوشحال شدم پست هات رو دیدم. امیدوارم یکی از بهترین سالای عمرتون بشه سال 1400

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم