2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
واااای ترلا جان واقعاااا ممنونم ازت ، خدا نگهدتر جوجه هات باشه عزیزم 😍😍 خیلی آروم شدم ، خیلی وقت گ ...

ای دختر خونابه که چیزی نیست مال من خون قرمز روشن مثل پریودی زیاد بود.

مرسی عزیزم خدا نگهدار جوجه های تو هم باشه. من بیشتر دراز می کشیدم اما راه هم می رفتم. دکتر گفت اصلا استراحت مطلق نکن چون باید خون رساني به رحم انجام بشه و خطرناکه همش دراز بکشی تقریبا یه ۱۰ روزی مراعات کردم بعدش که کمتر شد حتی بیرون هم می رفتم. الان هم که تقریبا به آخرای بارداری نزدیک شدم خودم تمام کارهامو می کنم از خرید و جابه‌جا کردن و غذا درست کردن تا تمیزکاری خونه. چون از خانوادم دورم و هیچ کمکی ندارم. فقط جاروبرقی و تی با همسرمه اونم با غرغر. خلاصه استراحت مطلق ممنوعه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون دکتر خودم گفت تخمک اصلا به درد نمیخوره و خیلی بیکیفیت و باید تخمک اهدایی بگیری مثلا من دفعه قبل ...

پس شک نکن و معطل هم نکن وقتی دکترت تشخیص داده حتما برو سراغ اهدایی. دکترت هم فکر کنم علیرضایی بود که اونم عالیه. من تا ۱۲ هفته پیشش ویزیت میشدم خیلی دکتر باحوصله و آرومی هستش. ایشالله که با اهدایی یه دوقلوی سالم گیرت میاد

مگه جنین شناس گفته جنینات بی کیفیت هستن؟ به نظرم برای اهدایی حالا چه تخمک و چه اسپرم حتما حتما پیش ...

نه نگفتن ضعیفه ولی اینسری میرم باهاشون مشورت میکنم 

شوهرمن دورازجونش حاضره بمیره تن به اهدایی نمیده طرزفکرها فرق میکنه باهم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
پس شک نکن و معطل هم نکن وقتی دکترت تشخیص داده حتما برو سراغ اهدایی. دکترت هم فکر کنم علیرضایی بود که ...

مرسی عزیزم انشاءالله شما هم فرشته کوچوهات سالم بغل بگیری برای اهدایی که شکی ندارم فقط نمیدونم تخمک بگیرم یا جنین اهدایی چون میترسم با توجه به شرایط اسپرم همسرم تخمک اهدایی هم جواب نده 

نه نگفتن ضعیفه ولی اینسری میرم باهاشون مشورت میکنم  شوهرمن دورازجونش حاضره بمیره تن به اهدایی ...

اره باهاشون صحبت کن شاید مشکلی نباشه و فقط با تکرار مثبت بشی چون من دفعه اخر که منفی شدم به دکتر نصر گفتم من با اهدایی هم دو بار امتحان کردم نشده میشه بریم سراغ یه گزینه دیگه که گفت نه به من اعتماد کن و من یه بار دیگه انتقال میدم مطمئن باش مثبت میشی که خدا رو شکر همین هم شد  

مرسی عزیزم انشاءالله شما هم فرشته کوچوهات سالم بغل بگیری برای اهدایی که شکی ندارم فقط نمیدونم تخمک ب ...

دیگه اونو دکتر خودش بهت میگه به من گفتن اول تخمک اهدایی بعد اگه نشد جنین اهدایی البته من اون موقع پیش دکتر عارفی بودم بعد جنین‌هامو منتقل کردم مام و دو بار هم مام انتقال دادم. بدو که داری به مامان شدن نزدیک میشی به امیدخدا

چون دکتر خودم گفت تخمک اصلا به درد نمیخوره و خیلی بیکیفیت و باید تخمک اهدایی بگیری مثلا من دفعه قبل ...

مهگل جون من خودم این مساله رو از جنین شناسی رویان پرسیدم که آیا تخمک خوب عیب اسپرم رو پوشش میده که نظرشون این بود که اینطور نیست و هر دو باید کیفیت داشته باشن 

من خودم پانکچر دومم برام جنین تشکیل نشد ،بعد از اینکه همین نظریه جنین شناسی مام زو متوجه شدم گفتم شاید تخمک هم بی کیفیت بوده که جنین تشکیل نشده 

چند وقت پیش دوباره رفتم مرکز و از جنین شناسی پرسیدم ،پرونده رو دیدن و گفتن که تخمک ها مشکلی نداشتن و اسپرم شرایطش خیلی بد بوده 

گفتن که تشکیل جنین تا حد زیادی وابسته به تخمک ولی وقتی اسپرم کیفیت نداشته باشه نمیشه کاری کرد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مهگل جون من خودم این مساله رو از جنین شناسی رویان پرسیدم که آیا تخمک خوب عیب اسپرم رو پوشش میده که ن ...

مرسی عزیزم اره خودمم دو دلم نمیدونم تخمک بگیرم یا جنین دکتر میگه تخمک ولی همسرم میگه جنین بگیریم میگه اگه این همه هزینه کنیم تخمک بگیریم و با این اوضاع اسپرم باز جنین نشه کی جوابگو هست دیگه نمیدونم چه کنم موندم تو دو راهی

سلام

من روز 5 انتقالم

روز دوم و سوم بعد از انتقالم لک بینی داشتم

امروزم همش زیر دلم سفت میشه یکم کار میکنم و کمر و پهلو راستمم درد میکنه 

از صبح هم سرگیجه و حالت خواب آلودگی شدید دارم

به نظرتون عوارض قرص و آمپولاس ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤