2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست
سلام عزیزم، بله درسته واقعا به داروی تقویتی نیست در درجه بعدی هم به نوع سیکل و داروها ربط داره  ...

نه  امشب جواب دا كفت فردا ميبينم بهم پيام بده ، من بهش كفتم  زنك زدم كفتن ٢٠ تخمك ١٣ تاش بالغ بوده يه جنين پسر تشكيل شده و ٨ جنين رو تعيين جنسيت كرديم فكر كردم ٩ جنين تعيين جنسيت ميكنن الان  بركه رو ديدم تا ٨ جنين نوشتن ١٢ ميليون ميگيرن يعني ٨ جنين برام تشكيل شده خب وقتي همسرم ازمايشش خوبه حتما كيفيت من پاييني وروز اول فقط كفت ذخيره ات عالي همه جيز خوب سونو دابلر كرد الان ميكه كيفيت تخمك پايين بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم 😍😍😍😍😘😘😘 مرسی از نظر لطفت  اگر مفید باشم خوشحالم

زینب جان ی سوال داشتم 

وقتی خون دیر لخته میشه دکتر چه دارویی میده

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عزیزم تقویتی تاثیر آنچنانی نداره مثلا من که فرتیل اید و کیوتن خوردم چی شد هیچی جنین برام تشکیل نشد چ ...

عزیزم تقویتی که برایه تخمک خیلی مهم باشه اوابوسته که اینو زیتول داره ولی فرتیل اید نداره 

ممنون گلم که جواب دادی🌹 وااای منم همین علایمو دارم. ۲هفته است خونریزیم بند نمیاد. بتامم یواش داره م ...

بله عزیزم طبیعی حامله شده بودم،اونموقع نمیدونستم که مشکل انسداد لوله دارم.آخه مال من یک ماه بعدش دیده شد کورتاژ سخت نبود بیهوشی ده دقیقه ای،بعد از بیهوشی هم درد نداشتم زود مرخص شدم البته یه آمپول هم زدن گفتن جذب میشه.شما سونوی واژینال نشدی؟

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
گريدa فك  كنم اصلا اون موقع كريه ام كرفت متوجه نشدم جي ميگه

عزیزم اشکالی نداره برای منم تو این سیکل یکی بود منم فریز کردم انشالله برای جفتمون مثبت میشه تو همین نی نی سایت یه خانمی بود با یه دونه جنین مثبت شده بود چند وقت پیش هم زایمان کرد کی گفته بیا انتقال 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه  امشب جواب دا كفت فردا ميبينم بهم پيام بده ، من بهش كفتم  زنك زدم كفتن ٢٠ تخمك ١٣ تاش ب ...

عزیزم جنسیت کاملا بستگی به مرد داره اینکه فقط یه دونه پسر بوده دیگه دست کسی نیست ممکن بود همون یه دونه هم نباشه

عزیزم اشکالی نداره برای منم تو این سیکل یکی بود منم فریز کردم انشالله برای جفتمون مثبت میشه تو همین ...

فردا بايد برم برنامه انتقال رو بهم بده ايشاله ، اينقد پول مهمه كه از اول همه جي رو بهمون نميگن

نه  امشب جواب دا كفت فردا ميبينم بهم پيام بده ، من بهش كفتم  زنك زدم كفتن ٢٠ تخمك ١٣ تاش ب ...

نه دیگه گلی ریاضی نیست که بگی اگر اسپرم خوب بوده حتما تخمک خراب بوده

ببین گاهی ظاهر هر دو عالیه ولی در باطن نه، و اون باطن اسپرم و تخمک رو هنوز هیچی اختراع نشده تا بتونه تشخیص بده، بعد از لقاح اگر جنین رشد کرد و به سلامت حاملگی اتفاق افتاد و نوزاد سالم تا هفته 20 _24حاملگی  موند اون وقت یعنی باطن اسپرم و تخمک خوبه