2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست
مررریی عزیزم ، تا ببینم خدا تو سرنوشت من چی نوشته ، من تلاشمو کردم برای داشتن بچه ، دیگه خودش میدونه ...

من دلم روشنه نازیلا. مطمعنم نی نی صحیح سالمه فقط خودش رو لوس کرده. نگران نباش استراحت کنی و شیافت رو اضافه کنی لک بینی قطع میشه توکل به خدا

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
من برای بارپنجم منفی شدم  البته به جهنم که منفی شد خدا خیلی وقته من روازبین بنده هاش خط زده

عزیزم اینطوری نگو ، خدا حواسش به همه ی بنده هاش هست 

حتما مصلحتی بود ، ان شاءالله به زودی شما هم مامان میشی  🌹🌹🌹

ما هممون تو  این شرایط قرار گرفتیم فقط باید توکلت به خدا رو  از دست ندی  و با تلاش و امید بیشتر ادامه بدی گلم❤

من هم پنجمین با شاید هم ششمین باره  که انتقال میدم  و چندین بار هم پانکچر شدم  و دوباره با لبخند ادامه دادم  ☺☺

دلیل نمیشه از خدا نا امید بشم  حتما مصلحتی هست  🌺🌺

بعضیها با بار اول و دوم مثبت میشن بعضیها بعد از چندین بار 

پس اصلا نا امید نشو و با امید و اانرژی  مضاعف برای سری بعد اقدام کن عزیزم  ❤

ان شاءالله به زودی مامان میشی گلم و نی نی نازت رو بغل میگیری😍😍😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینطوری نگو ، خدا حواسش به همه ی بنده هاش هست  حتما مصلحتی بود ، ان شاءالله به زودی شما ...

خوشبحالت چه روحیه ای داری

منم دلم میخواد فقط بمیرم دیگه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم اینطوری نگو ، خدا حواسش به همه ی بنده هاش هست  حتما مصلحتی بود ، ان شاءالله به زودی شما ...

نه دیگه نمیشه اگه میشد دیگه تواین پنج بارمیشد همه ی جونم درد میکنه 

نمیدونم خدابه کدوم گناه مجازات میکنه چندساله نخندیدم دم عیدی همه خوشحالن چشم ودل من خونه 

اخه جنین ها همونان دیگه شوهرمن خیلی ضعیفه قوی نمیشه که ....

گناهم خیلی بزرگه که تاوانش عذابم تواین دنیاست 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

بچه ها من یه سوال دارم 

من امروز ۱۰ انتقال هستم چند روز تنگی نفس پیدا کردم و به شدت بدنم گرمه جوری که شب کولر میزنم و امروز وقتی نفس میکشم قفسه سینه تیر میکشه کسی میدونه چرا؟؟

از طرف کرونا مطمئنا منفیه

انشالله بااین روحیه اینبارمثبتی🙏❤️

ممنون عزیزم ❤ توکل به خدا 🌹

ولی اگر هم خدا نخواست و باز  منفی شد همینجا میام و  با لبخند از دوستان عزیزم که این مدت پیششون بودم و کنار هم آرامش گرفتیم  خداحافظی میکنم تا انتقال بعدی 😁

سری قبل هم با لبخند خداحافظی کردم 

شما هم  پرانرژی باش و از الان برای مامان شدنت ان شاءالله   لبخند بزن و پیش برو گلم ❤

سلام دوستای عزیز چیکا جون صحورا جون بهتون کلی تبرررریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدن❤️❤️❤️🌹🌹🌹 نازیلا ...

مرسی مهربون. انشالله قسمت خودت

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
ممنون عزیزم ❤ توکل به خدا 🌹 ولی اگر هم خدا نخواست و باز  منفی شد همینجا میام و  با لبخند ...

مرسی عزیزم 

خدانکنه منفی بشی انشالله مثبتی 🌹❤️

چاره چیه هربارمیگیم سری بعد 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍