2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
سلام دوستان لطفا اگه اطلاعی داری کمکم میکنید ...من یکم ورم داشتم یعنی معلوم بود ورم دست وپاهام ولی د ...

من این مورد رو نداشتم نازنین جون . ولی به نظرم برو دکتر حتما 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردم ، میفهمم خیلی سخته عزیزم... من مهمونی و دورهمیهایی که دوستا و فامیلهای باردارم باشن ...

ایشالله و هم چنین 

واقعا برام سخته جوری شده کنترل زندگی خودم رو ندارم ازبس به فکر اونا هستم ....من هی پریود و درد پریودی اونا ماشاالله نوزاد و سیسمونی

دیروز دوتا بی بی زدم ک مثبت شد روز نهم انتقالم بود بعدش به خواسته ی همسرم رفتیم ازمایش بارداری دادیم ...

آره عزیزم.امید داشته باش.احتمالا تیتر برات انجام ندادن.یه دفه صبر کن همون روز آزمایش برو 

لیلاجون تو ان اس تی انقباض ثبت میشه که، اگه انقباض داری و انقباضت تو۲۰دقیقه حداقل ۷بارهست یعنی درد ز ...

اون تایمی که ان اس تی دادم درد نداشتم. اما بعدش اومدم خونه، یه کم که گذشت هم کمردرد شدید گرفتم هم دلدرد پریودی، جوری که عرق کردم از درد. قبلا بهم شونزدهم هفدهم فروردین وقت داده بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان لطفا اگه اطلاعی داری کمکم میکنید ...من یکم ورم داشتم یعنی معلوم بود ورم دست وپاهام ولی د ...

راستش ورم رو منم یه مقدار دارم. خیلی کم نیست، خیلی هم زیاد نیست. اما مفصل های انگشتای دستم کلا درد میکنه. اما این مدلی که شما گفتی رو ندارم. به نظرم حتما یه سر به بلوک زایمان بیمارستانت بزن، به هر حال دکتر شیفت باید داشته باشن، شایدم دکتر خودت رو بتونن پیدا کنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اون تایمی که ان اس تی دادم درد نداشتم. اما بعدش اومدم خونه، یه کم که گذشت هم کمردرد شدید گرفتم هم دل ...

خب اماده باش دیگه عزیزم گل پسری دوس داره بیاد اگه دردات منظم شد برو بیمارستان 

دیروز دوتا بی بی زدم ک مثبت شد روز نهم انتقالم بود بعدش به خواسته ی همسرم رفتیم ازمایش بارداری دادیم ...

سلام عزیزم ناراحت نباش انشالله خیره ، جواب آزمایشت بفرست ؟ عکس بیبی چک هارو هم بفرست تا بهت بگم داستان چیه ؟ تازه خیلی زود رفتی آزمایش دختر خوب ، بچه ها تازه روز ۱۴ میرن بتا شده ۱۴۰ و... حالا عکس بفرست 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ایشالله و هم چنین  واقعا برام سخته جوری شده کنترل زندگی خودم رو ندارم ازبس به فکر اونا هستم .. ...

عززززیز دلم به خدا از ته دل آرزو کردم خدا بهت خیلی زودتر از چیزی که فکرشو کنی بهت یه بچه بده 😔😔 میدونم عزیزم خیلی سخته ، همه ما همین شرایط داریم ولی نباید نا امید بشیم و دوباره ادامه بدیم 

😓😓 

نه عزیزم فکر نکنم بدون تجویز پزشک بدن ولی بازم بپرس 

ممنونم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
چشم این دردم فقط کم بشه 😢

عزیزم به خدااا قسم که تمام این علائمی که داری به خاطر استرس بیش از حد ... تروخدا به حای خوندن علائم بارداری و چک کردن علائم با بدن خودت برو تو نت یکم آموزش نفس گیری برای کاهش استرس بخون وتمرین تنفس کن ، معده دردت هم آروم میشه ، این گوشی لعنتی هم پرت کن کنار و سعی کن بری بیرون یه دوری بزنی و تو پارک یه جایی بشینی و به طبیعت نگاه کنی که داره سبز میشه و.... فقط گوشی نبر 😣😣😣 من از روز ۶ انتقالم رفتم سرکار ، پس خیالت راحت هیچ اتفاقی برای جنین نمی افته