2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا تو آزمایش خون من این فاکتور نیست. یعنی قبل پانکچر به ذخیره توجهی نکرده بود؟! الان که این دوس ...

پیداش کردم. مخفف ننوشته بودن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ینی سرو بلند کردن تاثیر داره؟ برا منو پنج دقیقه هم نشده بود گفتن خودمو بکشم رو تخت ریکاوری که ببرنم ...

والا بچه ها مبگفتن خیلی موثره منم بهش عمل کردم...منو بعد دودقیقه گفتن خودتو بکش رو تخت ریکاوری...من اصلا سرمو بلند نکردم

مرسی عزیز دلم .کمی ترسیدم گفت آب زیاد بخور و پاهات رو بده بالا .گفتم حتما جاش بده 

عزیزم معمولا این توصیه هارو به کسایی که داره ورم میکنه دست وپاشون میگن...مثلا خود من دکترم گفته به خاطر اینکه ورمم بیشتر نشه آب زیاد بخورم پاهامم تا میتونم بالای بالشت و اینا بذارم تازه بهم گفت جوراب واریس بگیرم منم گرفتم...

پس چرا تو آزمایش خون من این فاکتور نیست. یعنی قبل پانکچر به ذخیره توجهی نکرده بود؟! الان که این دوس ...

معمولا قبل از تجویز دارو برای پانکچر این آزمایش رو میخوان .مگر اینکه دکترت با توجه به سونو تشخیص داده باشه ذخیره در چه حدیه .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من خریدم ۱۲۴۵ تومن ۱۲۰ تاس. من فکر نکنم طبیعی بشم با این همه مشکلی که دارم. خودت خریدی یا دکترت گفت ...

دکتر نسخه داد.دکترم فرحناز زندی بیمارستان فوق تخصص صارم.برای دوماه تجویز کرد.گفت این ماه با کلومفین و دگزا  انشالله باردار بشی.نشدی ماه بعد بیا ای یو ای.

😉

ای جانم‌.تعیین جنسیتشونم‌کردی ؟ دکترت کی بود ؟

نه عزیزم من اولین بچمه برام فرقی نداشت جنسیت، ولی الان میدونم دوتا پسر و یه دختر بودن...دکترم حافظی بود تو رویان البته من حتی یه بازم باهاش ویزیت نشدم همش دکترای مختلف سونوم میکردن😃