2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044855 بازدید | 684416 پست
من حالت عادی روز ۱۵ ۱۰ حالا که سونو انحام داد روز ۱۰ ۶ونیم بود استرادیول کردروزی ۱۰ تا یه میل ..خیلی ...

زیر ۸ نزاار انتقال بده عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم من مطمئن باش خدا دامن تو هم سبز میکنه .منم بعد از فوت پدرم اولین باره ذوق کردم از ته دلم ...

خدا پدرت بیامرزه گلم .....درخواست دوستیمو قبول کن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خدايا مگه ميشه اخه خدايا😭😭😭😭

مبارک باشه گلم....برا منم دعا کن که ۸ ساله منتطرم

سلام عزيزم چيكار كردي ؟ كي انتقال ميدي به سلامت؟

داروهای انتقال رو گرفتم امیدخدا25 اردیبهشت به بعد انتقالم میفته

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من بيمارستان عرفان انتقال دادم. عزيزم انشالله مثبتي توكل كن برخدا. من بعداز انتقال بيشتر به پهلوي چپ ...

چرا عزیزم علتش رو میدونی .

وای نازنین جون خیلی بده. دیدی؟ تازه منم مثل شما تهوعم برگشته. نمیدونی میخوام غذا بخورم غصه ام میشه. ...

اره خیییلی بده من بدنم خیلی دردمیکنه ساق پاهام خیلی دردمیکنه ..به قول شما باید غذابخوریم وزن بگیرن ولی منم میلم به هیچی نمیاد مجبوری غذادرست میکنم ومیخورم که گرسنه نمونم ....ولی خب باید تحمل کنیم تافسقلا بدنیا بیان من خیلی نگران وزنش هستم ...ایشالاهمه چی خوب پیش میره برای هممون 

من بميرم برات ،مباركت باشه عزيزم براي همه دعا كن 😍از بي بي چك مثبت تو منم ذوق كردم

خدانكنه قربونت برم فداي دل مهربونت تا نرم ازمايش باورم نميشه اصلا🥺

خداياشكرت....❤️ 
یعنی نظر توام اینکه برم هیسترو؟؟ اخه من پارسال هیسترو کردم چرا دکترم بر نداشته یا نگفته یا عکس رنگی ...

عزیزم عکس رنگی منم سپتوم رو نشون نداد انقد کوچیک بود البته چند سال پیش هیسترو شده بودم ولی انگار دکتر قبلی سپتوم رو کامل برنداشته دیگه 

دکترم تو سونو سه بعدی دید بهم هم نشونش داد  

من هيچوقت اميد نداشتم اين چند روزه وقتي چله هامو انجام ميدادم اشكام سرازير بود تمام درداي اين چندسال ...

عزیزم چه چله ای گرفتی؟