2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
مشخصات ظاهري بديم بتونيم همو پيدا كنيم😂😂😂

من اگه اومدنی شدم خبر میدم .البته همه ماسک داریم فقط باید بگیم چی می پوشیم. واسش میفرستم جواب رو اگه گفت باید عمل شی برم زودتر انجام بدم تا اتفاقی نیفتاده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مررسی عزیزم ، زنگ زدم سرکار گفتم نمیام ، حالا میخوان بخوان میخوان نخوان ، فوقش میگن نیا دیگه دیگه ک ...

خوبه چیزی نیست قطع میشه . من تا یک هفته داشتم ۵ هفته و ۴ روزم بود که شروع شد دکترم گفت برو سونو ببینه ساک و قلب تشکیل شده شکمی انجام داد گفت کیسه زرده داره ولی دفورمه . گفت واژینال انجام بدم همون لحظه انگار گیج بودم واژینالم انجام داد گفت قلب نداره خدا میدونه تا ۳ هفته فقط کارم گریه بود هفته ۸ رفتم گفت قلبش تشکیل شده 

اینارو گفتم بهت تا نزاری واژینال سونوت کنن هیچ عجله ای نیست 

لکه بینی یه چیز خیلی معمولیه اصلا کار نکن و تا میتونی استراحت کن خدا بزرگه قطع میشه راستی گوشت گوسفندی نخور گرمیه خرما ، هل و دارچین و زنجبیل . موز و ...‌ نخور فعلا پله ها رو بالا پایین نکن بشین تو خونه

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم انتقالم میفته اوایل اردیبهشت و دوتا جنین بیشتر ندارم دکتر من اصلا به تغذیه و ورزش و اینجور چیزا ...

عزیزم شرایطمون مثل همه انگاری ....خیلی غصه میخورم اصلا توقع نداشتم جنین کم برامون تشکیل بشه

من اگه اومدنی شدم خبر میدم .البته همه ماسک داریم فقط باید بگیم چی می پوشیم. واسش میفرستم جواب رو اگه ...

اصلا هم چيز سختي نيست من دوباري كه برا پانكچر و انتقال رفتم بيمارستان دونفر بودن با دكتر سركلاژ داشتن زودي هم اومدن بيرون. 

خداياشكرت....❤️ 
امید به خدا عزیزم .امروز این قد اذیت کرد تو سونو .همش پشتش رو میکرد به ما.هر چه سرفه کردم سمت دستگاه ...

ای جونم. خدا حفظش کنه. 😍😍خدا این لحظات شیرین دیدن نی نی رو قسمت همه ی منتظرا بکنه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
مشخصات ظاهري بديم بتونيم همو پيدا كنيم😂😂😂

خب من شال یشمی سر میکنم🤣پالتو هم مشکی و باراه راه یشمی احتمالا🤣🤣خب شما چی؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️