2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044453 بازدید | 684390 پست
منم همینم خواهر 😭😭😭😭 مال من داره از لک فراتر میره 😑😑😑😑 قشنگ یه رگ صورتی میاد  نمیدونم ...

هفته چندمی؟

من لک کمرنگ قهوه ای بود .تو هم دل درد داشتی؟

چکار کنیم نمیدونم

منم همینم خواهر 😭😭😭😭 مال من داره از لک فراتر میره 😑😑😑😑 قشنگ یه رگ صورتی میاد  نمیدونم ...

از استرس ۱۰۰بار بیدار شدم از خواب تا الان لک ندیده بودم اصلا نمیدونم چی شد اومد چون استراحت مطلق هم هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم چند تا جنين پسر جنين داشتي برات انتقال  دادن  به سلامتي؟

من کلا چهار تا جنین داشتم یکیش پسر بود فریز کردن انشالله بعد از عید می خوام انتقال بدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
هفته چندمی؟ من لک کمرنگ قهوه ای بود .تو هم دل درد داشتی؟ چکار کنیم نمیدونم

منم هفته پنجم هستم مثل خودت ، بتا روز ۱۳ ۸۹۵ بود ولی از دیروز ظهر لک میبینم 🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی الان زیاد شده ، دکترم بهم امپول داد ولی انگار تاثیری نداره 😔😔😔 دک من رگ صورتی رنگه 

منم قشنگ دارم از استرس میمیرم 

درد کمر دارم فقط 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

دوستای گلم. سلام من الان دو ماه قبل انتقال هستم. میخوام اینا رو شروع کنم. فولیک اسید. امگا سه. رژیم غذایی گرم و بدون سرخ کردنی و ورزش. کار دیگه ای هم باید بکنم؟ در مورد بادکش و اینا یه ذره دیگه تحقیق کنم بعد نزدیکش انجام بدم. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم. عصر ها هم شیر محلی بخورم با عسل و سیاهدانه یا قوتو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم نگران نباش وزن میگیره برامن ۳۴  هفته ۲ کیلو بود سینه مرغ و بوقلمون  یا گوشت خودت تو ...

ممنون عزیزم لطف کردی برام توضیح دادی

اتفافا منم روزی دوبار گریپ فروت آب میگیرم میخورم دیگه توکل به خدا

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چرا دگتر گفت دیگه نخور؟ میتونی برا من نگهش داری؟من خیلیی دنبالش هستم 

اره عزیزم درخواستتوقبول کردم بیا. 

چون دیگه گفت لازم نیست دیگه فقط بایدبرای انتقال سی ام بخورم همین. بعدشم قصدپانکچردوباره ندارم همین گفن نخور

خواهر منم جاي ديگه گفتن دختره، دكترش گفت پسره. اين داستان همينجوري ادامه داشت و سيسموني پسرونه خريده ...

کجا ای وی اف کرده بود مطمئنی ای وی اف بوده شاید ای یو ای بوده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قربونت برم.اره واقعا خداروشکر نتیجه داد😍

سلام خوبی جون ! 

خوبی عزیزم ؟ گلم من لکه بینی دارم بد جوری 

از دیروز بعداظهر شروع شد با این که دیروز دو آمپول پروژسترون زدم ، ولی امروز صبح قشنگ یه رگ صورتی میاد😭😭 خدایش این طبیعیه تا این حد ؟ 

دوستای گلم. سلام من الان دو ماه قبل انتقال هستم. میخوام اینا رو شروع کنم. فولیک اسید. امگا سه. رژیم ...

سلام به منم بگید واسه انتقال بعدی چیکارا کنم این دو ماه.منکه صبح دوباره ازمایش دادم دیشب تست زدم قبلیام که میزدم یادتونه میگفتم تستام بعد از یه ربع نیم ساعت هاله مینداخت؟ که ازمایشم شد مشکوک.دبشب زیر سه دقیقه هاله انداخت.صبح ازمایش دادم نمیدونم جریان چیه اگه مثبتم بشه قطعا ضعیفه بهش دل نبستم.باید خودمو اماده کنم واسه دو ماه بعد

منم هفته پنجم هستم مثل خودت ، بتا روز ۱۳ ۸۹۵ بود ولی از دیروز ظهر لک میبینم 🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی الان زیاد ...

من بتام روز ۱۶ پنج هزار و چهارصد بود رفتم سونو گفت ۴هفته ام و ساک بارداری دید.

تا امروز اینجور شدم یهویی منم خیلی میترسم ولی توکل کردم به خدا هیچی دست ما نیست 

من بتام روز ۱۶ پنج هزار و چهارصد بود رفتم سونو گفت ۴هفته ام و ساک بارداری دید. تا امروز اینجور شدم ...

خب خداروشکر بتا عالی داشتی 😍 و سونو شدید 

ولی منو سونو هم نکرد 🤦‍♀️🤦‍♀️ اصلا نمیدونم اون تو چه خبره ؟ از شانس هم داریم میخوریم به تعطیلی عید 

فقط از خدا میخوام این بچه برام بمونه ، چون طاقت از دست دادنشو ندارم 🤲

کجا ای وی اف کرده بود مطمئنی ای وی اف بوده شاید ای یو ای بوده  

نه عزيزم با دكتر خودم انجام داده بوده، مطمئنم آي وي اف بوده، چون خراش هم داشته. 

بيمارستان آبان انجام داده

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️