2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044144 بازدید | 684362 پست
سرنوشت دیگه نمیشه باهاش جنگید 😔😔 خداروشکرشما ها مثبت شدین❤️🌹

منم امروز با اینکه هیچوقت غصه نمیخوردم نشستم یه دل سیر گریه کردم شوهرمم میگه نشد که نشد میریم بچه میخریم.تورو خدا ببین چطوری دلداری میده 😂😂😂 ولی خیلی سبک شدم دکترتو عوض کن هیچوقت ناامید نشو الان حال روحیت خوب نیست چند روز بگذره خوب میشی و از اول شروع میکنی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینطوری نگو ، خدا حواسش به همه ی بنده هاش هست  حتما مصلحتی بود ، ان شاءالله به زودی شما ...

چه خوبه که تو این تایپیک هستی حرفات پر از انرژی و امیدواریه انشالله که خدا یه نی نی سالم به هرکی که میخواد بده به شما هم بده 

اینطوری نگو عزیزم😔😔😔دکترتو عوض کن شاید یچیزی هست که دکتر تشخیص نمیده

3بارعوض کردم اصلا نمیشه امشب خونه ما عزاخونه است شوهرم پاشو کرده تویه کفش که طلاق بگیر یا طلاقت میدم 

اخه مشکل ازشوهرمه میگه بدن تو جنین روقبول نمیکنه باید طبیعی بچه دارشی 

ترس خراب شدن زندگی که عاشقشم ازیه طرف نبود بچه هم ازیه طرف به هیچ عنوان هم به جنین اهدایی راضی نمیشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
منم امروز با اینکه هیچوقت غصه نمیخوردم نشستم یه دل سیر گریه کردم شوهرمم میگه نشد که نشد میریم بچه می ...

خوشبحالت که شوهرت باهات همراه شوهر من که امشب داره زارزار گریه میکنه میگه حاضرم بمیرم ولی بچه ی کس دیگه رو نداشته باشم😔😔😔😔😔😔😔

عزیزم خیلی ها هماتوم دارن که خونریزی میکنه .تو ای وی اف تقریبا عادیه هر چند که آدم نگران میشه .استرس ...

مرررسی عزیزم به خاطر حس خوبی که بهم دادی ، امیدوارم به خیر بگذره 😔 هماتوم چطوری از بین میره ؟ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
3بارعوض کردم اصلا نمیشه امشب خونه ما عزاخونه است شوهرم پاشو کرده تویه کفش که طلاق بگیر یا طلاقت میدم ...

خدایا به بزرگیت قسم کسیو اینقدر چشم انتطار نذار ایشالا که خدا بهت بچه بده خودت مامان شی و بچه ی خودت باشه یا  به دل شوهرت رحم بندازه که حداقل جنین اهدایی قبول کنه 

خدایا به بزرگیت قسم کسیو اینقدر چشم انتطار نذار ایشالا که خدا بهت بچه بده خودت مامان شی و بچه ی خودت ...

نمیدونم امشب فقط دعا فقط اینه بمیرم چون اصلا طاقت دوری ازشوهرم روندارم 

اما عشقم به بچه هم بی حد ومرزه اما شوهرم ازروزاول گفت اهدایی هیچ وقت نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم 

مرررسی عزیزم به خاطر حس خوبی که بهم دادی ، امیدوارم به خیر بگذره 😔 هماتوم چطوری از بین میره ؟ 

بعد از مدتی خودش جذب میشه معمولا .نگران نباش خدا بزرگه عزیزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️