2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
منم ميخام سرخود بخورم چون ٤٠ سالمه زمان براي سعي و خطا ندارم احتمالا تا روز هفتم بعد انتقال ميگه بخو ...

سرخود چرا؟ از دكترت بپرس عزيزم. 

حدس زدم بعد از انتقال هم بگه چون خيلي زياد نوشته😅

دكترم هم دكتر طرازي هست

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم ميخام سرخود بخورم چون ٤٠ سالمه زمان براي سعي و خطا ندارم احتمالا تا روز هفتم بعد انتقال ميگه بخو ...

عزيزم ايندفعه اسيد فوليك ٥ ، روزي يدونه، ماكاويت روزي دوتا كه من روزي يكي خوردم تا الان. آ اس آ روزي يكي. پردنيزولون روزي دوتا بعد از ناهار، سوپرا كلسي دي روزي يدونه. 

از فردا كه روز پنجم پريودمه هم بايد ال دي شروع كنم. چهاردهم هم زنگ بزنم مطب كه اطلاع بدم چندتا ال دي دارم و كي برم سونو 

يه آمپول ديفرلين هم بهم داده، كه گفت وقتي سونو كنه ميگه چقدرش رو بزنم

اميدوارم ايندفعه دلمون شاد بشه و هيچ غصه اي نداشته باشيم عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم نظر من همسرم جنین اهدایی حالا بعد عید میریم پیش ارولوژیست همسرم ببینم اون چی میگه باید اون ...

اره گلم دادگاهی داره فقط یه مرکز معتبر انجام بدین که دیگه خیالت راحت باشه انشالله. عزیزم ببین این شرایط ممکنه برای خیلی ها پیش بیاد خداشاهده خیلی ها به خاطر اختلالات ژنتیکی ناچار هستن به این کار. اصلا بد به دلت راه نده میگن بعد که به دنیا بیاد چنان مهرش به دلت میشینه که حد نداره. فرزند خونده میارن میشه عین بچشون اینکه دیگه تو رحم خودت قراره رشد کنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مممنونم عزیزم ایشالله خدا به زودی به تو هم یه دوقلو بده و کلی مشغولت کنه 🙏🏼  من از بار پنجم ...

عزیزدلم چه حس زیبایی

ازت ممنونم که احساست رو باهام درمیون گذاشتی

اتفاقا خیلی دلم میخواست بدونم اهدایی چقدر قابل پذیرفتنه

الان خیلی خوب درک کردم

انشالله دوقلوهات به سلامتی به دنیا بیان

مرسی که منم دعا کردی خیلی دلم نی نی میخاد مخصوصا دوقلو

خدا خیرت بده😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستای عزیزم، سال نو مبارک

لحظه ی تحویل سال برای همه مون دعا کردم امسال خدا مهمترین آرزومون رو برآورده کنه

به امید اینکه مسیر درمانمون کوتاه و راحت بشه و خیلی زود مادر شدنمون رو جشن بگیریم
🐟🍎🌱

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم ايندفعه اسيد فوليك ٥ ، روزي يدونه، ماكاويت روزي دوتا كه من روزي يكي خوردم تا الان. آ اس آ ...

انشالله نتيجه ميگيري اينيار 

سوپرا كلسي دي و ماكويت چيه  نشنيدم تا حالا دارو هست يا مكمل؟ 

دوباز منفي شدين دكترتون را عرض نكرديد؟

عزیزم شما چرا با دکتر عارفی ادامه ندادی؟

سلام گلم من راستش از روند درمانم پیش ایشون راضی نبودم یعنی برای  شخص من خوب نبودن و استرس ایجاد میشد برام وقتی تو مطب بودم که سریع رد میکردن تا مریض بعدی بیاد که همه کار و تجویزارام ماما میکرد و دکتر خیلی کوتاه خیلی کوتاه الکی مینشست  سوالامو ج نمیدادن تمام کارارو ماما انجام میدادن حتی از ماما سوال میکردم ج نمیداد و عصبی میشد و هربار من با کلی سوال بی‌جواب و استرس زیاد از مطب خارج میشدم بعدم اینکه تجویز دارویی که برام کردن اوکی نبود و با وجود ذخیره خوبم فقط سه تا تخمک گرفتن از من و یه جنین شد حتی روز سونو قبل پانکچر بمن اطلاع ندادن که چندتا فولیکول داشتم و نگفتن کمه که من با هزینه زیاد برای سه تا دونه تخمک عمل نکنم حتی تو سونو فقط گفتن خوبه 🤥 واقعا جرات سوال پرسیدنم دیگه پیششون نداشتم و دیگه از یه جایی به بعد اصلا سوال نمیکردم چون فایده نداشت و فقط سکوت میرفتم تو و میومدم 

تمام اینا استرسای بدی بمن وارد شده بود کلا متاسفانه راضی نبودم

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله من یادمه شما یه بار با عارفی چند ماه پیش انتقال داشتین والا من از مریضای قدیمی دکتر نصرم به بر ...

ایشالله عزیزم خیلی ممنونم. دکتر نصر که تو لایوشون گفتن هر ماه آخرای اون ماه میان و انتقالاتی که باهاشون هستن رو انجام میدن گلم اگه دوست داری با خود دکتر نصر باشی سیکلتو برات جوری تنظیم میکنن که با ایشون بیفتی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
زینب جون یه سوال ذهنم رو مشغول کرده ؟علت دوقلو همسان داخل آی وی اف چی هست ؟مگر نه در بارداری طبیعی ع ...

ببین گلم تو بارداری طبیعی و ivf علت ایجاد دو قلوهای همسان یکی هست 

در هیچ کدوم تخمک دو تا نمیشه یهو، بلکه جنین بعد از لقاح در یکی از مراحل تقسیم به دو جنین تبدیل میشه، حالا این اتفاق اگر خیلی زود بیفته تو محیط آزمایشگاه دیده میشه مثل دوستانی که یک جنین داشتن فقط و روز انتقال بهشون میگن دو تا شده 

یا اگر دیرتر اتفاق بیفته تو رحم هست که مثلا طرف یک جنین انتقال داده ولی تو سونو دو تا ساک دیده میشه 

تازه جالب‌تر اینکه سه قلوی همسان هم داریم 😉😉😉 که دیگه اون خیلی نادر هست ولی من خودم دیدم هم تو بچه های تاپیک هم دو تا خانم تو لندن دیدم سه قلوی همسان دارن، یکیشون تو سن 40 سالگی ivf. کرده بود و اتفاقا وسط بارداری بند ناف دو تا از بچه ها رو با لیزر جدا کردن تا بچه ها زنده بمونن و حالا سه تا پسر وروجک مثل هم به دنیا اومدن😍😍😍😍

سلام دوستان عزیز و گل 

سال نو شما مبارک 😍 😍 😍 😍 😍 

به نظر من قرن جدید هم مبارک 😍 😍 😍 😍 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

ان شاالله که همه دوستان به آرزوشون برسن و هیچ مادری در حسرت بغل کردن بچه نمونه 🤲🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️

سلام دوستان ببخشید من الان 18 دوره هستم. ال دی مصرف می کنم. امروز دچار لک بینی شدم با دردای پریودی. ...

سلام عزیزم خوبی؟ گلم احتمال زیاد پریود شدی عزیزم گاهی این اتفاق میفته

و اینکه بهتره سونو بشی اگر تهران هستی، تو خ طالقانی بیمارستان کودکان سونو شبانه روزی هست گلم