2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
منم احتمالا بیام. طول سرویکس کمه تازه تو شکمی زده ۳۱.۵ احتمالا واژینال کمتر باشه .اگه سرکلاژ بخواد چ ...

خدارو شکر نی نی سالمه . سرکلاژ هیچی نیست خواهرم انجام داد . بخدا خیلی راحته فقط بعدش استراحت کرد 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم احتمالا بیام. طول سرویکس کمه تازه تو شکمی زده ۳۱.۵ احتمالا واژینال کمتر باشه .اگه سرکلاژ بخواد چ ...

پس شما رو هم میبینیم ارزو جون😍

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
خدارو شکر نی نی سالمه . سرکلاژ هیچی نیست خواهرم انجام داد . بخدا خیلی راحته فقط بعدش استراحت کرد&nbs ...

الهی شکر عزیزم .خدا رو هزاران مرتبه شکر.من کسی رو ندارم اینجا .نه کسی ازم مراقبت میکنه نه کسی کارامو انجام میده استراحت نمیتونم کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

نگران نباش عزيزم انشالله خيره والله هيچ اطلاعي ندارم گل من☹️

خداياشكرت....❤️ 
الهی شکر عزیزم .خدا رو هزاران مرتبه شکر.من کسی رو ندارم اینجا .نه کسی ازم مراقبت میکنه نه کسی کارامو ...

ارزو جون الان الویت نی نیه ،پس هر طور شده استراحت کردن رو تو برنامه هات بزار

مگه با رگه های خونی بچه میفته؟دوست من باردار شده بود ناخاسته بعد داروهای سقط رو گرفته مصرف کرده.خونر ...

اای خدا از دهنتون بشنوه عزیزم 😇 

واقعا مررسی امید میدی گلم ، فقط برام دعا کن 

خودت میدونی که با چه بدبختی ماها باردار میشیم، دکترمم همش میگه طبیعیه طبیعیه 

فقط خدا کمکمون کنه 🤲🤲🤲🤲 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
پس شما رو هم میبینیم ارزو جون😍

امید به خدا .دکتر گفت میتونی جواب رو برام واتساپ کنی .ولی ترسیدم از این طول سرویکس میگم شاید بخواد عمل کنه زودتر .اگه نه می ره نیمه دوم فروردین 

الهی شکر عزیزم .خدا رو هزاران مرتبه شکر.من کسی رو ندارم اینجا .نه کسی ازم مراقبت میکنه نه کسی کارامو ...

بزار شوهرت کاراتو انجام بده .من اون موقع مادرم اومد پیشم ده روز موند 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ارزو جون الان الویت نی نیه ،پس هر طور شده استراحت کردن رو تو برنامه هات بزار

باور کن از وقتی از سونو اومدم دراز کشیدم لنگامو دادم هوا .انگار با یه ساعت دو ساعت کار حله .اگه استراحت باشه تا آخر بارداری دارم اینو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

امید به خدا .دکتر گفت میتونی جواب رو برام واتساپ کنی .ولی ترسیدم از این طول سرویکس میگم شاید بخواد ع ...

ماها چون به سختی باردار شدیم تا از دکترمون نشونیم که واقعا مشکلی نیست خیالمون راحت نمیشه .انشالله که نیاز به سرکلاژ هم نیست و با همون استراحت حل میشه❤️

عزيزم  فك كنم به مرور كمتر ميشه

متاسفانه انگار همینطوره .واسه هفته دوازده زود نیست این قد طول سرویکس کم باشه ؟؟؟معمولا تو هفته های بالا یا چند قلویی این اتفاق میفته 😶😶😶