2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نازیلا جون استراحتت رو بیشتر کن. برای ماها روز عید و غیر عید نباید فرق داشته باشه دختر. میدونم سخته. ...

اره واقعااا ... تو این راه کلا باید زندگی بزاریم کنار تا ببینیم اخرش چی میشه ؟🤕🤕🤕 کلا خدا زندگی ماهارو گذاشته برای نگران بودن و دلهره و استرس و منتظر بودن 😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام چیکا جوونم خداروشکر خوبم. از بی علامتی گاهی فکر میکنم حامله نیستم. فقط جای درد پروژسترونا یاداو ...

اي جان دلم عزيزم ني نيت شيطون نيست اذيتت نميكنه ديگه😍منم گاهي بهش فكر ميكنم نكنه بريمو چيزي نشنويم حالم از هميني كه هست بدتر بشه☹️☹️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از اولش سعی کردم خودمو درگیر علامتا نکنم هر چیزیم ک بود میگفتم تاثیر داروهاس ولی حالا سردرگم شدم ...

واقعا هرچی خدا بخواد همون میشه 

امیدوارم برات خیر و برکت بخواد 

اندفعه یه نی نی سالم بزاره تو بغلت ❤

اره قبلش چك كردم ٢/٤ بود اميدوارم همه چي خوب پيش بره

خب خداروشکر اوکی بوده ، پس الکی نگران نباش همه چیز خوبه ، الان جواب آزمایشت هم بگیری دکتری نیست که بهش نشون بدی خواهر 😅😅

اي جان دلم عزيزم ني نيت شيطون نيست اذيتت نميكنه ديگه😍منم گاهي بهش فكر ميكنم نكنه بريمو چيزي نشنويم ...

تو این چندروز خل نشیم خیلیه😅 امیدوارم خدا کمکمون کنه همون چهاردهم صدای قلبشونو بشنویم یکم اروم شیم🥰

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
خب خداروشکر اوکی بوده ، پس الکی نگران نباش همه چیز خوبه ، الان جواب آزمایشت هم بگیری دکتری نیست که ب ...

دكترم گفت براش واتساپ كنم خيلي هم تاكيد داشت زود انجامش بدم😩😩

خداياشكرت....❤️ 
اميدوارم مشكلي نباشه كاش با بتا همون روز ازمايش تيروييدم ميدادم اشتباه كردم. نه عزيزم ايراني ميخورم ...

نبابا خیلی هم خوبه ولی توبارداری سریع میره بالا منم ماه قبل ازبارداریم ۱ونیم بود ۵هفته که بودم ازمایش دادم شده بود ۴ونیم ...اصلا  نگران نباش 

سلام چیکا جوونم خداروشکر خوبم. از بی علامتی گاهی فکر میکنم حامله نیستم. فقط جای درد پروژسترونا یاداو ...

عزيزم پست اخرت ريپلاي نشد

من كه خودم ديوونه شدم هيچي شوهرمم ديوونه كردم😂

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم پست اخرت ريپلاي نشد من كه خودم ديوونه شدم هيچي شوهرمم ديوونه كردم😂

اره منم گاهی فکر میکنم کاش همسرم تعطیل نبود میرفت سرکار تا حداقل هم حوصله اش سر نمیرفت هم من دیوونه اش نمیکردم😅

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزيزم قرصتو اضافه كرد دكتر برات؟

اره عزیزم رفتم دکترغدد روزی یدونه قرص میخوردم یک ونصفی خوردم  یه ماهه اومد رو ۲ ولی دوباره رفت بالا ☹شماهم حتما برو غدد تیرویید توبارداری مهمه دکتر زنان تخصصش نیس که 

دكترم گفت براش واتساپ كنم خيلي هم تاكيد داشت زود انجامش بدم😩😩

منم تیروئید دارم ولی دکترم هیچی نگفت 😐 

دیگه بسپر به خدا ، انشالله که جای نگرانی نیست گلم 👍👍👍👍 

من که اصلا امیدی به ادامه بارداریم ندارم ، دلم میخواد این چند روز زودتر تموم بشه برم سونوگرافی ببینم اصلا جنینی هست یا نه 😔