2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044460 بازدید | 684390 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ٢٦ بهمن😁طبق حساب دكتر ٤ هفته ٥ روز طبق پريود ٥ هفته و ٢ روز

اخه اگرطبق نظر دکتر باشه چهاردهم که بخواییم بریم برای سونو تازه وارد هفته شش میشیم.اینجوری میترسیم خدای نکرده زود باشه واسه شنیدن صدای قلب. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
ايا به نظر شماهم روزها دير ميگذرند😩

چرا دیر میگذره. تازه دو روز دیگه تولدمم هست اما هیچ حوصله ای ندارم چون همه رفتن سفر فقط منو همسرم موندیم. 

چرا دیر میگذره. تازه دو روز دیگه تولدمم هست اما هیچ حوصله ای ندارم چون همه رفتن سفر فقط منو همسرم مو ...

اي جاااانم تولدت مبارك مامان خانم الهي در كنار ني ني ها صدوبيست ساله بشي گلم😍ماهم تك و تنهاييم😂

خداياشكرت....❤️ 
اي جاااانم تولدت مبارك مامان خانم الهي در كنار ني ني ها صدوبيست ساله بشي گلم😍ماهم تك و تنهاييم😂

مرسی مهربون. خوب شد بچه ام تولدش تو عید نیافتاد پاییزی میشه به امید خدا. همیشه واسه اینکه تولدم تو عید بود سرم کلاه میرفت و عیدی و هدیه تولدم یکی میشد😅

ايا به نظر شماهم روزها دير ميگذرند😩

به نظر من اصلا روزه ها نمیگذره خواهر جان 

مخصوصا برای من که حتی سونوگرافی هم نرفتم ببینم اون تو چه خبره 😑😑😑

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
@لی_لا1     @nazaniin۷۴     @bopo     بچه ها ببخشید نمیتونم جو ...

ااای جاان مبارکه. پر خیر و برکت و نور چشم تون باشه ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خانما من روز 11 انتقال بیبی چک زدم مثبت بو کاملا امروز باز چک کردم منفی شد چرا   خیلی نگرانم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج