2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684422 پست
نگران نباش عزیزم بعضی ها ۳ ماه اول بارداری وزن کم میکنن ، ولی سعی کن به زور یه چیزی بخوری  منم ...

امروز صبح به زور يه تيكه نون تو دهنم گذاشتم. عزيزززززم يه بتاي گندههههه در انتظارته😍😍😍😍😍😍من فردا صبح ميرم از استرس فردا دارم ميميرم😭

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من داره همينطور وزنم مياد پايين خطرناكه؟ اشتها ندارم اصلا😭

نه عزیزم عادیه . من تا ۳ ماه اول بارداریم ۴ یا ۵ کیلو کم کردم بعد زیاد میشه .

تا میتونی بخودت و نی نی برس 

چیکا دکتر اسرافیلی تعیین جنسیتم انجام میده ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

خانما تعرفه هزینه ها ابن سینا و رویان چطوره ؟مثله همه ؟شنیدم رویان نیمه دولتیه  ابن سینا خصوصیه ؟خواهش میکنم جواب بدین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه عزیزم عادیه . من تا ۳ ماه اول بارداریم ۴ یا ۵ کیلو کم کردم بعد زیاد میشه . تا میتونی بخودت و نی ...

اخه تو همين چند روز ٢ كيلو و نيم اومده پايين. اره عزيزدلم انجام ميده تونستي برو پيشش شك نكن

خداياشكرت....❤️ 
خدا رو شکر عزیزم، گرید سه تاشون که خیلی خوبه، الهی که با همون بار اول مامان بشی🙏🏻 

واقعا خوبه؟ bهستن آخه☹️ توکل بر خدا.. مرسی مهربونم. حالا اینم انتقال میدم. واسه شروع خوب بود فک کنم. توکل بر خدای مهربون 🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اخه تو همين چند روز ٢ كيلو و نيم اومده پايين. اره عزيزدلم انجام ميده تونستي برو پيشش شك نكن

منم خیلی کم کردم هیچی نمیتونستم بخورم . ولی بعد سه ماه وزنم رفت بالا . برا تو از استرسم بوده .

والا ابن سینا پرونده تشکیل دادم آزمایش که دادیم متوجه شدم همسرم مورفولوژیش و تحرک a صفره داره دارو استفاده میکنه 

گفتم یا برم پیش دکتر شما یا برم‌مرکز مام 

خدای من خدای معجزه هاست .